Günah mı Haram mı ?

Haram ve günah Kur'an da net olarak tarif edilmiş olsa da, günah ve haram'ın asıl tarifi insan vicdanında saklıdır. Çünkü vicdan en doğru ve en hassas terazidir. Yapacağın iş ne olursa olsun vicdanen rahat olamıyorsan o işe bulaşmayacaksın. Bu kadar net !

Haram ve günah Kur'an da net olarak tarif edilmiş olsa da, günah ve haram'ın asıl tarifi insan vicdanında saklıdır. Çünkü vicdan en doğru ve en hassas terazidir. Yapacağın iş ne olursa olsun vicdanen rahat olamıyorsan o işe bulaşmayacaksın. Bu kadar net !

nedense ben rahatım vicdanım rahat çünkü uygunsuz içeriklerde çalışmıyorum yüklediğim videolarda videonun sahibi mail atıyorsa siliyorum videosu yada mail atmadan önce direkte telif atma hakkına sahip.

kardeşim çalışmak sadece fiziksel değildir aynı zamanda zihinsel olarakta çalışabilirsin sen böyle para kazanınca oturduğun yerden kazanıyorsun ama kafanı kullanıyorsun kafanı kullanmıyacaksan herşeyi fiziksel olarak kazancaksan o beyin sana niye verildi

buyrun arkadaslar tartismisyik ama ben su anda kazanmiyorum kendi videolarimi yapinca baslayacagim

---------- Mesaj saat 17:49:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:08 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/konu-disi/4236-diyanete-sordum.html

Dinimizde haram kılınan şeylerin yapılması günah olduğu gibi,
bunların yapılmasına yardımcı ve aracı olunması ve bunlara rıza gösterilmesi de
günahtır (Maide, 5/2). O halde, Müslümanın yaptığı her iş, İslam inanç, ahlak ve
adabına uygun olmalıdır. Bu kurallara riayet edilerek elde edilen kazanç da helaldir
. yüklediğin videonun sahibine ulaşman imkansız gibi bişi o yüzden sahibi isediiği zaman size mail atabilir içeriğini silmek için telif atabilir.

Aynı soruyu detaylı bir şekilde nihat hatipoğluna ulaştırdım cevabı gelince yazarım.

diyanete pek güvenmemek lazım lakin sahur yayınladıgı ramazan ezan saatleri bile tartışmaya sebep olmuştu gerci ben pek takmıyorum bu konuyu ama takan arkadaşlar dikkat etsin fazlada önemsemeyin.

nedense ben rahatım vicdanım rahat çünkü uygunsuz içeriklerde çalışmıyorum yüklediğim videolarda videonun sahibi mail atıyorsa siliyorum videosu yada mail atmadan önce direkte telif atma hakkına sahip.

aynen kardeşim benim de rahat telif hakkına sahip zaten

---------- Mesaj saat 18:21:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:20:17 civarında gönderildi. ----------

sağolun arkadaşlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama sonuçta para kazanıyoruz haram mı helal mi diye insanın kafası karışıyor :)

---------- Mesaj saat 16:37:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:34:54 civarında gönderildi. ----------

Samsung marka laptop kullanıyorum ve içinden windows cd si çıktı,2 yıldır daha 1 kere format attım o da o orjinal cd den ;)

tamam win orjinal diyelim peki hiç mi crack kullanmadın :D

Eğer +18 İçki Nebilim Haram Ne varsa Paylaşırsan Haram olur Reklamını yaptığın için ama kendin tılayarak alsan bile bu haram olmaz çünki alan razı veren razı reklamcıda biliyor her 100 kişiden 1 inin malını satın aldığını ona göre tbm veriyor atıyorum 100 tl kazanıyorsa yarısından kar etmek için 50 tl reklama vermesi gerekiyor ve 100 de 1 kişi satın alıyorsa 100 kişiye 50 kuruş veriyor yani kazanacağını hesaplıyor ve razı bir şekilde bunu reklama harcıyor.
hemde reklamcı gavursa hiçbir sorun yok ki çoğu gavur zaten onların Malının günahı olmaz

o zaman sen dusun bakalim sen gidip hic videonun cekildigi yerde bile yokken o videoyu kullanarak para kazanmak dogru geliyorsa yapin arkadaslar para icin kul hakkinada girin ne diim sizin hayatiniz her koyun kendi bacagindan asilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri