Hocam bu arayüz (teknik altyapı benzerliği olabilir) geçen sene çıkan videostat programına çok benziyor.
Ben almıştım yeni versiyonda verecekleri özellikler için ancak malesef verdiğimiz paradan olduk. Onunla bir ilginiz, bağınız yok dimi
https://www.ytpara.com/youtube-botl...daha-iyisi-yok-you-tube-ile-para-kazanin.html
Elimden geldiğince detaylı okumaya çalıştım. Buradaki tüm özellikler youtube shorts videolarında mı kullanılıyor yoksa tiktok üzerinden de videoları kullanabiliyor muyuz?
Daha açık sorayım

Bu sistem ile spam yapabiliyoruz diye anladım. Bu şekilde çalışıp kazanç sağlayan bir referans var mı acaba?
Selamlar. Öncelikle kaybınız için üzüldüm, geçmiş olsun.
Muhtemelen kullanılan sistem altyapısı aynıdır (BAS) ancak bir sistemin nasıl yazıldığı onu yazan kişinin yetkinliği ile ilgilidir.
Örneğin Python dilini kullanan iki farklı yazılımcıdan biri daha karmaşık diğeri daha basit bir sistem geliştirebilir. Burada da benzer bir durum var.
Yani sistemin yazıldığı altyapılar aynıdır ancak elbette sistemin içeriği, yazım türü, sonuçlar farklı.
Sistemlerimiz tümüyle özgündür. Herhangi bir kopya, alıntı, başkasında görülen kod vb. bir çalışma içermemektedir. A'dan Z'ye her süreç, kendi çözümlerimiz üzerine inşa edilmiştir. Bir benzerlik olmayacağı konusunda emin olabilirsiniz.
Sorunuza gelince
Sistemlerimiz spam ile ilgilenen kullanıcılar için geliştirilmiştir. Video üretmeye vakit bulamayan, tek tek her video için edit programlarında boğulmak istemeyen, kısa sürede çok sayıda benzersiz içerik arayışı olanlar için.
Çalışmalarını tamamladığında, kullanıcılarımızın ellerine editlenmiş çok sayıda videolar geçecek.
Bu videoları hangi platformlarda kullanmak istedikleri de elbette kendi tasarruflarına kalmış
İster Facebook, ister Pinterest, ister Youtube veya Tiktok.
Tümüyle kendi isteğine bağlı
Referans sorunuz için,
Ürünlerimiz ilk olarak burada duyurulmuştur. Zaman içinde pek çok farklı platformda yer alacaktır. Gelecekte, ürünlerimiz ile ilgilenen müşterilerimizin inisiyatiflerine göre elde ettikleri neticeler burada paylaşılabilir. Ek olarak, bizler de kendi çalışmalarımızı başlatıp gidişatı sizlerle paylaşacağız. Şu anda gelişim odaklıyız, ürünlerimize daha fazla ne katabiliriz sorusuyla ilgiliyiz. Ürünlerimizi yurtiçi ve yurtdışında yayına aldıktan sonra üretim aşaması ve deneme konularına geçmeyi planlıyoruz. Hizmetlerimiz duyurulsun, sonrasında çalışma örnekleri paylaşılmaya başlansın mantığı ile ilerlemekteyiz.
Başka sorularınız olursa lütfen çekinmeyin. diğer üyelerimizin de merak edeceği bir şeyler ortaya çıkabilir. Halihazırda onları da cevaplamış oluruz.
detaylı ve güzel bir konu
zaman içinde sorun yaşamaz umarım
deneme şansımız varsa ilk olmak isterim
İlginiz için teşekkürler. Yakın zamanda düşünülmese de gelecekte 1-2 günlük demolar sunabiliriz. Şu anda yurtdışına açılma sürecindeyiz. Zaman içinde dengeler oturdukça denemek isteyen üyelerimiz için çözümler oluşturacağız.