güncel kategori kanal satışı

• Kullanıcı HGozen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

HGozen

Yasaklanmış
aylık min 800 dolar getiren kanal satışı

Kanal Kategorisi : reality show
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :24 eylül 2014
Abone Sayisi :1001
izlenim Sayisi : 234.655
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : güncel video atarken 50 dolar getiriyordu şuan 20 dolar
Kanal Satis Fiyatiniz : 6000 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanalı ilk açtığımda 20 video atıp bırakmıştım ocak ayında baktım ki kanal kapanmamış hala getirisi var kanalı life a bağladım güncel çalıştım. resimlerde görüceğiniz gibi kanalın gelirleri birden artmaya başladı. ama şuan malesef güncel . çalışamadığım için gelirler düştü. güncel çalışıldığında tekrar eski performansını yakalayacaktır.

not: ocak ayı toplam geliri: 967,91 dolar
şubat ayı geliri 1-26 şubat: 757,05 dolar (daha ay bitmedi)

edit: kanalın şubat ayı kazancı içeride satın alan arkadaş o kazancıda alabilecek

edit:resimler görülemiyormuş burdan daha net görebilirsiniz
http://i.hizliresim.com/8lzq9A.png
http://i.hizliresim.com/bl6qj0.png
http://i.hizliresim.com/8lzqlk.png
http://i.hizliresim.com/LpDkpb.png
http://i.hizliresim.com/Yv6nBj.png

not: kanalıma 1 ay garanti veriyorum!

Ekli dosyalar

• ocak 1.jpg
    ocak 1.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 202
  • ocak2.jpg
    ocak2.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 83
  • şubat.jpg
    şubat.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 107
  • genel.jpg
    genel.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 96
  • kanal durumu.jpg
    kanal durumu.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Resimler belli olmuyor hocam resim sitesinden ekleyip buraya eklerseniz daha anlaşılır olur.

kanal guzel kanal dostum hayırlı satıslar,konuyla ılgılı olarak yenı bolumler atıldıgı zaman engel verıyormu,

resimleri buraya yükleyebilirsin hocam.
bide fiyat biraz fazla gibi..
ama dediğiniz gibiyse kanalın önü açık ve kısa sürede (yaklaşık 4 ayda) kendini amorte eder gibi..

iyi satışlar

öncelikle teşekkürler yardım için. bence sadece kategori belirlediğim fiyatın yarısı eder hocam çünkü kapanma telif yok ve izlenme oranları çok iyi. bu arada zaten kanalın içinde bu ayın kazancı olan 700 dolar duruyor

örnek google girerim reality şovları aratırım sonra youtubedan bakarım kanal abone sayın belli kanalını bulabilirim,yani abone sayılarını paylaşmak kanalın ifşasında çok kolay bulunma sağlıyor

altın yumurtlayan tavugu satmak derim ben buna
hayırlı satışlar hocam

örnek google girerim reality şovları aratırım sonra youtubedan bakarım kanal abone sayın belli kanalını bulabilirim,yani abone sayılarını paylaşmak kanalın ifşasında çok kolay bulunma sağlıyor

bulamazsın malesef her gün artıyor aynı kalmıyor ayrıca çok reality show var ingilizce demişim ülke söylememişim . neyse yorumun fuzuli baba

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:47 ----------

nasıl eşleşen vermiyor direk attıgın halde ? hiç render yapmadan direk atıyormusun yani ?

evet atıyorum hiç bir eşleşen yemedim daha önce

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------

altın yumurtlayan tavugu satmak derim ben buna
hayırlı satışlar hocam

güncel çalışamıyorum hocam benlik değil

hocam kanaldaki video sayısı nedir en son ne zaman attınız bıraktığınız halde bu şekilde devam eder mi? birde videolar 20dk+ videolar mı? ve video ortası girilmiş halimi bu rakamlar

hocam kanaldaki video sayısı nedir en son ne zaman attınız bıraktığınız halde bu şekilde devam eder mi? birde videolar 20dk+ videolar mı? ve video ortası girilmiş halimi bu rakamlar

Arada atıyorum toplu toplu dün attım mesela 4 bölüm birden 103 civarı video var 40 dklık video Ortası reklam girilmiş . Bırakınca her gün 20 dolar getirir ya ben bıraktım geldi ama bırakmazsanız daha iyi tabi günlük yeni bölüm çalışmanız gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri