GSS borçları

Af çıktı deniyor.
8milyar TL sileceklermiş.
Ben ödememiştim zaten, kendileri yazıp kendileri siliyor borçları.
:D

Yani bu parayı gidip ödeyene ne demeli bilmiyorum. 1200 lira da benim var .

Konuyu üste çıkartıyorum.

Gss prim borçlarını takip eden birisi olarak. Ocak ayında düzenlenme sunulacakmış.

Haber

2319.61 TL Borç var. :( Gelir testi yaptırıp onlara söylemediğim için en yüksek düzeyden para kesiyorlar. Ama dert etmiyorum ya. Zaten af falan gelecekmiş :)

Bende gelir testi kağıdını verdim ondan sonra uğramadım bile bu arada öğrencilerin borçlarını sıfırlıyor sgk ya öğrenci belgesiyle giderseniz.

Bende 2 senelik en alttan prim borcu var.
Ödemiyorum, Ödemeyeceğimde.
:D

GSS Prim Borcu Sıfırlanmayacak.
Çıkacak Torba Yasayla, BORÇLARIN FAİZİNİN %50'si silinerek Ana Borç 36 taksitte Ödettirilmeye çalışılacak.

Yani komple bir Borç silinmesi yok.

borçlar tamamen silinecek, gss ilk defa yürürlüğe giriyor gibi olacağını duymuştum alitezel'den

Dikkat GSS Borcunuz olabilir!!!

Arkadaşlar biraz önce SGK sitesinden hizmet bilgilerime bakarken Gözüme Genel sağlık sigortası (GSS) borç sorgulama butonu takıldı. Baktığımda 2012/07 döneminden bugüne toplam 2950TL. ödemem çıkıyo. Ben 2012/07 de askerden geldiğim ve 2012/09 da işe girdiğimde bildirim yapmadığımdan kesinti devam etmiş sadece 2 aylık kısmını ödeyecem. Sizlerde takip edin fazla para vermekten kurtulun Ayrıca önümüzdeki hafta af çıkacak düzenleme olacakmış...

Cevap: Dikkat GSS Borcunuz olabilir!!!

benimde 2bin liraya yakın borcum var afı bekliyorum af çıkmazsa öğrenci belgemle gidip borcu sıfırlatabiliyormuşuz galiba :)

Ya boşver ödeme hiç bir şey abi. Neden 2 aylık ödüyorsun ?? Kimse ödemesin zorunlu olmadıkça. En üst düzeyden hesaplanıyor bu borçlar gelir testi yaptırıp gidip düzelttirirsin zaten dediğin gibi af falan olacak boşu boşuna para yatırma. 2 ay yatırmanın mantığını da anlamadım.

benimde 2bin liraya yakın borcum var afı bekliyorum af çıkmazsa öğrenci belgemle gidip borcu sıfırlatabiliyormuşuz galiba :)

Şuan ki bilgimle şunu söyleyim o borcu sıfırlamayı unutun :)

Valla öğrenci olanı vs herkes yırtıyor biz ne yapacağız bilmiyorum birisi bize de bir akıl versin. Af çıkacak diyeni var af çıkmaz diyeni de.

2 Bini geçik borç olmuş bende de ne yapacağız bilmiyorum sigorta da yok şuanda. Gitmedim de bu konuda tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyor ?

Ya boşver ödeme hiç bir şey abi. Neden 2 aylık ödüyorsun ?? Kimse ödemesin zorunlu olmadıkça. En üst düzeyden hesaplanıyor bu borçlar gelir testi yaptırıp gidip düzelttirirsin zaten dediğin gibi af falan olacak boşu boşuna para yatırma. 2 ay yatırmanın mantığını da anlamadım.

Şuan ki bilgimle şunu söyleyim o borcu sıfırlamayı unutun :)

sıfırlayanda var gelir tespitiyle düşürende var 200-300 liraya kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri