GSS Borcu Olanlar Haciz işlemleri Başlamış

Vatandaşını bu kadar sömürüp ekonomisi berbat olan tek ülkeyiz..Aldığımız nefesten bile vergi alan bir ülkeyiz ve buna rağmen dış borçlarımız geri dönülemez hale geldi..Zamanında milletimiz traktörünü evini eşyalarını veriyormuş devlete ve devlet ihtiyaçlarını bu şekilde karşılayıp ekonomiyi düzeltiyormuş..Şuan da hiç bir farkımız yok

Benim zamanında 3000 tl ye yakın çıkmıştı sanırım.En son 300 tl mi ne düşürdüler onu ödedim mecburen.

bu borcu nasıl öğrenebiliyorusz sgk ye gitmeden

Hırsızlığın bir başka usulü GSS halkı soyup soğana çevirdiler hala doymadılar

Üzerime araç falan var ama bi yerde çalışmıyorum bu gelir testini yaparken nelere bakıyorlar arkadaslar 5 bin TL'ye yakın borcum var benimde

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benden size tavsiye arkadaşlar. Gelir tespiti yaptıracaksanız 1 günlüğüne dahi olsa işten çıkış yapın. Bu borç işsizken çıkıyor ama işe başlayınca başvurursanız tek kuruş indirim yapmıyorlar. 800 lira için başvuruya gittim çalışıyorsun gelirin yüksek çıktı dediler. 800 olarak kaldı borç.

Eşimin üstüne de çıktı borç. Nasıl birşey bu ya sanki hergün hastanede yatıp kalkıyoruz.
Eşinizin uzerinemi çıkıyor ? Esiniz sizin sağlık sigortanizdan yararlanır dilekçe ile çok rahat o borcu sildirebilirsiniz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de gelir testi yaptırcm da arkadaslar banka hesaplarını falan inceleme gibi bir durum yok değil mi? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Eşinizin uzerinemi çıkıyor ? Esiniz sizin sağlık sigortanizdan yararlanır dilekçe ile çok rahat o borcu sildirebilirsiniz

Bakalım deneyeceğim umarım dediğin gibi olur. Teşekkürler...

3700 lira borç çıktı, öğrenci olduğum halde. Nasıl bir soygunculuktur bu. Öğrenci adama devletin yardım etmesi gerekirken , devlet bindiriyor.

Sigortasız olarak gidin kaymakamlığa, bi' form verecekler dolduracaksınız. Ona göre 1 hafta içerisine eve gelirler, evde bulunan kimse sizin adınıza çalışmıyor vs. tarzında konuşsun. Gelir bildirimi yapmadıysanız 10.000 TL de borç olsa o borç silinir. Aylık da 35-45 arası bi'şey ödersiniz. Sağlıktan yararlanırsınız, sigorta priminize işlemez.

Gidip gelir testi yaptırın, korkmayın.
3.000 TL civarında idi borcum, gittim test yaptırdım, sıfırladılar.
Sonrasında işsiz kaldım, şimdi baktım 538,00 TL olmuş 1,5 yılda.

Banka hesapları vs. incelenmez, evinize bakmazlar, komşunuza sormazlar.

Bakalım deneyeceğim umarım dediğin gibi olur. Teşekkürler...
Deneyin tabi hocam o cakisma sadece mesela benim ssk yatarken şahıs firmasından dolayi Bağkur primi oluşmuş 5000 tl felan bi dilekçe ile sildirdim sizinkide benzer durum Esiniz sizin sigortanizdan yararlanır o isleyeni de iptal ettirebilirsiniz ama şayet evlenmeden önceki bi borcu ise Eşinizin ona bir şey diyemem araştırmaniz gerekir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri