GSS borcu yapılandırma son gün.

GSS başvurusu için nisana kadar, Borcun varsa yapılandırmak için son tarih 2 şubat.

oRrdCtN.png

Hocam bana cevap olarak yazmışsın, kusura bakma ama okuma yazma biliyorum. :) Kandırma haber başlığı gibi konu başlığı olmuştu ben ona cevap verdim. Aşağıdaki yazı sana ait.

"Arkadaşlar GSS borcu olanlar için, bugün yapılandırmanın son günü haberiniz olsun."

GSS borcu olanların yapılandırması Nisan'a kadar. Diğer borçlar için bugün son gün. SGK'yı aradım, BAĞKUR'dan kalma borcun varsa bugün son gün dedi. GSS için değil bu haber ama sen öyle yazmışsın. Bilgilendirme için yine de teşekkürler.

ZWQ62g.jpg

Ya bu tarihler ne anlama geliyor biri yardım etsin kafama takıldı :(

Benim Lise-Üniversite arası 1 sene boşluk olduğundan 2200 tl borcum cıktı 3 ayı sildiler öğrenci olduğum zamanı 1592 tl kaldı.Silinmesi için gelir testi istediler.Gelir testinde yt'den kazandığımız para çıkar mı ?

Ben de sabah gittim sgk ya gelir testi 1 ay sonra sonuçlanır mart başında gel dedi memur

1 ay sonra mı alabiliyoruz gelir testini yav. Bende yaptırıcam bakalım neler olacak.

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:21 ----------

Benim Lise-Üniversite arası 1 sene boşluk olduğundan 2200 tl borcum cıktı 3 ayı sildiler öğrenci olduğum zamanı 1592 tl kaldı.Silinmesi için gelir testi istediler.Gelir testinde yt'den kazandığımız para çıkar mı ?

Bence çıkmaz.

Şunuda unutmayalım, diyelimki borç 2012-2013 yada 2014 ten geliyor. Gidip gelir tespiti yapmak gerekir. Tabi sizde benim gibi yapmayın. Kardeşim yurtdışında ama ikametgahı benim evde. Sigortasıda 4000-5000 kişi başına düşen gelirden fazla oluyor. Yani benim 3500 TL lik borcu şuanda ödemen gerek dediler. Sizde test yaptırmadan önce evdekileri sayın. Maaşlarını toplayın ve bölün kişi başına. 400 müydü neydi ondan fazla olmaması lazım.

1865.27 böyle bir borcum çıktı.Allah'ını severseniz bu nedir ya ??? ben 18 yaşımdan sonra hep sigortalıydım.18 yaş altı zaten ücretsiz.Devlet bana ne zaman sağlık hizmeti verdide benden bu parayı borçlandırıp alıyor şakamı bu ya ben böyle bir parayı ödemiyorum.Vallahi bıktım artık devlet denen şeyden ya.Herşeyen vergi alıyorlar.Hem de dünyadaki en ağır vergileri.Karşılığında biz ne hizmet görüyoruz Allah aşkına ya ??? devlet halkın huzuru için var bizim devlette vatandaşını sömürmek için Vallahi bıktım artık vergi,borç onu bunu ödemetekten.Devletimden nefret eder hale geldim.!

Benim sigortam var. Ona rağmen sigortalı olduğum tarihlerde borç çıktı bu ne yahu

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] [MENTION=9707]Malcolm X[/MENTION] SGK'a gidin silerler eğer boşluk yoksa eğitim gördüğünüz yıllar arasında.

youtubeden kazanılanlar bankaya geliyorya beyler oradan gelir testinde sıkıntı çıkartmasınlar

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] [MENTION=9707]Malcolm X[/MENTION] SGK'a gidin silerler eğer boşluk yoksa eğitim gördüğünüz yıllar arasında.

Valla bu ayınkini bile borç olarak geçirmişler. Ödemesini yaptım ama muhasebeciye de ilettim geri verirlermi vezneden.

dhfTL5T.png

Biryerde şöyle bir açıklama var. Olan biteni çok güzel açıklıyor.

-İşsiz ve maddi ödeme gücü olmayan, sadece ailesinin geliri ile geçimini sağlayıp adeta travma geçiren bir vatandaştan bu borcu zorla tahakkuk edip ödemeye zorlamak, hatta ve hatta e-haciz yöntemi ile tahsilini sağlamaya kalkmak, Anayasamızın vatandaşı koruyan Sosyal Devlet İlkesi ile kesinlikle bağdaşmamaktadır. Üstelik, hasta olmayıp hiçbir sağlık hizmeti almasam dahi zoraki bir şekilde SGK tarafından borca sokulmak, Kişisel Hak ve Hürriyetler ile Hukuk Devleti ilkesi ile de bağdaşmamaktadır.

Valla bu ayınkini bile borç olarak geçirmişler. Ödemesini yaptım ama muhasebeciye de ilettim geri verirlermi vezneden.

dhfTL5T.png

Ödemesi önceden yapılanlar sonradan geri ödenmeyecek ama ödemesi yapılmamış olanları sildirme hakkınız var diyordu bir yerde.

Şunuda unutmayalım, diyelimki borç 2012-2013 yada 2014 ten geliyor. Gidip gelir tespiti yapmak gerekir. Tabi sizde benim gibi yapmayın. Kardeşim yurtdışında ama ikametgahı benim evde. Sigortasıda 4000-5000 kişi başına düşen gelirden fazla oluyor. Yani benim 3500 TL lik borcu şuanda ödemen gerek dediler. Sizde test yaptırmadan önce evdekileri sayın. Maaşlarını toplayın ve bölün kişi başına. 400 müydü neydi ondan fazla olmaması lazım.

Peki banka hesaplarındaki para sorun oluyor mu? Sen yaptırdığımda bankada paran var mıydı?

bu ne arkadaş bi bakıyorum hiç borç yok şimdi baktım 2.500 TL çıktı .Bankada ki paralara el koymazlar dimi?

gecen ay verdik haybeye 1250 lira,arkadaş hastanenin önünden geçmiyoruz çomarların parasını ödüyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri