Gümüş play butonu alan Ruhi'ye tebrikler.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
F

fth

Guest
Kendisiyle uzun zamandır görüşen ve zamanında kendisinden çok fazla fikir alan birisi olarak tebrik etmek istedim Ruhi Çenet kardeşimi. Bu arada bu gümüş altın play buton muhabbeti de doğruymuş. Daha önce başka alan oldu mu acaba? :)

http://www.youtube.com/watch?v=AqjPrm2Ss-E

Tebrik ederiz, özgün çalışıyor emeğini alın teriyle kazanıyor bizim gibi değil.

Tebrikler arkadaşın kanalı çok hoş videolar ilgi çekici merak ettimde videolara göz attım videoları slayt şeklinde yapmış bu tam olarak özgüne giriyormu acaba?Birde spam kanallara plaket alan oldumu :D

Son düzenleme:
Tebrik ederiz, özgün çalışıyor emeğini alın teriyle kazanıyor bizim gibi değil.

Ben hem özgün hem spam yapıyorum 2 tane sağlam özgün kanalım var gümüş play butonu beklediğim :) Ama 50000 abone lazım daha..

Tebrikler arkadaşı kanal çok hoş videolar ilgi çekici merak ettimde videolara göz attım videoları slayt şeklinde yapmış bu tam olarak özgüne giriyormu acaba?Birde spam kanallara plaket alan oldumu :D

Tam özgüne giriyor diyemeyiz mantıklı düşünürsek ama kullanılan bütün içerikler ve fotoğraflar değiştirilebilme izni olan içerik ve fotoğraflardır. Ayrıca kütüphanelerden alınmış bilgiler ile yapıyor çoğu videolarını. Bende aynı tarz çalışıyorum bir kanalımda.. Ciddi emek istiyor..

Son düzenleme:
Tebrikler arkadaşı kanal çok hoş videolar ilgi çekici merak ettimde videolara göz attım videoları slayt şeklinde yapmış bu tam olarak özgüne giriyormu acaba?Birde spam kanallara plaket alan oldumu :D

Spam kanala gelen plakette isim olarak ne yazar merak ediyorum :) Böyle bir potansiyeli olan spam kanal varsa abone sayısı 100K ya yaklaşınca isim soyisim değiştirmek lazım :)

Spam kanala gelen plakette isim olarak ne yazar merak ediyorum :) Böyle bir potansiyeli olan spam kanal varsa abone sayısı 100K ya yaklaşınca isim soyisim değiştirmek lazım :)

Yalnız ben veriliceğini zannetmiyorum kanalı doğrulamasıda gerekir o zaman kanalda içerik sahibinin videoları olmadığı görülünce verilmez :p

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

Ben hem özgün hem spam yapıyorum 2 tane sağlam özgün kanalım var gümüş play butonu beklediğim :) Ama 50000 abone lazım daha..

Tam özgüne giriyor diyemeyiz mantıklı düşünürsek ama kullanılan bütün içerikler ve fotoğraflar değiştirilebilme izni olan içerik ve fotoğraflardır. Ayrıca kütüphanelerden alınmış bilgiler ile yapıyor çoğu videolarını. Bende aynı tarz çalışıyorum bir kanalımda.. Ciddi emek istiyor..

Çok güzel bir fikir aslında resimler hazır olunca birde sadece araştırma olunca insan özgün olmak istiyorum diye yapabilir çok güzel olmuş :) merak ettiğim arkadaş acaba neden ingilizce çalışmamış daha iyi izlenim ve abone alabilirdi belki.

Yalnız ben veriliceğini zannetmiyorum kanalı doğrulamasıda gerekir o zaman kanalda içerik sahibinin videoları olmadığı görülünce verilmez :p

---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

Çok güzel bir fikir aslında resimler hazır olunca birde sadece araştırma olunca insan özgün olmak istiyorum diye yapabilir çok güzel olmuş :) merak ettiğim arkadaş acaba neden ingilizce çalışmamış daha iyi izlenim ve abone alabilirdi belki.

Kendisiyle ortak bir proje düşündük ingilizce aslında zamanında ama zaman olmadığı için yapamadık. :) Belki ileride.. Yinede güzel kazandığını söyleyebilirim..

%C3%B6d%C3%BCl.jpg

Webtekno 100 Bin Abone ödülü :)

Tebrikler hocama.Özgüne başlarsak darısı bizim başımıza inşallah

Mehmet Uygar Aksu'nun da var odulu arkadaslar.

Hocam ben bu işlerde yeniyim. Bunları biliyor musunuz gibi sayfalar kurmayı vs denedim hep tam benim istediğim konsept görünce de çok beğendim ama bunları hangi programlarla yapıyor Ruhi abi onu çözemedim. :) Emeğine sağlık bu arada, birkaç eski hayalimi hatırladım :)

Benim bildiğim mua webtekno ve enson ruhi aldı.
hepsini tebrik ediyorum, çalışan kazanır.

bildiğim kadarıyla epicgametr ve mehmetuygaraksu da almışlardı. Tebrik ederim

Hepsini tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum umarım hepimiz böyle güzel ilerlemeler kaydeder güzel de başarılara imza atarız :)

Belki biz de alırız bir gün :D

teknoseyir'de 100 bin aboneye ulaştı,ruhinin videoları ilk zamanlar iyiydi sonra kendi sesini kullanmak yerine sadece resimleri koyup altyazı ekledi kötü oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri