Güncel Döviz Kurları

egonomi çoh eyidir eyi şahanadır ha 10 tl için durmak yok yola devam milletimizin desteğiiyle yerle yeksan edeceğiz avrupalıları ameriganın oyunları bunlar döviz kurunun yükselişiyle milleti manipüle etmek isteyenler bir kez daha hüsrana uğrayacaklardır ekonomimiz çok yakında büyük bir pozitif yükseliş yaşayacaktır vatandaş tarafından hissedilir olacaktır hazine ve maliye bakanı sayın Berat Albayrak tarih 03.09.2020 5 gün sonra yani 08.09.2020 dolar 7.30 dan 7.50 ye geldi çok güzel hissedebiliyorum egonomi müthiş :) siyasi değildir tüm haber kanallarının a haberin dahil yayımladığı bir haberdir paylaştığım ekonomi bakanımızın yanındayız.

Son düzenleme:
Öncü göstergeler çok eyidir, pozitif ayrışıyoruz yigenim.

Son düzenleme:
Ağustos ayında merkezi yönetim bütçe dengesi 28,2 milyar TL, faiz dışı denge 40,1 milyar TL fazla verdi.

- Şimdi egonomi süper yukarda müjde verilmiş görüyorsunuz.
:D
Dolarda cari fazlayı fazlasıyla sevdi.
:cool:

--------------

Dolar : 7.55
Euro : 8.90
Sterlin : 9.79
Altın ons : 1942$
Gram altın : 471tl

Egonomi çok çok eyyi. Bu yüzden yerli ve milli dolarımız hergün rekor tazeliyor.

Altın kasım, aralık aylarında yükselişe başlayacak Şubat mart 2021 aylarına kadar devam edecek. Altın gramı 500 tl üstü olacaktır. Kendi düşüncem. Tarihe not düşmek kısmet olursa, mart 2021 alıntı yapacam

Altın kasım, aralık aylarında yükselişe başlayacak Şubat mart 2021 aylarına kadar devam edecek. Altın gramı 500 tl üstü olacaktır. Kendi düşüncem. Tarihe not düşmek kısmet olursa, mart 2021 alıntı yapacam

siz çok iyimsersiniz :) benim uzun vade ons altın hedefim 20 bin $ üstü. artık gram altını siz düşünün :)

Dolar Rekor kırmalara doyamıyor.
Hergün kendi rekorunu tazeliyor.

----

Dolar : 7.60
Euro : 8.96
Sterlin : 9.77
Altın ons : 1930$
Gram Altın : 472tl

Egonomi çok çok eyyi. . .

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu. İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu

Eic6xRiXYAA927N

Bu paraların tamamı 1 euro ediy

Dolar : 7.64
Euro : 9
Sterlin : 9,79

Bu işin sonunu görebilen var mı?
Bu yükseliş trendi ne zaman son bulacak?
Biliyoruz ki hükümet değişse bile pat diye TL değer kazanmayacak. Bu bir süreç ve zaman alacak. Yada hiç değer kazanamayacak.
Kahvede ki amcamız bile parasını TL de tutmaması gerektiğini bilirken TL nasıl değer kazanacak?

Tamam eyvallah üstümüze oyun oynanıyor olabilir de yıllarca bunu söyledik ama bir çözüm olmadı. Bir çözüm mü üretmiyoruz/üretemiyoruz veya ürettiğimiz çözüm mü işe yaramıyor. Bu saatten sonra da şahsen benim ümidim kalmadı.

Hergün yeni rekorlara devam.
Durmadan hız kesmeden.

--------

Dolar : 7.71
Euro : 9
Sterlin : 9.81
Altın ons : 1865$
Gram altın : 463tl

Egonomiyi anlatmaya gerek yok çok çok eyyi, şahlanıyoz.

doların ateşi söndü 7.62 tl döviz kuru üzerinden halkımızı milletimizi birliğimizi beraberliğimizi manipüle etmek isteyenler bir kez daha hezeyana uğrayacaklardır yılı beklentilerin ötesinde bir büyüme ile kapatacağız. ekonomi müthiş hep batının oyunları siyonizmin çabaları bunlar ama başaramayacaklar

Merhaba,
Artık Polyannacılık oynamayı bırakın ve gerçekleri görün.
Ben lafa bakmam icraata bakarım NOKTA

Merhaba,
Artık Polyannacılık oynamayı bırakın ve gerçekleri görün.
Ben lafa bakmam icraata bakarım NOKTA

ben bu görüşlerde eğilim hocam 7.62 ateşi söndü demek bile utançtır devlet erkanının dediğim açıklamaları yapmaları polyannacılıktır ama ben konuyu tartışmaya götürmek istemiyorum size katılıyorum ben icraata bakarım lafa değil bir deyiş vardır arif olana işaret yeter diye anlayan anlar ben sadece tvlerde en yetkili kişilerin söyledikleri sözleri konuya yazdım isteyen polyannacılık der isteyen evet egonomi çok iyi ameriganın oyunları der anlayışa göre değişir kimsenin anlayışına saygısızlık etme lüksüne sahip değiliz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri