Edittt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün saat 11 sularında adsense hesabım banlanmış ve ona bağlı olan tek kanalımında para kazanması kapatılmış sözde geçersiz tıktan kapanmış.Tam dedimki 1 yılın sonunda emekleriminin karşılığını alacağım ama olmadı işte.Adsense toplam 1K vardı kazancım günlük 20 TL civarıydı ama sonradan patlama oldu XXX TL oldu 4 günün sonunda bugün banlandı hani bazı arkadaşlar diyordu ya kazanç birden artınca adsense banlanır diye ben diyordum olurmu öyle şey google haksız yere niye banlasın insan başına gelmeyince gerçektende anlamıyormuş durumu o arkadaşlardanda özür diliyorum.İtiraz forumu yolladım ama pek ümitlide değilim ondada belirttim insanlara kazanç olanağı sağlayıp daha sonra geçersiz tık bahanesiyle hesapları kapatmanız google imajını zedeliyor ve adsense yayıncıları tarafındanda kullanılmamasına sebep oluyor diye.Şimdi diyordumki keşke kanalı partnere taşısaydım adsensede biraz para birikince silseydim belki ödeme alabilirdim artık partnere geçmeye karar verdim sloganım Good Bye Adsense Welcome Partner
Bir kaç sorum olucak arkadaşlar.
1)Bu adsense banlanınca artık o banka hesabı kara listede kullanamayız değilmi başka adsense?
2)Tek kanalımın para kazanması gitti artık çöpmü oldu bir işe yaramaz açamayızmıyız?
3)Quiz ve Life partnerde 10K üstü ödeme alan varmı? yeni kanallarımı Quiz ve Life partnere geçirmeyi düşünüyorum.
Artık adsense bitmiştir benim içinde ban kervanına katıldımbir yandanda Google bu saçma politikaları insanın canını sıkıyor ne olsun hayırlısı diyelim
![]()
![]()
hepimizin sonu işte
benim de içerdeki para kesinleşmedi
banlanır bu ay muhtemelen.
1)Bu adsense banlanınca artık o banka hesabı kara listede kullanamayız değilmi başka adsense?
-büyük ihtimalle evet.google en fazla adres ve bankadan yakalar
2)Tek kanalımın para kazanması gitti artık çöpmü oldu bir işe yaramaz açamayızmıyız?
-o kanal çöp oldu..
3)Quiz ve Life partnerde 10K üstü ödeme alan varmı? yeni kanallarımı Quiz ve Life partnere geçirmeyi düşünüyorum.
hele bir kazanda ilk öncekaç ayın kazancı 1K banlanmış.bir defa XXX lere ulaştın ama sıfırdan oralarara yükselmesi zor.o partnerlerinde ödemediği olmadı daha
Tek adsense mi kullanıyordunuz hocam?
Sizce ban'a sebep verebilecek herhangi bir noktada herhangi bir hata yapmış olabilir misiniz?
Yani belki şu yüzden banlandım diyebiliyor musunuz?
İzlenim işlerine bulaştınız mı?
Bot, vds ?
Telif bolca yer miydiniz?
Topluluk,dünya engeli yeme durumunuz ne seviyedeydi?
Adsense giriş çıkış şekliniz nasıldı?
Gibi klasik soruların cevaplarıyla hareket etmeye çalışalım.
Hepimiz diken üstündeyiz.
Çok geçmiş olsun...
-büyük ihtimalle evet.google en fazla adres ve bankadan yakalar
-o kanal çöp oldu..
hele bir kazanda ilk öncekaç ayın kazancı 1K banlanmış.bir defa XXX lere ulaştın ama sıfırdan oralarara yükselmesi zor.o partnerlerinde ödemediği olmadı daha
hepimizin sonu işte
benim de içerdeki para kesinleşmedi
banlanır bu ay muhtemelen.
Bende ağırlık adsense ama partner ağırlık var.Böyle şeyleri okudukça ve benim başıma 2-3 kez geldi bu olay yine adsense kopamıyorum ama partnere ağırlık vericem bunu yapıcam yani ağırlık verdim daha fazlasını %50 yapmam lazım partneri haksızlık ediyorum partnere
Hocam hiç bir illegal şey yok öyle söyleyeyim bir kanal 10 video elle VDSden yükledim 1 kanal zaten sahte izlenim filanda yok hiç birşekilde mantıklı açıklaması yok banlanmamam lazımdı.Hiç telif yemedim dünya engeli yemedim topluluk yemedim geçen ayki 1 kanalım vardı onda yedim ama kanalı sildim bu ay 166 TL kesinleşti bu ayın 25inden beri 29una kadarda 1K kazandım toplamda kazançtan banladılar sanırım.Tek adsense var kendi pcmden girip çıkıyorum.
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar....
---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:49 ----------
Sağol [MENTION=12033]daralll[/MENTION] teşekkür ederim hedef 50kolur birgün sadece Quiz-Life ödüyormu kazançlarda sorun çıkıyormu diye sormuştum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.