Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanka faize yatırıp ordan gelenle altın alman da sana kar ettirebilir bi düşün istersen.
Burda 6-7 den tersde olan ezikler övüyor doları yaptırım vs olmadıkca bi numarası kalmadı eskidendi yani zaten vergi ve makasla aldıgın kar azalıyor alım satım yapması zor, suan 5.70 doları 5.73 den alırsın satarkende 5.80 olsa 5.78 den satarsın bide yazmışlar doları kötüleyenlere laf söylerdimde ban yemek istemiyom daha üyeliği onaylı dahil ezik herifin emin ol burda doları övenlerin en fazla 1k doları vardır.
arkadaşlar yakın zamanda yurtdışına gidecem , 2000$ kadar yanımda götürmek istiyorum sizce en uygun nereden alabilirim , döviz bürosu mu bankamı ?
Borsa, yükselişini arttırdı ve dahada arttıracak gibi duruyor hatta bazı hisseler 1 haftada %10 kazandırdı.
Dolar 5.73 - geçen yıllardan gelen ekonomik bozulma yerini toparlamaya bırakmışa benziyor.Böyle giderse gelecek sene piyasalarda canlanma havası yakalayabiliriz.Merkez Bankası fed'e güvenerek çok hızlı faiz indirdi fakat artık fed beklemeye geçti denebilir.O yüzden artık ufak adımlarla faiz indirilecek.
Fakat dünyanın en yüksek faiz ödeyen ülkeleri arasından çıktık.Yüksek faiz, yüksek döviz kurlarından daha tehlikelidir.
7.20 yi geçmeyen dolara ben yükselmiş demem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.