Gss Borcu=Açık Öğretim Üniversitesi

Soygunun adı gss olmuş başka birşey değil ulan arkadaş o borç başladıktan sonra bir sefer
dahi hastanenin yanından geçmedim.2350 tl borç var neyin borcu neyin yapılandırılması
bu.Emekliliği yok birşeyi yok
Hocam para varsa bu genel sağlık sigortasına borçlanmak yerine kendiniz sigorta yatırabiliyorsunuz. 300 tl gibi bir tutar aylık ve primede işliyormuş. Daha gitmedim ama yakında öğrenip yaptırmayı düşünüyorum. ek5 diye geçiyormuş sigorta yada soran arkadaşım yanlış anlamış olabilir.

Hocam para varsa bu genel sağlık sigortasına borçlanmak yerine kendiniz sigorta yatırabiliyorsunuz. 300 tl gibi bir tutar aylık ve primede işliyormuş. Daha gitmedim ama yakında öğrenip yaptırmayı düşünüyorum. ek5 diye geçiyormuş sigorta yada soran arkadaşım yanlış anlamış olabilir.

kuvvetle muhtemel o arkadaş size bes'ten bahsetmiş(Bireysel Emeklilik Sistemi)

kuvvetle muhtemel o arkadaş size bes'ten bahsetmiş(Bireysel Emeklilik Sistemi)
Aynen olabilir zaten bundan bahsedende sgk da çalışıyormuş normalde ben şu an işsizlik sigortasından yararlanıyorum.Bir ay sonra bitecek. Bitince sanırım işsizim diye gss sı için gelir testi yaptırırsam çok düşük bir miktar ödüyormuşum ama emekliliğe bir faydası yok ne yapacağıma karar veremedim.. Aslında emekliliği görecekmiyiim o da meçhul şu an normal bir şekilde çalışıyor olsam primim 45 i görmeden dolmuş olacak ve yine emekli olmak için 15 sene bekleyeceğim. Ayrıca bir durum daha var ki çok vahim bunu işçi kesimi bilmiyor bilsede patron zaten maaşı asgari ücret yarıtıyor. Artık emeklilikte gözüken maaşın 3 te birini alabilecekmiş bir emekli ve fazla çalışılan her sene için emekli maaşından kesinti olup düşük maaş bağlanacakmış. Ahmet tezel ve ibrahim diye birileri bahsetmişti bu konudan.. Asıl vahim olan bu bence :) Emekliysen öl yaşama diyorlar. Önceden emekli olan bi en azından şöförlük falan yapardı şimdi onuda yapamayacak 65 yaş dolunca ehliyeti alıyorlar elinden. Ee zaten yeni nesil 65 te emekli olacak çalışmasa bile arabamla bi güzel gezeyim dese gezemeyecek :D gülermisin ağlarmısın yahu memleketimin balığı baştan kokuyor zaten...

Arkadaşlar 21 yaşındayım Üniversitedeyim şuan baktım borç yok üniversitede okuduguma dair bir belge getirmek zorundamıyım ?

Peki ne yapilmali oncelikle ilgili yasa çıkışından 2008 yılından bu yana aylik devlet sizin haberiniz olmadan 1.800 lira civari bir rakamla sizi Genel Saglik Sigortası adı altinda borçlandirdi, bunu iptal yada yapılandırma için ilçe kaymakamlıklarina muracat edip GELİR TESTİ yaptırın, eğer bir gelir yoksa giderleri foruma doldurun onlar giderlerden yapılandırıyor, daha sonra eğer okuyorsanız yada 2008 yılından bu yıllara kadar bir muhdette olsa ögrenciydiyseniz o belgeyi ögrencilik yaptığınız kurumdan alın ve SGK ya gidin o belgelerle onlar yapilandiracaktir borcunuzu..

PEKİ İLERLEYEN ZAMANLARDA NASIL KURTULURUM BU BORÇLARDAN ?

Onuda SSK ya İSTEĞE BAĞLI SİGORTA başvurusu yapin ve aylık en az 346 lira rakam ödeyin, HER AY ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ister ödeyin ister ödemeyin bu şekilde GSS den kurtuluyorsunuz borçlanmıyorsunuz ve sigortaniz sağlıkda ve emeklilikde işe yariyor GSS ye ödenen para gibi hava parası olmuyor.

İSTEĞE BAĞLI SİGORTADAN EMEKLİ OLURMUYUM ?

Evet prim gün sayınızın bitmesine son 3 yil kala normak bir iş yerinde çalışan olarak görünürseniz emekliliğe hak sahipliliği kazanarak emekli olabiliyorsunuz.

Artık akıllarında soru işareti olan ne yapmasi gerektiğini biliyor, iyi forumlar.

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
Bunu çok araştırdım bildiklerimi aktarayım size ; Sgk ya bağlı gss borcunu ödememek bir çok açıdan zararli eger 30 marta kadar ödenmezse 30 mart sonrasinda öncelikli olarak banka hesaplariniz inceleme altina alinir, bankalarda paraniz varsa o parayi devlet gss prim borcu tahsili şeklinde zorunlu olarak alinir, sizin haberiniz dahi yokken cunku yasalarin gucu buna yetiyor, bankada para yoksa en kotu ihtimali söylemek istemiyorum..

Peki ne yapilmali oncelikle ilgili yasa çıkışından 2008 yılından bu yana aylik devlet sizin haberiniz olmadan 1.800 lira civari bir rakamla sizi Genel Saglik Sigortası adı altinda borçlandirdi, bunu iptal yada yapılandırma için ilçe kaymakamlıklarina muracat edip GELİR TESTİ yaptırın, eğer bir gelir yoksa giderleri foruma doldurun onlar giderlerden yapılandırıyor, daha sonra eğer okuyorsanız yada 2008 yılından bu yıllara kadar bir muhdette olsa ögrenciydiyseniz o belgeyi ögrencilik yaptığınız kurumdan alın ve SGK ya gidin o belgelerle onlar yapilandiracaktir borcunuzu..

PEKİ İLERLEYEN ZAMANLARDA NASIL KURTULURUM BU BORÇLARDAN ?

Onuda SSK ya İSTEĞE BAĞLI SİGORTA başvurusu yapin ve aylık en az 346 lira rakam ödeyin, HER AY ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ister ödeyin ister ödemeyin bu şekilde GSS den kurtuluyorsunuz borçlanmıyorsunuz ve sigortaniz sağlıkda ve emeklilikde işe yariyor GSS ye ödenen para gibi hava parası olmuyor.

İSTEĞE BAĞLI SİGORTADAN EMEKLİ OLURMUYUM ?

Evet prim gün sayınızın bitmesine son 3 yil kala normak bir iş yerinde çalışan olarak görünürseniz emekliliğe hak sahipliliği kazanarak emekli olabiliyorsunuz.

Artık akıllarında soru işareti olan ne yapmasi gerektiğini biliyor, iyi forumlar.

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kalin yaptigim kisim icin kaynak verir misiniz?

SGK'nin resmi sitesinde bile 01 haziran son odeme diye yaziyor?

Kaynak

Kalin yaptigim kisim icin kaynak verir misiniz?

SGK'nin resmi sitesinde bile 01 haziran son odeme diye yaziyor?

Kaynak
Öncelikle kaynak gösterdiğin SGK sitesindeki son ödeme tarihi dökümanı bire bir şöyle yapıştırıyorum; son ödeme tarihi dediğin yapılandırılma ve ödenme tarihi cebinde yoksa faizle ilerleyen zamanlarda ödenir 1 haziran değil [FONT=tahoma,new york,times,serif]31/3/2015 dir.[/FONT]

[FONT=tahoma,new york,times,serif]Bugüne kadar hiç gelir testi yaptırmadım; genel sağlık sigortası primi borçlarımı nasıl yapılandırabilirim ?

Genel sağlık sigortası tescili yapıldığı halde gelir testine hiç başvurmayan kişilerin, yeniden yapılandırma hakkındaki maddenin Resmi Gazetede yayımlandığı (11/09/2014) tarihi takip eden aybaşından itibaren altı ay içerisinde (31/3/2015 tarihi mesai bitimine kadar) yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gelir testi için başvurmaları durumunda genel sağlık sigorta tescilleri, gelir testi sonucuna göre tescil başlangıç tarihinden itibaren güncellenecek ve belirlenen gelir seviyesine göre primleri tahakkuk ettirilecektir.
[/FONT]

Senin kalın olarak belirttiğin yer ise CRA VE FLS KANUNU buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsin, icra nın gereklilikleri hangi hallerde olur diyerek verdiğim bilgiler asılsız değil uzun zaman bu borçlanma olayını araştırmalarım sonucu Ali Tezel - Sosyal Gvenlik Maviri e danışma ve bilgilenme sonucu çıkan bilgiler bunlardır, Ali Tezel ide bilmeyen yoktur sanırım.

Son düzenleme:
Öncelikle kaynak gösterdiğin SGK sitesindeki son ödeme tarihi dökümanı bire bir şöyle yapıştırıyorum; son ödeme tarihi dediğin yapılandırılma ve ödenme tarihi cebinde yoksa faizle ilerleyen zamanlarda ödenir 1 haziran değil [FONT=tahoma,new york,times,serif]31/3/2015 dir.[/FONT]

[FONT=tahoma,new york,times,serif]Bugüne kadar hiç gelir testi yaptırmadım; genel sağlık sigortası primi borçlarımı nasıl yapılandırabilirim ?

Genel sağlık sigortası tescili yapıldığı halde gelir testine hiç başvurmayan kişilerin, yeniden yapılandırma hakkındaki maddenin Resmi Gazetede yayımlandığı (11/09/2014) tarihi takip eden aybaşından itibaren altı ay içerisinde (31/3/2015 tarihi mesai bitimine kadar) yerleşim yerinin bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gelir testi için başvurmaları durumunda genel sağlık sigorta tescilleri, gelir testi sonucuna göre tescil başlangıç tarihinden itibaren güncellenecek ve belirlenen gelir seviyesine göre primleri tahakkuk ettirilecektir.
[/FONT]

Senin kalın olarak belirttiğin yer ise CRA VE FLS KANUNU buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsin, icra nın gereklilikleri hangi hallerde olur diyerek verdiğim bilgiler asılsız değil uzun zaman bu borçlanma olayını araştırmalarım sonucu Ali Tezel - Sosyal Gvenlik Maviri e danışma ve bilgilenme sonucu çıkan bilgiler bunlardır, Ali Tezel ide bilmeyen yoktur sanırım.

Bir daha oku istersen, gelir testi yaptirmamis ve yaptirmak isteyenler icin son gun o mart sonu...

Ödemeler Ne Şekilde Olacaktır ?

Genel sağlık sigortasından kaynaklanan alacak aslının tamamının 31/5/2015 tarihinin Pazar gününe rastlaması nedeniyle en geç 1/6/2015 tarihine kadar ödenmesi halinde bu alacaklar için herhangi bir faiz alınmayacaktır.

Bende zaten son günden sonrası için bahsettim yukarıdaki dediklerimi, farklı anladık sanırım birbirimizi, iyi forumlar.

Bence kimse ödeme falan yapmasın 8 milyon kişi borçlu -borç dediğime bakmayın böyle borç olmaz- bu kadar insanın banka hesabını mı haczedecekler evine haciz mi gönderecekler önünde sonunda o borçları silmek zorunda kalacaklar

Bence kimse ödeme falan yapmasın 8 milyon kişi borçlu -borç dediğime bakmayın böyle borç olmaz- bu kadar insanın banka hesabını mı haczedecekler evine haciz mi gönderecekler önünde sonunda o borçları silmek zorunda kalacaklar
sence banka hesaplarına el koymak çok mu zor. :)

haciz falan da göndermezler merak etme. maaşına el koyarlar mesela. her ay maaşından belli bir kısım kesilir kalanı sana ödenir. sigortalı bi işe girdiğin zaman senin buna müdahale etme şansın dahi olmaz. çünkü direk kesintili yatar maaşın.

üzerine birşey almana izin verilmez. e sigorta yaptırmadan bi ömür çalışırım diyecek kadar da cahil değilsinizdir zaten.

gss başlı başına bi saçmalık, önünüzde güzel bi fırsat var gidin gerekeni yaptırın. yeşil kart çıkarmak için bastırın. çıkarabilirseniz ödemezsiniz gss primi, onlar ödemiyor diye biliyorum çünkü.

devletle şaka olmaz bunu unutmayın. belki hükümet değişirse bu borçlar silinir ama devletin alacağı varsa devlet o alacaktan kolay kolay vazgeçmez hükümet değişse bile borcunuz silinmeyebilir.

insanlara da saçma sapan akıllar vermeyin. burda biri çıkar senin aklına uyar onun da başını yakma. :)

Millet ne kadar korkar olmuş.
Elin Arabı gelip ülkemde bedava yaşıyacak, Bedava Okul-Sağlık hizmeti alacak bende bana çıkarılan KELLE VERGİSİNİ ödeyeceğim he?
:D
Güldürmesinler. . .
( bu yorum gerçekleri yansıtmaktadır siyasi vs değildir )

sence banka hesaplarına el koymak çok mu zor. :)

haciz falan da göndermezler merak etme. maaşına el koyarlar mesela. her ay maaşından belli bir kısım kesilir kalanı sana ödenir. sigortalı bi işe girdiğin zaman senin buna müdahale etme şansın dahi olmaz. çünkü direk kesintili yatar maaşın.

üzerine birşey almana izin verilmez. e sigorta yaptırmadan bi ömür çalışırım diyecek kadar da cahil değilsinizdir zaten.

gss başlı başına bi saçmalık, önünüzde güzel bi fırsat var gidin gerekeni yaptırın. yeşil kart çıkarmak için bastırın. çıkarabilirseniz ödemezsiniz gss primi, onlar ödemiyor diye biliyorum çünkü.

devletle şaka olmaz bunu unutmayın. belki hükümet değişirse bu borçlar silinir ama devletin alacağı varsa devlet o alacaktan kolay kolay vazgeçmez hükümet değişse bile borcunuz silinmeyebilir.

insanlara da saçma sapan akıllar vermeyin. burda biri çıkar senin aklına uyar onun da başını yakma. :)

Bir sürü abuk sabuk şey yazmışsın, önümüzde fırsat varmış hangi fırsat o? Benim babamın evini arabasını baz alıp beni zengin ilan etmeleri mi fırsat.

Maaşından kesinti yapılırmış bak sen gidip paşa paşa ödeyince daha mantıklı haklısın.

Olmayan bir bişey için o kadar parayı kimseden alamazlar. Senin zihniyetin yüzünden bu ülke bu hale geldi zaten

öğrenci belgesi götürün öğrenci olduğunuz dönemleri siliyorlar. faizdende çok korkmayın fazla değil.

Bir sürü abuk sabuk şey yazmışsın, önümüzde fırsat varmış hangi fırsat o? Benim babamın evini arabasını baz alıp beni zengin ilan etmeleri mi fırsat.

Maaşından kesinti yapılırmış bak sen gidip paşa paşa ödeyince daha mantıklı haklısın.

Olmayan bir bişey için o kadar parayı kimseden alamazlar. Senin zihniyetin yüzünden bu ülke bu hale geldi zaten
bak kardeşim ben hükümeti savunmuyorum yaptıkları bu saçmalığı da savunmuyorum. bu sistem baştan aşağı saçma sapan bi sistem. bunu ben de söylüyorum.

sen sıradan bi vatandaşsın. elinde yasa yapma hakkı yok mevcut yasayı değiştirme hakkında yok. aksini ispat edemiyorsan boş boş konuşma. ;)

hükümet yasa koyar geçer. halk bunu biliyormuş, bilmiyormuş umursamaz. resmi gazete'de yayınlanmış gerisi onları bağlamaz. bu senin borcun der öde ya da taksitlendir ya da öğrenciysen ve 25 yaşından küçüksen getir öğrenci belgeni silsinler borcunu der.

madem ben saçmalıyorum, boş konuşuyorum. git o zaman sgk'ya ödemiyorum lan de mesela ya da alabiliyosanız hadi alın de. ya da ödemicem napıyorsanız yapın de. burda boş boş konuşuyorsun. yasayı koyanlara bişey yapamıyorsun borcunu sildiremiyorsun gelmiş burda bana artistlik yapıyosun. sgk'nın yerini biliyosun, meclisin yerini biliyosun bişey yapabilceksen git yapsana ne duruyosun?

ben bugüne kadar 1 kuruş ödemedim gss primi. bana bugüne kadar 2 kez toplamda 7000 lira borç çıkardılar. ikisini de öğrenci belgesi götürüp sildirdim.

bak kardeşim ben hükümeti savunmuyorum yaptıkları bu saçmalığı da savunmuyorum. bu sistem baştan aşağı saçma sapan bi sistem. bunu ben de söylüyorum.

sen sıradan bi vatandaşsın. elinde yasa yapma hakkı yok mevcut yasayı değiştirme hakkında yok. aksini ispat edemiyorsan boş boş konuşma. ;)

hükümet yasa koyar geçer. halk bunu biliyormuş, bilmiyormuş umursamaz. resmi gazete'de yayınlanmış gerisi onları bağlamaz. bu senin borcun der öde ya da taksitlendir ya da öğrenciysen ve 25 yaşından küçüksen getir öğrenci belgeni silsinler borcunu der.

madem ben saçmalıyorum, boş konuşuyorum. git o zaman sgk'ya ödemiyorum lan de mesela ya da alabiliyosanız hadi alın de. ya da ödemicem napıyorsanız yapın de. burda boş boş konuşuyorsun. yasayı koyanlara bişey yapamıyorsun borcunu sildiremiyorsun gelmiş burda bana artistlik yapıyosun. sgk'nın yerini biliyosun, meclisin yerini biliyosun bişey yapabilceksen git yapsana ne duruyosun?

ben bugüne kadar 1 kuruş ödemedim gss primi. bana bugüne kadar 2 kez toplamda 7000 lira borç çıkardılar. ikisini de öğrenci belgesi götürüp sildirdim.

Boş konuşan kim acaba, öğrenci belgesiyle borç sildirdin diye ahkam kesme burda. Ben üniversiteden mezun olduğumda gss diye bişey yoktu, sen danıştay anayasa mahkemesi falan ne iş yapar bilir misin? Mezun olduğunda herkes sigortalı iş mi buluyor. Ben gss yi savunmuyorum demekle olmuyor söylediklerin baştan aşağı çelişki.

Senin gibi herşeyi kabullenen zihniyet yüzünden adamlar ne yapsa yeridir zaten.

Evet ödemiyorum prim borcu falan, banka hesaplarımı boşalttım ödemelerini başkasının üzerine alacam alabiliyorlarsa alsınlar

Peki sen sildirmeye gittiğinde oğluma hastane bakmıyor diye kuyrukta bekleyenleri gördünmü çoğu orda haberi oluyor kadın borcunuz var gss ,çalışmıyor oğlunuz sağlık himeti alamaz diyor adam yaşlı anlamıyor dediğinden adam zannediyo devlet herşey beleş veriyo. Adama çok saçma geliyo kavga ediyor kadınla sanki ordaki memur suçlu devlet hiç suçlu değil gibi. bakıyor 2,3 bin borc ödemeden ilaç alamaz muayene olamaz dediler, adam nasıl ödeyecez diyerek üzülerek gitti evine.

Öğrenciyken 5bin tl borç sildirdim artık 25 yaş üstüyüz hasta olmamaya çalışıyorum. 5,6 aylık borcum bin tl imiş hiç ilaç bile almadım, gelir testi yaptırdım 300 liraya düşmesini umuyorum onuda paşa paşa ödicez. Yoksa tek ilaç hakkımız yokmuş.

Boş konuşan kim acaba, öğrenci belgesiyle borç sildirdin diye ahkam kesme burda. Ben üniversiteden mezun olduğumda gss diye bişey yoktu, sen danıştay anayasa mahkemesi falan ne iş yapar bilir misin? Mezun olduğunda herkes sigortalı iş mi buluyor. Ben gss yi savunmuyorum demekle olmuyor söylediklerin baştan aşağı çelişki.

Senin gibi herşeyi kabullenen zihniyet yüzünden adamlar ne yapsa yeridir zaten.

Evet ödemiyorum prim borcu falan, banka hesaplarımı boşalttım ödemelerini başkasının üzerine alacam alabiliyorlarsa alsınlar
bak şimdi gss ilk olarak 2008 yılında yasa olarak kabul edilmiş ve 1 ocak 2012'de uygulanmaya başlamış. yasa kabul olalı 6 yılı geçmiş, yürürlüğe gireli 2 yılı geçmiş.

Sosyal güvenlik kurumlarının 2006 yılında tek çatı altında toplanmasıyla birlikte, uygulamayı tekleştiren 5510 sayılı uygulama yasası, 01.10.2008 tarihinde yürürlüğe girdi. Bu tarih itibariyle Türkiye ilk defa Genel Sağlık Sigortası ile tanıştı. Ancak Kanun Koyucu çeşitli defalar, alt yapının hazır olmadığı gerekçesi ile yasanın Genel Sağlık Sigortasını zorunlu kılan maddesinin uygulamasını iler bir tarihe attı. Genel Sağlık Sigortasının uygulanması her ne kadar 01.10.2008 tarihinde başlasa da, ülkemizde 01.01.2012 tarihinde zorunlu olarak uygulanmaya başlandı. Türkiye'de yaşayan herkes 01.01.2012 tarihinden zorunlu olarak Genel Sağlık Sigortalısı oldu.

git dava aç davan reddedilirse danıştay'a temyize gidersin. :) yukarıdaki yazdığım gibi 6 yıl olmuş yasa kabul edileli ve anayasa mahkemesi bu yasayı iptal etmemiş. gördüğün gibi danıştay, aym diye sallamakla bişey olmuyor. :) çünkü onların da yaptığı bişey görülmüyor henüz. kaldı ki artık danıştay'dan, aym'den medet ummak artık boş bunu da unutma. aym hala iptal etmemişken bundan sonra iptal olacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. sebebini araştır bulursun.

ucuz delikanlılığa gerek yok. karşında bir devlet var. banka hesabımı boşalttım zart zurt bunlar boş işler bunları bilmeden nasıl 25 yaşına geldin inan anlamıyorum ya. bu kadar kolay mı bu? banka hesabımı boşalttım devlet benden alacağını tahsil edemez. bu mantıkla konuşan biriyle ne diye konuşuyorum anlamıyorum zaten.

beni tanımadan boş boşta konuşma. ben protesto için yürürken, darbeci diye, çapulcu diye ilan edilirken sen belki de evinde kaba etini büyütüyodun ya da 1 sıra önümdeydin bilmiyorum. bilmediğim için de sana bişey söylemiyorum. sen de bilmiyosun boş boş konuşma. tanımadığın insanlar hakkında konuşurken 2 kere düşün.

---------- Spam Engelliyici 15:11 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

Peki sen sildirmeye gittiğinde oğluma hastane bakmıyor diye kuyrukta bekleyenleri gördünmü çoğu orda haberi oluyor kadın borcunuz var gss ,çalışmıyor oğlunuz sağlık himeti alamaz diyor adam yaşlı anlamıyor dediğinden adam zannediyo devlet herşey beleş veriyo. Adama çok saçma geliyo kavga ediyor kadınla sanki ordaki memur suçlu devlet hiç suçlu değil gibi. bakıyor 2,3 bin borc ödemeden ilaç alamaz muayene olamaz dediler, adam nasıl ödeyecez diyerek üzülerek gitti evine.

Öğrenciyken 5bin tl borç sildirdim artık 25 yaş üstüyüz hasta olmamaya çalışıyorum. 5,6 aylık borcum bin tl imiş hiç ilaç bile almadım, gelir testi yaptırdım 300 liraya düşmesini umuyorum onuda paşa paşa ödicez. Yoksa tek ilaç hakkımız yokmuş.
yahu yasayı ben geçirmedim meclisten, ben oylamaya sunmadım, kabul edilsin diye ben oy kullanmadım. ben hükümeti savunmuyorum çıkardığı yasayı savunmuyorum bana ne laf söylüyosunuz?

git onu hükümete oy verenlere söyle. git çevrendekilere söyle. kuzenin, amcan, dayın, teyzen, yengen, yeğenin vardır birileri bu hükümete oy veren git onlara anlat bana ne anlatıyosun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri