Hocam sorun duzeldi mi ayni sorun ben de de var.Bi şirket aracılığı ile başvuruyorum ben onlara sordum genel bir sorun vs dediler. Umarım düzelir bari sonucu görelim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam sorun duzeldi mi ayni sorun ben de de var.Bi şirket aracılığı ile başvuruyorum ben onlara sordum genel bir sorun vs dediler. Umarım düzelir bari sonucu görelim
Sonuçlar 19:00 itibariyle açıklandı...Bakan çıKsın sayfa açılmıyor![]()
Yine çıkmadı ya la
Çıkmadı![]()
Öylesine başvurup gitmeyen ve Gitmek isteyenlerin Hakkına Gasp edenlerin her birine yazıklar olsun.....
ben böyle hata alıyorum
Warning: The information entered is not valid.
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Hocam aynı sorun ben de de var forumlara baktım genel bir sorun diyorlar inşallah kısa sürede düzelir.
bir ara ilk kayıt olanları silip yeniden başvurun demiştiler ama ben başvurdum 2 ci kayıt zamanı siz başvurdunuz mu?
Hocam aynı sorun ben de de var forumlara baktım genel bir sorun diyorlar inşallah kısa sürede düzelir.
ben böyle hata alıyorum
Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = five, S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.![]()
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.![]()
Hala aynı sorun devam ediyor.
sadece soyad yaziyorsundur umarim ben yanlis yaziyormsm
Sadece soyadimi yazdim neyse olmazsa olmasin yapacak bir sey yok sonucu merak etmistim biz de sans yok ki cikmaz kesin![]()
kazanan sen olacaksın sanrm her seferinde unutan kazanıyor![]()
ben böyle hata alıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.