seymaerdogan
Yasaklanmış
milletimiz saf ya eskiden şöyleydi diyip savunanlara gelcekten gülerek bakıyorum , 2000 dünya içinde bi dönüm noktası oldu, siz sanıyor musunuz şuan pc yaygınlaşmasa herkezin herkezden haberi olmasa şuan o ilaçların ücretsiz verileceğini , 2000den önce böyle şeylerin yapılması imkansızdı çünkü halkımız affedersiniz pislik bir halk herşeyi lehlerine kullanıyor . sen desenki önceden hastener ücretsiz doktorlar bakmadığı hastalı bakmış gibi gösterir , ilaç beleş desen eczacılar bişey yapar. artık her eve internet girdi dünyaya göre türkiyedeki internetcik sayılır ama neyse
artık herşeyin kontrolü o kadar basit ki. Artık buları yaptı diye kimseye oy vermenin manası yok cebine bakıcaksın herşeyin fiyatı 10 kat artarken benim cebindeki para nie 1,5 kat arttı diyeeceksin. ben 2 kişi evimi 1400 tlye kılı kılına çevirirken (youtube biraz katkı saglıyor saolsun son zamanlarda) acaba insanlar 1000 tlye nasıl 4 kişi yaşıyor diye çok merak ediyorum gerçekten.başımızdakiler hiç 1300 tl ile yaşamamış ki asgeri ücret 1300 olsun derken bile bütcemizde falanda filanda diye diye zor zor söylüyor.
yani dostm dışarda devletimiz o kadar çok insanı aç bırakiyorki zor durumda bırakıyor ki sen haline şükret ve belki başımızdakiler değişir diye dua et.çünkü en acısı senden aldıgı bu parayıda devletimiz zenginlere yedirecek (belki kendileri yer ama o kadar küçük miktarlara bakıcaklarını sanmıyorum
)
yani dostm dışarda devletimiz o kadar çok insanı aç bırakiyorki zor durumda bırakıyor ki sen haline şükret ve belki başımızdakiler değişir diye dua et.çünkü en acısı senden aldıgı bu parayıda devletimiz zenginlere yedirecek (belki kendileri yer ama o kadar küçük miktarlara bakıcaklarını sanmıyorum