Güncel Döviz Kurları

Eger boyle devam ederse bankalar iflas bayragini ceker , sabah bi arkadas 10 bin dolar cekmek istemis , yok demisler.

Yeni ekonomi modeli diyorlar bir gülme geliyor

Madem sorunun çözümü var yumurta popoya dayanıncamı akıllarını geliyor bu arada bu model felan kurtarmaz dolar 10 görecek. bozdurun diye açıklamalar var bozdurmayın illa birileri bozduracaksa milyon dolar ile al sat yapıp paraya para demeyenler bozdursun.

Bu arada ekleme yapalım Dolar 6,36 :cool::cool::cool:

Son düzenleme:
Borsa istanbul şimdiye kadar nasıl dayandı diyordum ama oda şuanda çakılıyor arkadaşlar kimse türk lirasında durmasın paranız gözler önünde erimesin ben bitcoine geçtim

5dk içinde bende 6.03 den 6.35 e fırladı
bu5Vw93.png

La enpara beni dışarı attı, en son sözü hesabınız yoktur du. El koymasınlar :)

hazine bakanı konusuyor hiç bir sey yokmus gibi gülüyor el kol hareketleri falan. kendince espriler. durumun farkında değil heralde. kısa vadede hiç bir önlem yok yine yapacaz edecezler var. Allah sonumuzu hayretsin

yeni yaptırım geldi. bazı ürünlerde gümrük vergisi 2 katına çıkarılmış. Bizimkiler de buna aynı biçimde karşılık verir mi?

Yani madem adam savaş açtı sana, koy kapıya incirlik askerlerini. Gir menbiçe sil süpür kandile kadar. Tamamen arkalarında olurum. Ama öyle pısırık pısırık sadece halkı aptal yerine koyuyorsan bende dolara geçerim.

Ergenlerin elinden son model iphone'ları aldılar, Artık iPhone çok stabil abi yeahh diyen ergenleri göremeyeceğiz.
En iyi olumlu tarafı.
:D

Dolar 6.5 olur oralarda takılır, dolar hiçbir açıklamayı takmıyor, zaten yapılan açıklamalarda boş-beleş olunca yön durmadan yukarı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri