herkes ekonomist olmuş
Herkes kendi bildiğince bir şeyler paylaşmaya çalışıyor, sizi rahatsız eden şey nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkes ekonomist olmuş
İbrahim Hocam Önemli bir konu hakkında görüşmem gerekiyor sizinle skype adresinizi yazabilirmisiniz rica etsem ?Geçen Pazartesi Türkiye finans katılım 28 oran teklif etti. Normal bankaların 2 puan üstü. Pazarlık gücünüze bağlı oranlar.
İbrahim Hocam Önemli bir konu hakkında görüşmem gerekiyor sizinle skype adresinizi yazabilirmisiniz rica etsem ?
neresi link atabilirmisinizForum iletişimden yazabilir siniz hocam
Mesaj yolladım Ulaştımı aceba ?
Ziraat 18.50 veriyor ama ben kendim hesaplayınca 16.50 verdiği ortaya çıkıyor ziraatte vadelisi olan varmı çok saçma
Ziraatte 7 hane var internetten vadeli açtımğımda 18.50 verdiği yazıyor 500k tlye normalde 7.7k aylık vermesi gerekirken 6.6k verdiği yazıyor hesaplayıncada aslında 18.50 değil 16.50 veriyor ben şubesine gitsem bu kadar param var desem %24 gibi oranlar verdiklerinden eminmisiniz ona göre gideyimTabela fiyatı onlar. En düşük alacağınız faiz getirisi. Benim ziraat bankta çalışan arkadaşım var. Ana paranın miktarına göre %24,5-%25 gibi faizler verebildiklerini söylemişti.
Yani örnek veriyorum sizin elinizde 100.000 tl para var bunu 32 günlük faize koysanız aylık bana ne kadar verirsiniz derseniz müşteri temsilcisi size tutupda tabela fiyatından vermez. Hatta falan bankalar şukar faiz veriyor derseniz size daha yüksek rakamlarda verebilirler.
Siz elinizdeki paraya göre bankalardan kişiye özel teklif alabilirsniz.
Dalga geçmiyorsun sanırım, çalıştığım banka 100 bin altı rakam için şubede halledelim dedi, 24 ten 32 gün yatırdım, hala kafamda soru işareti çünkü hiç pazarlık falan yapmadan yatırıp geçtim.Ziraatte 7 hane var internetten vadeli açtımğımda 18.50 verdiği yazıyor 500k tlye normalde 7.7k aylık vermesi gerekirken 6.6k verdiği yazıyor hesaplayıncada aslında 18.50 değil 16.50 veriyor ben şubesine gitsem bu kadar param var desem %24 gibi oranlar verdiklerinden eminmisiniz ona göre gideyim
ziraat bankasımı hocam internetten şuan en düşük ziraat veriyor o halde benimde gidip konuşmam lazımDalga geçmiyorsun sanırım, çalıştığım banka 100 bin altı rakam için şubede halledelim dedi, 24 ten 32 gün yatırdım, hala kafamda soru işareti çünkü hiç pazarlık falan yapmadan yatırıp geçtim.
Ziraatte 7 hane var internetten vadeli açtımğımda 18.50 verdiği yazıyor 500k tlye normalde 7.7k aylık vermesi gerekirken 6.6k verdiği yazıyor hesaplayıncada aslında 18.50 değil 16.50 veriyor ben şubesine gitsem bu kadar param var desem %24 gibi oranlar verdiklerinden eminmisiniz ona göre gideyim
nedenKonu güncellendi. Dövizde kalmak daha mantıklı geliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.