Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ben göremedim de faiz yükseltildiğinin kaynağını atabilir misiniz?Forumdaki Ekonomistlere kötü haber.
Daha güncel olayları takip etmeden direkt düştü diye seviniyorlar.
Merkez bankası Faizi 1.5 puan arttırmış, onun için tepki olarak düştü.
( bunlar hep faiz lobisinin oyunları bu arada )
Dolar : 6.55
Euro : 7.46
Sterlin : 8.36
Belliki Dolar 7 üstünde tutunmasın diye uğraşacaklar, merkez ve devlet için 6-6.8 arası güzel bir kur bunu anladık.
6.5-6.8 arasında salınır durur.
Bayrama kadar kısa vadeli çözümler sonrasına artık tatilden sonra bakılır.
Hocam ben göremedim de faiz yükseltildiğinin kaynağını atabilir misiniz?
%4 lük düşüşün bence Avrupa Birliğinden gelen açıklamaların etkisi çok fazla oldu.
Sen zor durumdaki Katara o kadar yardım yaparsın Abd nin karşısında durursun ama sana Avrupa birliği sahip çıkar
Şuan yastık altında doları olanların neden yastık altında dolar sakladığını çok düşünüyorum ve mantıklı bir sebep bulamıyorum.
Şuan yastık altında doları olanların neden yastık altında dolar sakladığını çok düşünüyorum ve mantıklı bir sebep bulamıyorum.
inanmıyorum hocam bu tip haberlere
1-) İyilil denen şey yap attır.belki döner belki dönmez
2-) haber sitelerine itibar erme arka planda ne dönüyor bilinmez.
3-) sözde Almanyada destekçi ama bizim için mi kendi için mi ?
4-) düşman kendi içimizdeyken dışarıdakileri boşvermek en güzeli onlardan medet umulmaz![]()
yumurtanın kolisi 13 tlden 18 tl ye çıkmış neye sevinelim
Bizden sonra sıra İtalyalara gelecek piyasa bu havadisler var. evanjelizm Düşünceye sahip insanlar tüm dinleri yok etme peşindeler...
küçük boy bunlarBen genellikle iri boy alıyorum. pazarda 14 tl şuan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.