Güle Güle Adsense...

Geçmiş olsun geçersiz etkinlik sebebi ile kapatılan hesapların tekrar açılması nerdeyse imkansız.

banka hesabına gelince tekrar adsense ile çalışmayacaksan sorun değil ki partnerler zaten paypal ile ödüyor sorun olmayacak.

quiz ve life ile hiç çalışmadım ödeme konusunda bilgim yok.

Geçmiş olsun.. Bu tür durumlar neredeyse her geçen gün artmaya başladı.
Evet defalarca olması can sıkıcı fakat pes eden kaybediyor..
Siz pes etmemişsiniz ama yorulmuşsunuz anladığım kadarıyla, lütfen derin bir nefes alıp hatalarınızı gözden geçirip; kararlarınızı gözden geçiriniz..

uzun zamandır kullanmadığım bi adsense dün kapandı kullanmıyordum itirat ettim ilk defa bi adsense hesabım kapandı.

hepimizin sonu işte
benim de içerdeki para kesinleşmedi
banlanır bu ay muhtemelen.

Bugün saat 11 sularında adsense hesabım banlanmış ve ona bağlı olan tek kanalımında para kazanması kapatılmış sözde geçersiz tıktan kapanmış.Tam dedimki 1 yılın sonunda emekleriminin karşılığını alacağım ama olmadı işte :(.Adsense toplam 1K vardı kazancım günlük 20 TL civarıydı ama sonradan patlama oldu XXX TL oldu 4 günün sonunda bugün banlandı hani bazı arkadaşlar diyordu ya kazanç birden artınca adsense banlanır diye ben diyordum olurmu öyle şey google haksız yere niye banlasın insan başına gelmeyince gerçektende anlamıyormuş durumu o arkadaşlardanda özür diliyorum.İtiraz forumu yolladım ama pek ümitlide değilim ondada belirttim insanlara kazanç olanağı sağlayıp daha sonra geçersiz tık bahanesiyle hesapları kapatmanız google imajını zedeliyor ve adsense yayıncıları tarafındanda kullanılmamasına sebep oluyor diye.Şimdi diyordumki keşke kanalı partnere taşısaydım adsensede biraz para birikince silseydim belki ödeme alabilirdim artık partnere geçmeye karar verdim sloganım Good Bye Adsense Welcome Partner :D
Bir kaç sorum olucak arkadaşlar.

1)Bu adsense banlanınca artık o banka hesabı kara listede kullanamayız değilmi başka adsense?
2)Tek kanalımın para kazanması gitti artık çöpmü oldu bir işe yaramaz açamayızmıyız?
3)Quiz ve Life partnerde 10K üstü ödeme alan varmı? yeni kanallarımı Quiz ve Life partnere geçirmeyi düşünüyorum.

Artık adsense bitmiştir benim içinde ban kervanına katıldım :p bir yandanda Google bu saçma politikaları insanın canını sıkıyor ne olsun hayırlısı diyelim :)

aB4rVg.png

Y51ZYE.png

Tek adsense mi kullanıyordunuz hocam?
Sizce ban'a sebep verebilecek herhangi bir noktada herhangi bir hata yapmış olabilir misiniz?
Yani belki şu yüzden banlandım diyebiliyor musunuz?
İzlenim işlerine bulaştınız mı?
Bot, vds ?
Telif bolca yer miydiniz?
Topluluk,dünya engeli yeme durumunuz ne seviyedeydi?
Adsense giriş çıkış şekliniz nasıldı?

Gibi klasik soruların cevaplarıyla hareket etmeye çalışalım.
Hepimiz diken üstündeyiz.
Çok geçmiş olsun...

Benimde günlük kazancım son 1 haftada XXX seviyesine çıktı daha da artıyor, bakalım benim adsens'imde banlanacak mı :)

XXX seviyesine ulaştıktan ne kadar zaman sonra banlandı adsensin hocam ?

Son düzenleme:
1)Bu adsense banlanınca artık o banka hesabı kara listede kullanamayız değilmi başka adsense?
-büyük ihtimalle evet.google en fazla adres ve bankadan yakalar

2)Tek kanalımın para kazanması gitti artık çöpmü oldu bir işe yaramaz açamayızmıyız?
-o kanal çöp oldu..

3)Quiz ve Life partnerde 10K üstü ödeme alan varmı? yeni kanallarımı Quiz ve Life partnere geçirmeyi düşünüyorum.
hele bir kazanda ilk önce :D kaç ayın kazancı 1K banlanmış.bir defa XXX lere ulaştın ama sıfırdan oralarara yükselmesi zor.o partnerlerinde ödemediği olmadı daha

Yine mi başladı bu olay arkadaş hay banına başlıycam şimdi kaldık sıkıntıya arkadaş ya

-o kanal çöp oldu..

hele bir kazanda ilk önce :D kaç ayın kazancı 1K banlanmış.bir defa XXX lere ulaştın ama sıfırdan oralarara yükselmesi zor.o partnerlerinde ödemediği olmadı daha

böyle adamları seviyorum forumdan artık kendilerine katacak birşeyleri kalmamış fakat hala girip güzel güzel insanların sorularını cevaplıyorlar, bazıları gibi x rakam kazandık kazanıyoruz hesabı yapıp ortama tepeden bakmıyorlar :)

Benim adsensemde iki aydır işleme girmiyordu, önce hesap işlemde dedi iki ay önce sonra işlemden çıktı yanında ''geçersiz tık Youtube'' yazdı o ilk ay vermedi ikinci aya attı meblağyı tabi ben onu görünce kanalları çıkarttım komple partnere geçtim, diğer ay meblasıda üstüne yatmış büyük paraydı bugün mail gelmiş, hesabınızı devredışı bıraktık..

Bu kadar insanın ahını alıyorsunya adsense illaki acısını çıkartırız merak etme..

Adsense pişmanlıktır,kapadılar iyi oldu bari bahaneyle kurtulduk rezillikten

Tek adsense mi kullanıyordunuz hocam?
Sizce ban'a sebep verebilecek herhangi bir noktada herhangi bir hata yapmış olabilir misiniz?
Yani belki şu yüzden banlandım diyebiliyor musunuz?
İzlenim işlerine bulaştınız mı?
Bot, vds ?
Telif bolca yer miydiniz?
Topluluk,dünya engeli yeme durumunuz ne seviyedeydi?
Adsense giriş çıkış şekliniz nasıldı?

Gibi klasik soruların cevaplarıyla hareket etmeye çalışalım.
Hepimiz diken üstündeyiz.
Çok geçmiş olsun...

Hocam hiç bir illegal şey yok öyle söyleyeyim bir kanal 10 video elle VDSden yükledim 1 kanal zaten sahte izlenim filanda yok hiç birşekilde mantıklı açıklaması yok banlanmamam lazımdı.Hiç telif yemedim dünya engeli yemedim topluluk yemedim geçen ayki 1 kanalım vardı onda yedim ama kanalı sildim bu ay 166 TL kesinleşti bu ayın 25inden beri 29una kadarda 1K kazandım toplamda kazançtan banladılar sanırım.Tek adsense var kendi pcmden girip çıkıyorum.

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar....

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------

-o kanal çöp oldu..

Sağol [MENTION=12033]daralll[/MENTION] teşekkür ederim hedef 50k :D olur birgün sadece Quiz-Life ödüyormu kazançlarda sorun çıkıyormu diye sormuştum.

Son düzenleme:
Bende ağırlık adsense ama partner ağırlık var.Böyle şeyleri okudukça ve benim başıma 2-3 kez geldi bu olay yine adsense kopamıyorum ama partnere ağırlık vericem bunu yapıcam yani ağırlık verdim daha fazlasını %50 yapmam lazım partneri haksızlık ediyorum partnere

hepimizin sonu işte
benim de içerdeki para kesinleşmedi
banlanır bu ay muhtemelen.

Seninde geçmiş olsun hocam o zaman partnere geçmek tek çare.Çok morelim bozuldu sinirlendim ama :mad: biz dahada hırslanmalı pes etmemeliyiz pes ettiğimiz gün Google bizi yendiği kaybettiğimiz gündür.

---------- Spam Engelliyici 14:54 ---------- Önceki Mesaj 14:52 ----------

Bende ağırlık adsense ama partner ağırlık var.Böyle şeyleri okudukça ve benim başıma 2-3 kez geldi bu olay yine adsense kopamıyorum ama partnere ağırlık vericem bunu yapıcam yani ağırlık verdim daha fazlasını %50 yapmam lazım partneri haksızlık ediyorum partnere

Artık tek çare partner 20Tlden 3haneliye çıktı diye kazanç geçersiz tık diye banlaması googleden insanı çok soğutuyor bir daha adsense hayatta dönmem.

Hocam hiç bir illegal şey yok öyle söyleyeyim bir kanal 10 video elle VDSden yükledim 1 kanal zaten sahte izlenim filanda yok hiç birşekilde mantıklı açıklaması yok banlanmamam lazımdı.Hiç telif yemedim dünya engeli yemedim topluluk yemedim geçen ayki 1 kanalım vardı onda yedim ama kanalı sildim bu ay 166 TL kesinleşti bu ayın 25inden beri 29una kadarda 1K kazandım toplamda kazançtan banladılar sanırım.Tek adsense var kendi pcmden girip çıkıyorum.

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar....

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------

Sağol [MENTION=12033]daralll[/MENTION] teşekkür ederim hedef 50k :D olur birgün sadece Quiz-Life ödüyormu kazançlarda sorun çıkıyormu diye sormuştum.

Bu adsensende ayin 25ine kadar reklam gosterimi ve kazanc 0 mıydı? Kanali 25inde mi bagladin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri