Grup Kurulsa

T
  • Kullanıcı torosweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
T

torosweb

Guest
Konferans olayını bir çok kisi kaçırıyor veya sizin onayınızı beklıyor onun yerine facede kapalı grup olsa insanlar ordan sohbet etme bilgi paylasımı kendi aralarındada takılsa nasil olur. + Video paylasımı vbde yapılarak herkez arada reklama tıklayabilir haftada 1 kere gibi

bence de iyi fikir ama bilinçli reklama tıklamadan hayır gelmez ama facete kapalı grup açma fikri güzel

Arkadaşlar muhalefet partisi mi kuruyorsunuz (:şaka bir yana bencede serkan bir şey demez

Arkadaslar ben sizlerin birseyler ogrenmesi adina,birbirinize destek bilgi paylasimi adina elimden ne geliyorsa ve ne istiyorsaniz yaparim desteklerim.Boyle seyler dusunmeniz gayet normal ve guzel dusunceler.Face sayfamiz vardi ama Grup diyorsaniz kapali grup oda olur.Bi grup olusturayim burda paylasirim.Herkes katilir.Benim icin sorun yok.

:) öglesine yazdim kurayımmı ben bekliyelimmi

Şahsen ben sıcak bakmıyorum :confused: orda bilgi paylaşımı olursa foruma girenlerin bir çogu yararlanamicak kişilerin facebook adresinden belki kendi hesabında paylaşılan videolara ulaşılcak banlar artcak kazançlar engellencek türü şeyler..

aramızdan birimiz kuralım bence kapalı face grubunu hem face'e yakın olalım face te videomuzu izletme taktikleri falan da geliştiririz belki, Serkan abi birşey demez o da katılır.

Siz katilin dostlar bende su acilan gruba katildim,pek face kullanmadigim icin aktif olamam ama birbirlerinize destek vs icin iyi olur.

doğru yoldan sapmayalım arkadaslar hileyle yol bulunmaz.boşverin bu tür seyleri herseyin helali güzeldir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri