Grafik Tasarım Hizmeti & Ahmetrz

fiyat konusunda seni tebrik ediyorum bazı arkadaşlar bu işlerin 10 tl 5 tl gibi bi ücrete çekerek piyasayı sağolsunlar alt üst ediyorlar

fiyat konusunda seni tebrik ediyorum bazı arkadaşlar bu işlerin 10 tl 5 tl gibi bi ücrete çekerek piyasayı sağolsunlar alt üst ediyorlar

5 10 TL UCUZ ama ürün hak etmesi lazım ve bu arkadaşınki ha yapıyor güzel devamı gelsin derim ama 30 tl zor bide 50 tl diyor 15 20 tl en uygun fiyatı çünkü bi ara bende uğraştım bu logo işinle ha arkadaş bundan para kazanıyor fazla birşey demek istemiyorum ...edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
5 10 TL UCUZ ama ürün hak etmesi lazım ve bu arkadaşınki ha yapıyor güzel devamı gelsin derim ama 30 tl zor bide 50 tl diyor 15 20 tl en uygun fiyatı çünkü bi ara bende uğraştım bu logo işinle ha arkadaş bundan para kazanıyor fazla birşey demek istemiyorum ...edit

ben arkadaşın logolarının iyi veya kötü , logolarının ederi hakkında yazmadım o yorumu genelde böyle gerçekten güzel çalışmaları ucuz satanlar oluyor bu fiyatların düşmeside diğer arkadaşları etkiliyor sonuçta ortada emek oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşın logoları gerçekten kaliteli güvenilir.

logoyu hangi programdan yapıyorsunuz hocam kendiniz mi çiziyorsunuz

sedat babür için logo yaptırdım işinin gerçekten ehli. Emeğine sağlık hocam.
[MENTION=20836]ahmetrz[/MENTION] 30 TL yaptığı iş için komik rakam cidden. Kesinlikle tavsiye edilir.

Çalışmaları çok hoşuma giden bir arkadaşımdır kendileri :) Kolay gelsin :)

Bu ara kimsenin grafik ihtiyacı yok sanırım:)

Hayırlı olsun [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] güle güle kullan.. Ortak bir çalışma oldu arkadaşta benim kadar uğraştı çalışmayla :)

Ofook8B.png

Eyvallah emeğine sağlık kardesim :) kafayı ahmet yaptı gövdeyi ben birlestirince iyi bisey cıktı :D:D

Arkadaşa yeni projemiz için harika bir logo yaptırdık.
İlgisi ve bilgisi oldukça tatmin edici.

Teşekkürler...

Kampanya'dan yararlanarak bende 1 logo yaptırdım. Teşekkür ediyorum. Oldukça başarılı..

Kendisiyle iki logo için anlaşmıştık. Kısa zamanda beğendiğim bir logo ortaya çıkardı. İmzamda küçük versiyonunu da görebileceğiniz YTR Network'ün yeni logosunun tasarımcısıdır. Kendisine teşekkür ederim ilgisi ve emeği için.

ytr2.png

grafik ödevini yaptırdım tam istediğim gibi yaptı güvenle çalışabilirsiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri