GSS Borcu Olanlar Haciz işlemleri Başlamış

Deneyin tabi hocam o cakisma sadece mesela benim ssk yatarken şahıs firmasından dolayi Bağkur primi oluşmuş 5000 tl felan bi dilekçe ile sildirdim sizinkide benzer durum Esiniz sizin sigortanizdan yararlanır o isleyeni de iptal ettirebilirsiniz ama şayet evlenmeden önceki bi borcu ise Eşinizin ona bir şey diyemem araştırmaniz gerekir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyw.. bakıcaz bakalım artık ne olacak gidince göreceğiz. Önerin için teşekkürler...

Benimde 5.500 TL civarı bir borç vardı. Aöf öğrencisi olduğum için şubeden GSS borçu için kağıt aldım. SGK'ya gidip 2 dakikada sildiler. Ertelemeyin devlet şakaya gelmez.

Paypal candır orda biriktiricen :). Ben uni öğrencisiyim 700tl borç çıktı şidmi okul açılınca öğrenci belgesi alıp götürsek sıfırlanıyormus sanırım da inş o zamana kadar sorun çıkarmazlar.

ben götürdüm borcum hala var silinmedi hocam ama belli bir miktar baya aşağı çekiyorlar.

benımde var 100tl :D sözde 100 tl nin altındaki bütün borçlar silenecekti 3-4 önce ama yalan oldu :)

öğrenci olanlar öğrenci belgeleriyle gitsinler sıfırlasınlar yani devlete devlet üniversitesinde okuduğunu kanıtlaman lazım :D çok komik değil mi :D

konu hort olacak ama yeni konu açmak istemedim
ya ne ...... bir iş bu ya ben öğrenciyken borç çıkarmışlardı bana ünideyken gidip sildirmiştim anlatmıştım durumu sonra hatta kontrol ettim borç gözükmüyordu , e şimdi o borc yine gözüküyo ? tekrar gelmiş yerine borç, çalışmıyorum -25 yaşındayım , ne olacak böyle ya

bişi sorcam 20 yaşına kadar devlet sigorta veriyormuş artık doğrumu öğrenciler için üniyi kazanamayanlar için

konu hort olacak ama yeni konu açmak istemedim
ya ne ...... bir iş bu ya ben öğrenciyken borç çıkarmışlardı bana ünideyken gidip sildirmiştim anlatmıştım durumu sonra hatta kontrol ettim borç gözükmüyordu , e şimdi o borc yine gözüküyo ? tekrar gelmiş yerine borç, çalışmıyorum -25 yaşındayım , ne olacak böyle ya

borçlar silinecek dediler o günden beri ödemiyorum silinmesini bekliyorum

borçlar silinecek dediler o günden beri ödemiyorum silinmesini bekliyorum

ne zaman söylenildi bu ? benim olay da dahil mi acaba buna , çünkü ben sildirmiştim 0 gözüküyodu, şimdi aklıma geldi bakayı mdedim, o sildirdiğim yıllardaki 2012 2013 e tekrar borç eklenmiş, hadi yeni 2015 2014 olsa anlayacam da 2012 2013 dönük borcu niye ekliyolar tekrardan

ne zaman söylenildi bu ? benim olay da dahil mi acaba buna , çünkü ben sildirmiştim 0 gözüküyodu, şimdi aklıma geldi bakayı mdedim, o sildirdiğim yıllardaki 2012 2013 e tekrar borç eklenmiş, hadi yeni 2015 2014 olsa anlayacam da 2012 2013 dönük borcu niye ekliyolar tekrardan

Biraz önce donanımhaber de okudum aynı bu şekil de hocam birisi sildirmiş , silinen borcu tekrar çıkarmışlar gidip sorduğunda sistem de bir yanlışlık olmuş Allah Allah deyip tekrar silmişler :D Durum vahim sıkıntılı bir ülke olduk iyice.
http://forum.donanimhaber.com/m_73748473/mpage_3/tm.htm ilk mesaj.

seçim oncesi denmişti daha icraat yok ama

seçim oncesi denmişti daha icraat yok ama

Her seçim öncesi denen olsaydı ohooo :D

Ama benim şahsi fikrim bu borçlar bir şekilde silinecek. O kadar öğrenci, işsize bir dünya borç yazıldı. Borç GSS adı altında yazılıyor yani sağlık sigortası ancak bu borçlular bu sağlık sigortasından faydalanamıyor ödeme yapılmadığı için. Yani sağlık için her ay borç artmaya devam ediyor ama sağlık hizmeti alınamıyor. Böyle bir dünya yok. Bizim ailede de eşimin adına 5000 TL kadar borç vardı 1-2 yıllık. Bana kalsa gelir testi yaptırmazdım da ısrar sonucu yaptık sıfırladılar.

Silinecek onlar ödiyim fln demeyin ödeyenlerde alamicak parasını onlarada gecmiş olsun

Paypal candır orda biriktiricen :). Ben uni öğrencisiyim 700tl borç çıktı şidmi okul açılınca öğrenci belgesi alıp götürsek sıfırlanıyormus sanırım da inş o zamana kadar sorun çıkarmazlar.

Eğer 18 yaşını geçtikten sonra ara vermeden okula devam ettiysen ve babanın sigortası bu dönemlerde sürekli çalıştıysa silerler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri