170'i arıyorsun hocam.yeni atanmış körpe bayandıçekingen biri idi.hocam sosyal güvenlik bakanlığın telefon numarasını alabilirmiyim.bende sgk olarak yaptırmak istiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
170'i arıyorsun hocam.yeni atanmış körpe bayandıçekingen biri idi.hocam sosyal güvenlik bakanlığın telefon numarasını alabilirmiyim.bende sgk olarak yaptırmak istiyorum
GSS denen şeyi ödemeyn ödettirmeyin, bir Cacık olmaz. . .
Korkmayın bu kadar Devletin KOLPA'dan çıkarttığı borç için.
En son baktığımda 1,8k felan borç vardı e-devlet şifrem yok almayıda düşünmüyorum, artık bakmam borca.
![]()
arkadaşımın 80 tl borcu icin aracına satılamaz rehini koydular
ayrıca borcunuz varken hastanelerden faydalanamıyorsunuz.
bu hükümet kimsede tek lirasını bırakmaz.
Forumda GSS konuları var ama TR'deki en kapsamlı konuşulan konu burası.
Herkesi buraya yönlendiriyorum.
GENEL SAĞLIK SİGORTASI ANA KONU
+ 4m GSS'li var.
TR'de genç işsizlik 3.2m Devletten açıklanan rakam.
Ortalama 3,5m kişiye haciz mi gelecek?
Yada ne bileyim eve aracına elmi koyacaklar?
Herkesi korkutup ödettirmeye çalışıyorlar başkada birşey yok.
Yok ödemezsen şöyle olur böyle olur diye.
Nisan ayında SÖZDE bir e-haciz gelecekti ne oldu acaba?
Önceden sgk uzerındede bakılıyordu ama kapatıldı. Sadece e devlet üzerinden bakılıyorbu tabloya nereden ulasıyoruz acaba hocam
o işler öyle mi oluyor cidden?aklı olan çalışmıyorsa sigorta yaptırmaz. emeklilik yaşınız 65. yani 40 yaşına ödemeye başlasanız bile emekli olursunuz boş yere genç yaşta borçlarla uğraşmayın..
o işler öyle mi oluyor cidden?
birincisi 6000 iş günü prim yatıranla 9000 iş günü prim yatıran bir olmaz.bireysel yatıracaksanız böylede olur.
birincisi 6000 iş günü prim yatıranla 9000 iş günü prim yatıran bir olmaz.
mesela babamın emekliliği doldu. ama çalışmaya devam ediyor. amacı 9000 iş gününü tamamlamak. tamamlarsa emekli maaşı şu anda aldığı maaşından daha fazla olcak.
ikincisi ömür boyu bireysel yatıracak değiliz. yt'den kaldırabildiğimiz kadar kaldırıp işimizi kurduktan sonra isteğe bağlının da sonu gelecek. önümüzde 50 yıl var 5 saatmiş gibi yorumlamamak gerek.
uzun vadeli düşünün.
e yarına çıkacağımızın garantisi de yok onu napalım?kardeş doğru diyosunda 65 yaşına kadar kim öle kim kala. 25 yılı tamamlayan emekli oluyor. sen şimdi 40 yıl falan yatırdın sonrada 65 yaşını göremedin nolacak![]()
kardeş doğru diyosunda 65 yaşına kadar kim öle kim kala. 25 yılı tamamlayan emekli oluyor. sen şimdi 40 yıl falan yatırdın sonrada 65 yaşını göremedin nolacak![]()
birincisi 6000 iş günü prim yatıranla 9000 iş günü prim yatıran bir olmaz.
mesela babamın emekliliği doldu. ama çalışmaya devam ediyor. amacı 9000 iş gününü tamamlamak. tamamlarsa emekli maaşı şu anda aldığı maaşından daha fazla olcak.
ikincisi ömür boyu bireysel yatıracak değiliz. yt'den kaldırabildiğimiz kadar kaldırıp işimizi kurduktan sonra isteğe bağlının da sonu gelecek. önümüzde 50 yıl var 5 saatmiş gibi yorumlamamak gerek.
uzun vadeli düşünün.
Devletin her TC vatandasına zorunlı olarak yaptıgı Genel Saglık Sigortası.Tabi sadece sigortası olmayanlar icingss nedir ?
işte orası karışık.cocukları faydalanır ..
[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] benim merak ettiğim tek bir soru umarım net cvp alırım senden ben SSK istege bagli prim yatirabilir miyim?
sen okuyon senlik bişey yok.gss nedir ?
üniversiteyi bitirdikten sonra da sigortan hep devam ettiyse SGK'ya başvur durumu bi anlat.Benimde 2.3 k borcum var gozukuyor ama universiteyi bitirmeden son 1 yildir sigortaliydim bu kadar borc nasil okuyor? Dusurebilme imkanimiz var bilgisi olan var mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.