- Katılım
- 17 Ocak 2015
- Mesajlar
- 400
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
Anayasayı esastan görüşmek, şekil yönünden incelemek nedir bilip bilmeden kendini daha fazla rezil etme.Hukuktan zerre anlamadığın gibi köy kahvesinde allah hökümetimizden razı olsun diyen adamdan farkın yok.
Kimseye gidin anayasa mahkemesine başvurun demedim bu konuda.Eğer hükümet bu tahsilat için adım atmaya kalkarsa ben de gerekli başvuruyu yaparım.
İşte bazı şeyler google'da aramakla olmuyor, temel meselesi.
Anayasa mahkemesine gelene kadar o adamlar neler yaşıyor biliyor musun sen, başkan onları yönlendirir miş? 40 senelik hukukçular bildiği yönde değil de dün oraya atanan başkanın yönlendirmeleriyle oy kullanacakmış.Sen bu forumda gördüğüm en komik bilge kişiliksin
Kendini tatmin etmek istiyorsan 8-10 yaşındaki bebelerle tartış.Bu yasa iptal olmaz'dan başka söyleyecek birşeyi olmayan, bir hukuk dehasıyla tartışmak benim için de zor oluyor![]()
yaşadığınız kafadan bir dal alabilir miyim ?