Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sonuçlar açıklanmaya başladımıki 2018 için.
çıktıda siteye giremiyoruzÇıktı mıbeyler
az evvel sadece yazı vardı girdi benim pc renksiz menksiz sadece gri yazılar vardı 15 dk oldu olmadı açıklanmamıştı. sonra da yeniledim daha da giremedim
5 tl lik hostingemi kurmuşlar ne yapmışlar siteyi![]()
yine çıkmamışkaçak gidicem bu gidişle
![]()
nasıl baktın hocam inşAllah bidahaki sefer kazanırsın ben giremiyorum siteye (
yine çıkmamışkaçak gidicem bu gidişle
![]()
Şu yazıyı geçen sene gördüm. Kötü bişey ya umarım bu sene aynısıyla karşılaşmam.![]()
onlarca hayal kuruyoruz gidersem şunu bunu yaparım diye çıkmayınca kötü oluyor gerçekten.Başka yöntemlere başvurucam bu sene artık gitmeyi düşünüyorum
Çok düşük bir şans zaten. Eğer imkanınız varsa tabiki de farklı yolları deneyin, zorlayın. Green Card'a ümit bağlayarak plan yapmak adsense'e güvenip borca girmeye benzer.
imkan çok ama green card sayesinde amerika vatandaşlarıyla aynı haklar kazanılıyor.Büyük ihtimal dil okuluna yazılcam,ingilizcemi de geliştirmiş olurum
2 ay için 26 bin TL hesap çıkardı kaplan dil okulu her şey hesaplandı ama orda harcayacağın para felan
2 ay için 26 bin TL hesap çıkardı kaplan dil okulu her şey hesaplandı ama orda harcayacağın para felan
Çok düşük bir şans zaten. Eğer imkanınız varsa tabiki de farklı yolları deneyin, zorlayın. Green Card'a ümit bağlayarak plan yapmak adsense'e güvenip borca girmeye benzer.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.