Green Card (Yeşil Kart) Başvuruları Başladı - Sadece 10 Kişi

Türkiyeden kaç kişi alacaklar ve ortalama başvuru sayısı kaç kişi olur?

Ortalama 100 bin kişi başvuruyor Türkiyeden. yaklaşık 60 bin kadarı iptal oluyor, 6 bin kişi kadar alınıyor. Ortalama rakamlar bunlar

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

para olsada başvursak :D

Başvurular ücretsiz :) ama aman diyim bu sene dikkat edin, bu sene büyük sene sebebini söyleyemiyorum. Önümüzdeki sene bilgileri kafadan sallayın sorun değil ama bu sene en ufak bir hata bile yapmayın

Arkadaşlar ikinizin de yardım amaçlı yazdığını biliyorum fakat konuyu baltalamak oluyor. Ücretli hizmet konusu bu. Aynı şekilde green card ücretsiz yardım konusu mevcut. Mesajlarınızı kaldırmanızı ve yardım etme isteğinizi diğer ücretsiz olan konularda dile getirmenizi istiyorum :)

kardeş benim bir yakınıma green card çıktı ve sırf bu işi para ile yapan bir şirketin yaptığı yanlış yüzünden iptal oldu gitme şansı bak şirket diyorum sen şirkette değilsin kişisin bu satış konusu olabilir benim niyetim senin kazancını baltalamak değil ben seni tanımam etmem ben bilgilendirme amaçlı yazıyorum...

Ortalama 100 bin kişi başvuruyor Türkiyeden. yaklaşık 60 bin kadarı iptal oluyor, 6 bin kişi kadar alınıyor. Ortalama rakamlar bunlar

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

Başvurular ücretsiz :) ama aman diyim bu sene dikkat edin, bu sene büyük sene sebebini söyleyemiyorum. Önümüzdeki sene bilgileri kafadan sallayın sorun değil ama bu sene en ufak bir hata bile yapmayın

yani 40bin kişiden 6bini kabul oluyor öyle mi hocam. yani yüzde 15 gibi bir şansımız var kura ile olduğunu varsayarsak. e iyiymiş böyleyse :)

kardeş benim bir yakınıma green card çıktı ve sırf bu işi para ile yapan bir şirketin yaptığı yanlış yüzünden iptal oldu gitme şansı bak şirket diyorum sen şirkette değilsin kişisin bu satış konusu olabilir benim niyetim senin kazancını baltalamak değil ben seni tanımam etmem ben bilgilendirme amaçlı yazıyorum...

Ben müşterilerimle ortak çalışıyorum. Kafamdan atma bilgiler ile değil, bana ne veriliyorsa onlar ile formu doldurur. Bilgileri öyle yazarım. Tanıdığınıza green card çıkmamıştır. Çünkü şirket hatalı bilgi girdiyse otomatik olarak diskalifiye edilir. He firma doğru girmiştir, vize işlemleri sırasında tanıdığınız kabul edilmemiştir o da firmanın suçu değildir. Yanlış bilgilendirme olmazsa sevinirim.

benim çevremde çok saçma çok alakasız kişilere çıktı bu greencard mantığını anlamak mümkün değil...
[MENTION=44072]baris13[/MENTION] kardeş sana uzun uzadıya anlatmak istemiyorum bu mevzuları o çıkmıştır bu çıkmamıştır benim 2 abimde amerikan vatandaşı. yanlış bilgilendirme yapmıyorum olanı anlattım.

isteyen çalışır yaptırır istemeyen yaptırmaz sana hayırlı işler

Son düzenleme:
benim çevremde çok saçma çok alakasız kişilere çıktı bu greencard mantığını anlamak mümkün değil...
[MENTION=44072]baris13[/MENTION] kardeş sana uzun uzadıya anlatmak istemiyorum bu mevzuları o çıkmıştır bu çıkmamıştır benim 2 abimde amerikan vatandaşı. yanlış bilgilendirme yapmıyorum olanı anlattım.

Bu yüzdendi size bu konuda ki mesajınızı silin demem. Şimdi tekrar söylemek zorundayım. Yeri burası değil. Ücretsiz yardım konusu var buyurun orada anlatın. Burada değil. He orada ücretsiz bir şekilde anlatıp insanlar bir hata sonucu yapamaz yada yanlış yaparsa yükümlülüğü de size. Ben bu yüzden bu hizmeti veriyorum. :)

Edit : Arkadaşlar 3 kişi ile anlaştık. 3 de satışım oldu 6 arkadaş ile işlemlerimizi tamamladık.

Kontenjan sadece 4 kişi kaldı.

Başvuru işlemini yaptık sağolsun arkadaş bütün sorularımı içtenlikle yanıtladı. Daha çok zaman var ama hayırlısı artık. :)

Eskiden başvuru zulümdü çok fazla seçenek vardı her sayfayı doldurup sisteme kayıt edip adım adım ilerleyip başka sayfadaki forma geçiliyordu artık tek sayfa sanırım ama yinede formdaki sorularda tam olarak ne istemiş ve özel karakter yazımı v.s hata yapmamak gerekiyor, bir de eskiden en çok uğraştıran fotoğraftı ve başvuruların büyük bir kısımı da foto hatasından kaynaklanıyordu çünkü sistem fotoğrafı kabul edince tamamdır sanılıyor ama sistem fotoğrafı kabul etse de fotoğrafın üzerinde sıfır oynama olması gerekiyor sırf bu başvuru için fotoğraf çektirmek gerekebiliyor, herkese bol şans diliyorum.

yeşilkart çıktığında amerikaya gitme zorunluluğu var mı? mesela ben gitmekten vazgeçtim veya 2-3 sene sonra gitmek istiyorum böyle bir şey mümkünmü

yeşilkart çıktığında amerikaya gitme zorunluluğu var mı? mesela ben gitmekten vazgeçtim veya 2-3 sene sonra gitmek istiyorum böyle bir şey mümkünmü

Çıktıktan sonra 1.5 sene kadar vize çıkartma süreniz var zaten. Gitme zorunluluğu yok. Ama çıkartıp gitmezseniz düşer

bu konu aklıma geldi son gün diye başvurdum da gözden kaçırdığım bir nokta var dışarı çıkacağım diye alelacele yaptım da arkadaşlar ben yüksek lisans yapıyorum bu tahsil durumuna master degree yazdım ama yüksek lisans daha bitmedi benim. university degree yapsam daha iyi olacaktı da boşluğuma denk geldi sorun olur mu ya acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri