- Web sitesi
- www.bobmarley.com
5dkde 4kuruş arttı açtım döviz kurunu izliyorum5.74
Dediğimin arkasındayım..5.80 e kadar yolu açık ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5dkde 4kuruş arttı açtım döviz kurunu izliyorum5.74
Aynen öyle şuanda 5,73bu saatten sonra duracağını sanmam , 10 a kadar yolu var ...
Edit : Yatırma / Kaldırma tavsiyesi değildir![]()
Kaldırma kısmını bilmem de bizde yatıracak bişey kalmadı. Bu konuda dış güçlere çok kırgınım.
Yemişim o dış güçleri yan, dış güç falan hepsi uydurma , önce içimizdeki kendi güçlerimize bakmak lazım ... Bizde de çok birşey kalmadı yatiracak birkaç ay önce arabayı satmistim denk gelmişti 5,37 den dolar almıştım. Beklemedeyiz yine , Hayırlısı neyse öyle olsun ... Çıktığına da sevinmiyor insan o oranda da dengeler altüst oluyor 2013 tebarac almıştım 2015 model 15.000 km de 2016 da 46.500 e sattim , emsali araçlar şuanda 65.000 / 68.000 TL aralığında , o zamandan dolardan altindan kar etmiş olsam ne olcak ,. Diğer tarafta rahat durmuyor ki .. Piyasa aynı orantida artıyor ...
Yemişim o dış güçleri yan, dış güç falan hepsi uydurma , önce içimizdeki kendi güçlerimize bakmak lazım ... Bizde de çok birşey kalmadı yatiracak birkaç ay önce arabayı satmistim denk gelmişti 5,37 den dolar almıştım. Beklemedeyiz yine , Hayırlısı neyse öyle olsun ... Çıktığına da sevinmiyor insan o oranda da dengeler altüst oluyor 2013 tebarac almıştım 2015 model 15.000 km de 2016 da 46.500 e sattim , emsali araçlar şuanda 65.000 / 68.000 TL aralığında , o zamandan dolardan altindan kar etmiş olsam ne olcak ,. Diğer tarafta rahat durmuyor ki .. Piyasa aynı orantida artıyor ...
Abi şuan için bu dediğin işler de yarın öbür gün böyle olmayacak. Dolar artıcak piyasa düşecek. Şuan bile insanlar ev araba satmakta zorlanıyorlar. Ama yarın işsizliğin de artmasıyla insanlar elindeki malları çıkartacaklar mecburen. Şuan 2 milyon ev stoğu olduğu söyleniyor bunların satılabilmesi için mecburen piyasayı düşürecekler.
Dediğimin arkasındayım..5.80 e kadar yolu açık ..
Adamlar 5.80 felan dinlemedi 5.82 an itibariyle![]()
dediğimin arkasındayım..5.80 e kadar yolu açık ..
6 tl $ için faso fiso arkadaşlar gerçek değeri 10tl dir bunu taban yapacaktır orta vadede posizyonunuzu ona göre alın. $ vadesi olan veya $da yatırımı olanlar 2 senede köşelik olacak.
uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, dede harikaymış :d
köşelik olacağını sanmıyorum hocam doların artmasıyla sadece yatırımcının kazancı artmıyor enflasyon ve hayat pahalılığı da artıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.