Güncel Döviz Kurları

Green Card'dan dolayı mecburi olarak bankadan kredi çekmiştim.
Mülakata ne zaman çağrılacağım belli olmadığı için parayı dolar yapıp faize yatırmıştım.
O zaman dolar 6,79'du sanırım.
O zaman dediysem Temmuz'un ortalarıydı.
Sanırım mülakat vakti gelene kadar dolar 12 TL'ye ulaşır bu hızla...
Ben de borçsuz harçsız giderim bu sayede Amerika'ya... :D

3dzwd3rgz5u41.jpg

Son düzenleme:
Buralara pek uğrayan kalmamış, Ünlü profesör selçuk geçer misali hani uçuyor kaçıyordu :)

Virüs etkisini kaybederken, piyasalar artık ÇİN-ABD Ticaret gerilimi üzerinden hareket ediyor. USD Uzun süredir 6.75- 6.85 arasında dalgalanıyor.Tabi şarlatanlar devam eder 10 olacak -12 olacak demeye inanıp alanlarda yıllardır ters köşede bekliyor gülün geçin :)

Küçük yatırımcılar faizler düştüğü için parasını değerlenmek amacıyla ev,arsa veya borsaya gitmeye başladı konut piyasası haziran da canlandı borsa da 110 bin seviyelerinde.

Bunlara aklı yatmayanlar, gram altında veya gümüşte değerlendirebilir parasını.Veya mal'a bağlanabilir otomobil vesaire gibi.

Güldük geçiyoruz hocam!

bu formasyon çalışırsa hedefi 9 lira, doları aniden 9 lira görürseniz şaşırmayın :)

EevG2ehXoAYOz0S

Olur böyle dalgalanmalar zamanla düzelecektir inşallah dövizle memleketimizi zayıf göstermek isteyenler bir kez daha hezeyana uğrayacaklar buzdolabı satışlarımız 2002 ye göre 10 a katlamış nereden nereye hal böyle iken döviz kurunu fırsat görenler hezeyana uğramaları kaçınılmazdır. Türkiye yükseliş uçuşundadır adeta.

Son düzenleme:

Ciddiyim biz bunu sohbet esnasında şaka amaçlı söylüyorduk. Boşver dolar borcunmu var:) Bakan'dan duymakta varmış hemde şaka falanda değil :) Ben TL ile maaş alıyorum ama harcarken dolar endeksli ürünler alıyorum (benzin,elektronik,gıda, araç) Ayrıca Türkiye'de üretilse bile ham madde olarak dışarıdan alınan ürünler Türkiye'de üretilen ürünlerede zam yapılmasını gerektiriyor. La havve...Birde dolarlamı maaş alıyorsunuz demiş Keşkee..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri