Gözünüzün Önünde Hırsızlık Yapılsaydı Ne Yapardınız?

ben boyle sakaları yaptıklarında sovuyordum yabancılarda bizimkilerde yardım etmedi :D bide 3 5 gencın karsısında yapsaydın daha zevklı olurdu :D

valla 3-4 aydır boksla uğraşıyorum böyle olay yaşarsam çok iyi olucak :D

Video çok iyi olmuş buarada hocam umarım karşılıgını alırsın :)

Hocam süpersin. On numara başarıların devamını dilerim. Sahte telifçilerden kurtulman zor be abi. Şimdi biri telif göndermiş bana video ne biliyormusun

vermicem vermicem kupayı vermicem brezilyalı dede varya ona telif göndermiş.

Bunun gibi insanlar olduğu sürece....

Fikir çok iyi videoda gayet başarılı en kısa zamanda popi olmak üzere son gaz devam hocam :D

Çok güzel olmuş video :D ama skor çok kötü...

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç sağlam birisinin önünde çekilmemiş o cüzdan cepten.Hep bayan yaşlı çocuk gördüm sanki :D

Valla fikir güzel hele sonundaki kaykaylı çocuğa koptum :)
Bu çalışmalara devam herkes seni destekliyor...
Çok daha başarılı videolar gelicek ben inanıyorum...

Eksileri
Tehlikeli bir senaryo sağda solda polis olabilirdi silahlı birisi olabilirdi umarım dikkat etmişsinizdir,
bir de videodaki konuşmaları sadece ben mi duydum o konuşmalar neden var?

Ben beğenmeye devam ediyorum başarılar değerli kardeşim :)

Ben kendi imkanları ile bir şeyler yapan insanı çok seviyorum. Eski videolara bakınca bu biraz daha iyi. Fakat çektiğin video fikirlerinin hepsi alıntı malesef. Sizinde yaratıcılığınız olmalı. Neredeyse birebir kopya değilde biraz içerisine bir şeyler koyarak daha etkileyici işler çıkabilir.Fon olarak kullanılan müzik kesinlikle uygun değil. daha eğlenceli bir müzik ve efectler ile süslenirse daha kilateli duracaktır. Ve çekimi daha fazla insan ile yaparak daha kısa kısa geçişler yaparak tepkisi farklı ve fazla olanları da eklediğiniz de iyi bir montajla o zaman tamamdır işte

Gittikce geliştiriyorsun gayet güzeldi ama dedigim gibi süreleri biraz daha uzun tut 7 dk olsun mesela bir videoya 2 şakada sıgdırabilirsin,böyle giderse gelecek yıl 50 100 bin aboneli kanalın olabilir:D tabi sabır ve özveri ile devam edersen sıkılmadan bunalmadan vede daha uzun videolar, kamereman biraz daha az sarsarsa dahada iyi olacak.:D

Gittikce geliştiriyorsun gayet güzeldi ama dedigim gibi süreleri biraz daha uzun tut 7 dk olsun mesela bir videoya 2 şakada sıgdırabilirsin,böyle giderse gelecek yıl 50 100 bin aboneli kanalın olabilir:D tabi sabır ve özveri ile devam edersen sıkılmadan bunalmadan vede daha uzun videolar, kamereman biraz daha az sarsarsa dahada iyi olacak.:D
son kardeşede helal olsun koptu geliyor:D

Video güzel olmuş,yavaş yavaş gelişiyorsun daha farklı ve güzel şakalar ile yeni videolarını bekliyorum.

Allah muaffak eylesin kardeşim, çok güzel. Dikkat et ama duyarlı bir psikopat çekip vurmasın. :D

Tek kelime ile ellerine sağlık hocam :).

Abi on numara yaa. Bir spammer olarak en temel prensibim asla bu sekildeki ozgun icerige dokunmamak... Allah tas eder tasss :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sondaki çocuk bomba. Hocam süpersiniz. Umarım özgünleşme Türkiye'de gün geçtikçe yayılır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri