Güç tuşuna basıyom 5 sn kadar fanlar çalışıyor sonra reset atıyor

2 defa sokup taktım senın ıcın 3.cüyüde denıcem
Hocam Ben bu sorunu bu şekilde halletmiştim. Bir şeyin yanmadığı kesin bu sorun işlemci fanı ile işlemciden kaynaklanıyor bu arada 2 adet ram var ise birini sök öyle dene.

Hocam Ben bu sorunu bu şekilde halletmiştim. Bir şeyin yanmadığı kesin bu sorun işlemci fanı ile işlemciden kaynaklanıyor bu arada 2 adet ram var ise birini sök öyle dene.

denedım 4 slota tek tek denedım yıne aynı sorun mevcut

Bide şunu dene atx 12v çıkartıpta start ver bakalım çalışamaya devam edecekmi. Şayet çalışmaya devam ederse, anakart şasesi veya işlemci arızası olabilir.

daha önce benzer sorunu işlemcim bozulduğunda yaşamıştım. öyle bir sorunki herşey olmuş olabilir. net birşey söylemek zor buradan, deneme yanılmayla bulabilirsin ancak.

Güç tuşuna basıyom 5 sn kadar fanlar çalışıyor sonra reset atıyor , 10- 15 resetten sonra açılmaya çalışıyor ondada kendi kendine ya kapanıyor yada uyku moduna alınıyor diyor
Bios pilini , işlemci fanını ve ekran kartını çıkarıp taktım değişen olmadı, anakart üzerindeki clr cmos yerlerıne kısa devre yaptırmaya çalıştım oda olmadı şuanda durum bu şekilde açılmıyor, çok nadirde olsa açılıyor ama ekran kartı ile bağladığımda ekrana görüntü gelmiyor
Video linkte:
https://youtu.be/Rkr3GAkj064

RAM'lerı çıkar.
Bılgısayar fışe takılı değılken, açma tuşuna 5-6 sanıye basılı bırak.

Ardından RAM'lerı tak ve bılgısayarı aç. Muhtelen açılacaktır.

RAM'lerı çıkar.
Bılgısayar fışe takılı değılken, açma tuşuna 5-6 sanıye basılı bırak.

Ardından RAM'lerı tak ve bılgısayarı aç. Muhtelen açılacaktır.

denedım malesef durum yıne aynı , en sonunda bıraktım donanımcıya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri