Güncel Döviz Kurları

Bende siyaset yapmıyorum zaten, ama bana sen -BAĞNAZ- dedin.
:cool:
- Bağnaz kelimesi için TDK şöyle diyor;
( Bir düşünceye, bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başka bir düşünce ve inanışı kabul etmeyen, mutaassıp, fanatik )
- Neye körü körüne bağlıyımda bu kelimeyi bana söyleme Cesaretini buldun?

Devletin verdiği rakamları yazıyorum.
Herşeyin fiyatı artmış, gelmiş bana indirim gelen ürün var diyorsun.
:D
Sıfır araçta ÖTV + KDV indirimi var diye 8tl'den Soğan alamayan insan gidip 200binden 180bine fiyat indi diye arabamı alacak?

- Daha önce zaten Araç daralmarını, inşaat sektörünü ( konut satışları ) vs zaten tek tek konuda yazanda benim.
Devlet ne zaman açıklama yapsa ben yazıyorum.
Bugünde ENFLASYON verileri vardı, geldim yazdım.
Olay bu kadar basit.

Ben her Devlet verisi açıkladığımda sen bana alıntı yapıp karşılık verirsen konu tabiki başka yerlere gider.
Sende kendi verilerini yaz, benden alıntı yapma olsun bitsin.
İyi forumlar, takıl forum geniş.

Hocam okuma yazma bildiğini düşünüyorum şimdi bir derin nefes al bi su iç. sonra bu grafiğe bak ve yazdığın yorumları tekrar oku :)

Hala diyorsun ki herşeyin fiyatı artmış sonra bağnaz diyince kızıyosun be kardeşim herşeyin fiyatı artmamış işte aha burda yeşil ve kırmızı şekilde belirtilmiş da bu kadar mı zor bunu ayırt etmek. DİYORUM Kİ DEVLETİN KURUMU FİYATI DÜŞENLER / FİYATI ARTANLARDAN DAHA ÇOK YÜZDELİK PAYA SAHİP OLDUĞU İÇİN HAYAT PAHALILIĞINI GEÇEN AYDAN ÇOK KÜÇÜK BİR RAKAMLA DAHA DÜŞÜK HALE GELDİĞİNİ AÇIKLADI.

ZXGApz.jpg

Hocam okuma yazma bildiğini düşünüyorum şimdi bir derin nefes al bi su iç. sonra bu grafiğe bak ve yazdığın yorumları tekrar oku :)

Hala diyorsun ki herşeyin fiyatı artmış sonra bağnaz diyince kızıyosun be kardeşim herşeyin fiyatı artmamış işte aha burda yeşil ve kırmızı şekilde belirtilmiş da bu kadar mı zor bunu ayırt etmek. DİYORUM Kİ DEVLETİN KURUMU FİYATI DÜŞENLER / FİYATI ARTANLARDAN DAHA ÇOK YÜZDELİK PAYA SAHİP OLDUĞU İÇİN HAYAT PAHALILIĞINI GEÇEN AYDAN ÇOK KÜÇÜK BİR RAKAMLA DAHA DÜŞÜK HALE GELDİĞİNİ AÇIKLADI.

ZXGApz.jpg

Bende onu diyorum işte EGONOMİ MUHTEŞEM.

Benden alıntı yapma, rakamları kendin yaz.

Dolar ramazana 6 tl ile başladı. Bundan sonra hızlı bir artış olacağını söylüyor ekonomistler ne kadar doğru ne kadar yanlış bekleyip görelim.

Hayırlı ramazanlar...

grm00N.png

- ABD Başkanı Donald Trump, cuma günü 200 milyar dolarlık Çin ürününe uygulanan yüzde 10'luk gümrük vergisi oranının yüzde 25'e çıkarılacağını açıkladı.
( Ticaret savaşlarındaki yeni adım. )
- Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre sektör ihracatı nisanda yüzde 9,8 düşüşle 2,6 milyar dolar oldu.
( İhracatımız uçuyor görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok )
- Otomotiv sektöründe sert daralma sürüyor: Satışlar Nisan ayında %56 düştü.
((( Burda yurtiçi araç satış sayısı. Bazıları yazıyor ya kalem kalem bazı şeylerde Enflasyon yükselsede, ürünler Zam yemiyor diye.
Bak işte ÖTV+KDV indirimli birde ZAMSIZ Araçların satışı ne alemde.
:D ))))
- YSK, İstanbul seçimlerinin KESİN KARARI için toplandı. Bugün sonuç çıkması bekleniyor.
Buda Doların bir miktar daha yukarı yada aşağı gitmesini sağlayabilir.
- Borsa İstanbul %2 Ekside; 92.175 seviyelerinde.

---------------------------------------

Dolar : 6.00
Euro : 6.72
Sterlin : 7.87

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, Egonomi muhteşem.

- ABD Başkanı Donald Trump, cuma günü 200 milyar dolarlık Çin ürününe uygulanan yüzde 10'luk gümrük vergisi oranının yüzde 25'e çıkarılacağını açıkladı.
( Ticaret savaşlarındaki yeni adım. )
- Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre sektör ihracatı nisanda yüzde 9,8 düşüşle 2,6 milyar dolar oldu.
( İhracatımız uçuyor görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok )
- Otomotiv sektöründe sert daralma sürüyor: Satışlar Nisan ayında %56 düştü.
((( Burda yurtiçi araç satış sayısı. Bazıları yazıyor ya kalem kalem bazı şeylerde Enflasyon yükselsede, ürünler Zam yemiyor diye.
Bak işte ÖTV+KDV indirimli birde ZAMSIZ Araçların satışı ne alemde.
:D ))))
- YSK, İstanbul seçimlerinin KESİN KARARI için toplandı. Bugün sonuç çıkması bekleniyor.
Buda Doların bir miktar daha yukarı yada aşağı gitmesini sağlayabilir.
- Borsa İstanbul %2 Ekside; 92.175 seviyelerinde.

---------------------------------------

Dolar : 6.00
Euro : 6.72
Sterlin : 7.87

Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, Egonomi muhteşem.

Boş yapma fox tv :) enflasyon konusunda bilmediğini ilkokul bebesine anlatır gibi anlattık hala anlamamışsın, ama attığın yorumlarda bana cevap yazıyorsun harbiden cahil adam cesaretli oluyor git istatistik mi paylaşıyon paylaş burda sanki gençlik kolları üyesi gibi yorumlar yapıyosun :D

Ysk kararına kadar durmayacağı belli oldu.
Reel rakamlar yalan söylemez.
Ben burdan İstatistik ve Gerçek Rakam paylaşmaya devam edeceğim.
İsteyen istediğini anlayabilir.

Dolar : 6.02 yere geldi.
Borsa çakıldı, Egonomi muhteşem.

Bu direnç barajı da geçildi. Umarız bu sefer merkez bankasından bir önlem gelir. Ya faiz artacak ya da dolar.

Boş yapma fox tv :) enflasyon konusunda bilmediğini ilkokul bebesine anlatır gibi anlattık hala anlamamışsın, ama attığın yorumlarda bana cevap yazıyorsun harbiden cahil adam cesaretli oluyor git istatistik mi paylaşıyon paylaş burda sanki gençlik kolları üyesi gibi yorumlar yapıyosun :D

kardeş sen niye boş muhalefet yapıyorsunki , herşeye arka arkaya zam geliyor sen etkilenmiyormusun ne ayaksın , baba parasımı yiyorsun yoksa sömürenlerdenmisin ?
yani 3-5 tane fiyatı artmamış birşeyler bulup sevinmek neyin kafası , temel ihtiyaçlar uçmuş millet neyin derdinde...

izlenmelerimin çoğu usa, artması benim işime gelir keşke 10 tl olsa

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam şu arkaşı şurdan alsanız. Diğer konulardada zevzekce post kasıyor.

Hi hi

BUNU İLK SONUC ACIKLANINCA YAZMISTIM (=

Köpeğin, kedinin koku alma duygusu çok kuvvetli olduğu gibi, Akbabanın da görme kuvveti fazladır. Akbaba, çaylağa der ki:
- Uzağı benden daha iyi gören yoktur.
Çaylak da der ki:
- Bu bir iddiadır, ispatı gerekir. Peki şu ovada ne görüyorsan, söyle!
Akbaba, aşağılara doğru bakar:
- Ovanın ortasında bir buğday tanesi görüyorum.
- Pekala! Haydi inelim, bakalım. Sözün doğru mu?
Birlikte aşağı inerler. Akbaba hemen taneye doğru koşar. Buğday tanesinin tuzağın üstüne konulduğunu fark etmez, buğdayı alayım derken tuzağa yakalanır. Zavallı akbaba, bir buğday için tuzağa düşünce, çaylak der ki:
- Tuzağı göremeyip de taneyi görmenin ne faydası olur?

- Ysk İST seçimlerini iptal etti.Yeni seçim günü 23 Haziran 2019.
Edit :
YSK B.Çekmece ve Maltepe itirazlarını kısa karara bağlamış ve reddetmiş görünüyor.
Bu ilçelerde seçim yenilenmesi olası gözükmüyor.
- İki ay daha seçim goygoyuna devam.
Yarın partilerin açıklamaları arka arkaya gelecek, pozisyonlarınızı ona göre ayarlayın.

Evet ne dediysek o .
Seçim iptal oldu. Dolarda durur mu yapıştırmış cevabı;

------------------

Dolar : 6.10
Euro : 6.83
Sterlin : 7.80

Egonomi çoh çoh eyyyi.

Son düzenleme:
- Ysk İST seçimlerini iptal etti.Yeni seçim günü 23 Haziran 2019.
Edit :
YSK B.Çekmece ve Maltepe itirazlarını kısa karara bağlamış ve reddetmiş görünüyor.
Bu ilçelerde seçim yenilenmesi olası gözükmüyor.
- İki ay daha seçim goygoyuna devam.
Yarın partilerin açıklamaları arka arkaya gelecek, pozisyonlarınızı ona göre ayarlayın.

Evet ne dediysek o .
Seçim iptal oldu. Dolarda durur mu yapıştırmış cevabı;

------------------

Dolar : 6.10
Euro : 6.83
Sterlin : 7.80

Egonomi çoh çoh eyyyi.

Türkiye ‘ de dolar kaç tl olursa egonomi düzelir.

Herkes koltuk sevdasında biride şu vatandaşı düşünmüyor bu seçimin maliyetni tahmin bile edemezsiniz yazıktır belediye iş yapacak kurumdur o olmuş bu olmuş ne farkeder iş yapsın yeter. birileri cumhurbaşkanını kötü yönlendiriyor ve siyaset içinde ki cumhurbaşkanının pek de iyi olmadığını hissettiriyor ... Onu bunu tutmuyorum ama bu ülkenin bu şekilde kan kaybetmesine üzülüyorum...istanbul 5 yılda kazanacağını 1 yılda kaybetti bile. Şimdi iktidar seçimi kazansa da sıkıntı kaybetse daha da sıkıntı hayırlısı diyelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri