Güncel Döviz Kurları

hocam bu CHP, AKP veya herhangi bir siyasi parti meselesi değil doların son 20-30 yıldaki çıkışına bakın DSP Ecevit dönemiydi yanlış hatırlamıyorsam dolar kaç katına çıkmıştı ; bunun sağ solla alakası yok bu Müslüman ve Türk düşmanlığı ve ayakları üzerinde duran bir Türkiye istememeleri onlara muhtaç maaşlarını onlardan borç alarak ödeyen bir Türkiye istemeleri gerisi fasa fiso...
ah işte ozaman 1 tl arttığında adam yazarkasa atıyor şimdi onunkadar delikanlı esnafta kalmadı bir günde artıyor Allah bizi fetöcü arkadaşı okulundan yetişen n .... suzlardan biran önce kurtarsın yoksa halimizi düşünemiyorum bizim suriyeliler gibi gidecek yerimiz yok türk doğduk türk gibi vatanımızda şerefimizle ölmesinide biliriz ( Vatanımız ) için

Mali kural geliyormus aylık bankadan para çekimi 1000 tl gibi sınır getirebilirler deniliyor bu haber gelirse millet bankalara yıgılır

yapmayın Allah aşkına önce mevduatlara el konacak v.s şimdide bu mu çıktı biraz mantıklı yazalım ve düşünelim , her duyduğumuza inanmayalım , bunlar halkı tedirgin etmek ve dedikodu çok hızlı kanmayalım lütfen..

bundan çok yıllar önce ihlas finans mıydı neydi böyle dedikodular çıktı ayakta duran firma battı gitti herkes parasını çekmeye kalktığı için ; Asıl bunlara inanıp panik olursa o zaman bu dedikleriniz olur yapmayın lütfen vatanını seven insan yapmaz

Son düzenleme:
yapmayın Allah aşkına önce mevduatlara el konacak v.s şimdide bu mu çıktı biraz mantıklı yazalım ve düşünelim , her duyduğumuza inanmayalım , bunlar halkı tedirgin etmek ve dedikodu çok hızlı kanmayalım lütfen..

Geçmişte yaşanmadımı yaşandı. Millet ne yapsın korkuyor. Muz cumhuriyeti olduk ekonomi yok adalet yok rüşvet gırla zamlar gırla Gece yarısı millet vekillerinin zamlarını oylayın onaylayın Meclis nerdeee altta kalan bangır bangır ağlıyor üstteki alttakinin canı çıksın diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmişte yaşanmadımı yaşandı. Millet ne yapsın korkuyor. Muz cumhuriyeti olduk ekonomi yok adalet yok rüşvet gırla zamlar gırla Gece yarısı millet vekillerinin zamlarını oylayın onaylayın Meclis nerdeee altta kalan bangır bangır ağlıyor üstteki alttakinin canı çıksın diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

senin gözünde muz cumhuriyeti olmuş yanlış bir cümle ( kendi ülkesine bu lafı kullanmak ) benim bir menfaatim yok hükümetten siyasetle alakam yok emeklilikte yaşı bekleyen biriyim siyaset yapmak değil amacım sadece şuan devletimizin yanında olmalıyız 5 çocuğum var birisi daha 15 günlük yeni ve onları geleceği için ... benim gözümde Türkiye son yüzyılın en güçlü döneminde olduğu için oluyor bunlar ama tartışma çıkmaması için başka şeyler yazmıyorum , herkes istediği gibi düşünebilir...

rüşvet v.s varsa hangi devirde yaşıyoruz ispatla şikayet et

Son düzenleme:
senin gözünde muz cumhuriyeti olmuş yanlış bir cümle ( kendi ülkesine bu lafı kullanmak ) benim bir menfaatim yok hükümetten siyasetle alakam yok emeklilikte yaşı bekleyen biriyim siyaset yapmak değil amacım sadece şuan devletimizin yanında olmalıyız 5 çocuğum var birisi daha 15 günlük yeni ve onları geleceği için ... benim gözümde Türkiye son yüzyılın en güçlü döneminde olduğu için oluyor bunlar ama tartışma çıkmaması için başka şeyler yazmıyorum , herkes istediği gibi düşünebilir...

11 sene mi var emeklilik yaşınıza? Eğer öyleyse Allah kolaylıklar versin.

Emeklilik yaşı düşürülmeli. Her zaman şunu derim çocuk çocukluğunu, genç gençliliğini, emekli emekliliğini doya doya yaşayabilmeli..

11 sene mi var emeklilik yaşınıza? Eğer öyleyse Allah kolaylıklar versin.

Emeklilik yaşı düşürülmeli. Her zaman şunu derim çocuk çocukluğunu, genç gençliliğini, emekli emekliliğini doya doya yaşayabilmeli..

10 yılım var :)) tamı tamına 19 yaşında işe girişim :) Allah ömür verirse olacağım 7000 günüm var yaklaşık
devletimiz ne kadar güçlü olur ayakta durursa bunlarda düzelir 65 yaşında olacak yeni işe girenler bunun sebebi de imf den borç almamız oldu Akp den önce , onun için diyorum siyaset zamanı değil devletin arkasında durma zamanımız diye ..

Son düzenleme:
Dolar 7yi aştı ...Allah sonumuzu hayretsin
1 torba kömür olmuş 40 tl, Garibanlar napacak şimdi,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri