ben banka eklemedim karttan alışveriş veya yakıt alıyorum komisyon olmuyor zaten alışveriş yapınca sıkıntıda olmadı şimdiye kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben garanti bankasını ekliyorum kartsız olarak hala onaylanmadı 2. defa başvuru yaptm hala aynı sizce neden olabilir ziraat denesem mi ?
hesabı kardeşimin adına açsam,parayı çekecegimiz banka hesabınında kardeşimin adına mı olması gerekecek?yoksa payoneer hesabı kardeşimin,parayı çekecegim banka hesabı benim adıma olsa olur mu?benim hesap 20 günü geçti,hala onaylamadılar.öylece bekliyor![]()
Sen yine de yapabiliyorsan, senden yana olayın garanti olmasını istiyorsan herşeyi aynı yap hocam. Neye göre onaylayıp neye göre onaylamadıklarını bilmiyorum.
anlamadım hocam![]()
açın açın payoner adamı deli eder 11 aylık tecrübemle sabit hayatınızda göreceğiniz en aptal yer baklım milletin ne kadar sorunları artacak paran gelir onaylamazlar kart istersin gelmez parayı bankaya istersin dur bakyım google bunu niye gönderdi der bloke koyar sanane dersin ama elin mahkum uğraş dur yani dertsiz başına dert alırısın![]()
Konuyu horttacağım ama banka hesabı girerken 2 yere takıldım.
1. kısım kimlik numarası diyor ama harf var. Şimdi tc kimlik mi yoksa seri no olan kısmımı gireceğiz.
2. kısımda ise adresi bir türlü kabul ettiremedim. Tam adres girin diyor sürekli.
Önerisi olan ya da bankayı onaylatan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
![]()
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] Hocam kayıt olduğun derken payoneer için girdiğimiz ev adresi mi yoksa yine banka mıTc kimlik girmen lazım.
Adres girerken, kayıt olduğun adresi yazmalısın + Türkçe karakter kullanma.
Diğerleri zaten banka ile ilgili olanlar İban, Swift vs.
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] Hocam kayıt olduğun derken payoneer için girdiğimiz ev adresi mi yoksa yine banka mı
İlk kayıt olurken girdiğin ev adresi.
Teşekkürler hocam
Hocam o banka merkez şube adresi istiyor herhalde.
Pm'le sana mesajda attım ama bakmadın herhalde.
Yanlış yazmayasın diye uplıyorum konuyu.
Ben yazdığım zaman bunları sormuyordu Payoner güncelleme yapmış.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.