Gta san andreas Online Oynayanlar

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir çogunuzun bildiği san andreas oyununun online hali 5-6 yıldır var ben o kadar süredir biliyorum daha eskiye dayanıyordur bu kesin :)

Online server açma bilgim mevcut ve bayada bilgiliyim. Oynayan arkadaş sayısı fazlaysa yeteri kadar varsa örneğin 25-30 Bir server açıp eğlenebiliriz.

Sampda group extreme felan giriyorum bazen. Bazen cops and robbers serverı felan :D
Hep merak etmişimdir bu sw lerden para kazanılıyormu diye. Adamlar sabah akşam gta dünyasında yaşıyor .

Mta :))) Zamanında ne oynamuşımdır, maplar felan baya da aştım ama bıraktım bi yerde :) ben varım şimdiden, özlemişim.

Hocam çok zevkli mta pek bilmem ama biraz uğraşmışlığım vardır :)

Sampda group extreme felan giriyorum bazen. Bazen cops and robbers serverı felan :D
Hep merak etmişimdir bu sw lerden para kazanılıyormu diye. Adamlar sabah akşam gta dünyasında yaşıyor .

Hocam kazanan da var kazanmayanda zevkine yapanda zamanında kazandım ben ama bu aralar eğlencesine oynuyorum :)

Samp mı Mta mı kurcan sen ? [MENTION=5133]ErdoganUrcu[/MENTION]

Sa:MP hocam :) mta zevksiz

13 yaşındayken oynadım bi 4-5 sene önce yani tadı hala damağımda :D sonra oynamayaa çalıştım oynayamadım

gta 3 super gta 4 bende hayal krıklığı tıra dorse bile takılmıyor jete binemiyorsun

Allahalla ben zevk alıyodum baya :D ama SA:Mp yide denemek lazım. Kurarsanız gelirim :)

tamamdır hocam hazırlıkları yapıp kısa sürece açacağım :)

Mta hiç oynamadım ama samp candır o kadar söyliyim :D

candır can hocam :) en kısa sürede ıp atarım :)

13 yaşındayken oynadım bi 4-5 sene önce yani tadı hala damağımda :D sonra oynamayaa çalıştım oynayamadım

açınca gelirsiniz hocam sizde :) bekleriz sizide

gta 3 super gta 4 bende hayal krıklığı tıra dorse bile takılmıyor jete binemiyorsun

hocam bizim ki gta san online ne gta 3 nede gta 4 e benzemiyor :)

İndirme linkleri falan de verin bende gelirim

Açınca hocam detaylı bir giriş anlatımı yapacağım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri