Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçen bende sigortaya gittim 125lira borcunuz var dedi nasıl yani dedim
sigortalı olmadığınız için borçlusunuz kanun böyle![]()
yok artık 25 e basmadan ben geçeyim başka ülke vatandaşlığına ne illet bir yönetim şekli bu arkadaş
Öğrenci bu borçtan muaf hocam bilgin olsunBenim sistemde 3k görünüyordu. Sigortaya gittim 4,5k oldu. Gelir testi falan yaptırdım. 1 ay sonra borç 1,500'e indi(22 öğrenciyim)
Başka yerlerde öğrenciye işsize destek olur, bizde vur abalıyaHalimiz yaman.
Öğrenci bu borçtan muaf hocam bilgin olsun![]()
Mezuna mı kalmıştınız yoksa ara vermeden üniversiteye mi gitmiştiniz?Öyle olduğunu biliyordum bende. Sildirmek için gittim. 3000 sildiler kalanı ödemek zorundaymışım.
Öyle olduğunu biliyordum bende. Sildirmek için gittim. 3000 sildiler kalanı ödemek zorundaymışım.
Ara verdiğim seneye ait borç bu.Mezuna mı kalmıştınız yoksa ara vermeden üniversiteye mi gitmiştiniz?
Öğrenci olmadığınız zamanlarınkini silmemişlerdir.
hayır ayda 30 en fazla 100 tl yaparsın anlarımda 213 tl diyorsun belki ben sigorta istemiyorum belki mutantım hastalanınca wolverine gibi iyileşiyorum arkadaş sana ne
Aile geneli gelir testi yapılıyor ona göre kardeşim ev halkının toplam geliri x tl ise 4 kişilik ailede senin gelirin x/4 tl dır kardesinle senin aynı primi ödemeniz lazım ama sen çok yüksek oduyorsun muhtemelen gelir testi yaptirmadin bu yüzdenneye göre belirliyorlar bu borcu anlamıyorum.kardeşimle benim borcu ödedim internet bankacılıgı ile 2 gün önce.ikimizde üni mezunuyuz yani okul bitti,evde oturuyoruz.kardeşimin borcu aylık 35-40 arası,benim borcum 230dan fazlasadece bu ay için degil tabiki bu,genel olarak.yani her ay böyle ödüyoruz....
Aile geneli gelir testi yapılıyor ona göre kardeşim ev halkının toplam geliri x tl ise 4 kişilik ailede senin gelirin x/4 tl dır kardesinle senin aynı primi ödemeniz lazım ama sen çok yüksek oduyorsun muhtemelen gelir testi yaptirmadin bu yüzden
testi birlikte yaptırdık zaten hocam,gariplik orda.görevliye sordum,herkesin borcu aynı olmaz diyip geçiştirdi...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.