günde 1 dolar getiren kanalım olsun istiyorum :D

• Kullanıcı Hamburger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Hamburger

Kayıtlı Üye
elsaati nickli kardeşim bana yutubum botu hediye etti 1 aylık, kategorilerimi belirledim. 5 tane de sağlam, para kazanması açık kanalım var. hedefim şimdilik küçük, istisnasız, büyük bir istikrar ile her gün minimum 1 dolar getirisi olan bir kanal istiyorum :D bakalım olacak mı. bu gidişle bot sayesinde daha çok gelicek. ama kapanmadan korkuyorum :D taktik-öneri verecek var mı ?

Düzgün ve güzel gelirli kanal için ben bot pek önermiyorum. Sunucu en kralı :D

yanlız kardeşim siz bu işi yaşıtlarınıza öğretmeye devam ettikçe burası kemal paşa çok programlı orta okuluna dönecek :D

yanlız kardeşim siz bu işi yaşıtlarınıza öğretmeye devam ettikçe burası kemal paşa çok programlı orta okuluna dönecek :D

niye öyle bir şey yapayım ki abi :D bana kimse öğretmedi şahsen. ben kendim buldum buraları. 2 yıldır işin içindeyim. özgünle başladım. şuan ikisiyle de devam ediyorum :D

Bot kullanma elle yükle spam yapma günde 5 videodan fazlasını yükleme kanalın kapanmaz

300 500 video atma az 5-10 video yükle o videoları imle heryerde paylaş.

kazanırsın zor değil, sen arkadaşlarına söyleme bu işi sana kategori bile veririz biz.

bende 1 senedir bu işteyim banada kimse öğretmedi merak ederek geldim

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:41 ----------

300 500 video atma az 5-10 video yükle o videoları imle heryerde paylaş.

Tam Tersine Reis 200 300 Video İydir Mutlaka İçinden 3 5 Tutan Oluyor :D

bende 1 senedir bu işteyim banada kimse öğretmedi merak ederek geldim

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:41 ----------

Tam Tersine Reis 200 300 Video İydir Mutlaka İçinden 3 5 Tutan Oluyor :D

Sonra spamdan kanallar kapanıyor ne gerek var hocam, ben 5-10 video atıyorum sabrediyorum, sanırım artık bende kazanıyorum. 200-300 bende denedim ama çöplükten başka birşey olmuyor, ben taktiği buldum 5-10 video

valla senin adına sevindim bende 3 sene olacak nerdeyse daha 1 kurus alamadım kimse bot da hediye etmedi böyle sürünmeye devam :)

Hocam 1 aydır 2 kanalla çalışıyorum 10 video var şimdi içlerinde bence 10 kanal aç 60 ar video bas 1 ay bekle hem kendine belli bi kategori belirlersin sonrada bir ayda 100 den assagi olan ve kazandırmaya lari sil en temizi zaten 10 kanalın ortalama 4-5 kapanır

hayatta herkes zorluk içinde paraya ihtiyacı olmayan insan var mı? durumun kötüyse tev, devlet bursu sınavlarına da girebilirsin acıtasyona gerek yok

acıtasyon yapmıyorum ki burada. şuan bi sıkıntım yok allaha şükür. üniversite için para para biriktirmeye çalışıyorum. kimseye de bi zararım yok. siz nasıl yorumlarsanız yorumlayın. yaptığım işin sizin yaptığınızdan da bir farkı yok. sizde olup bende olmayan bir özellik de yok. bence ortada bi sorun da yok bunu yapmamı engelleyici.

sonra spamdan kanallar kapanıyor ne gerek var hocam, ben 5-10 video atıyorum sabrediyorum, sanırım artık bende kazanıyorum. 200-300 bende denedim ama çöplükten başka birşey olmuyor, ben taktiği buldum 5-10 video

sana taktiği hemen söylim :d 200 300 video at tutanları kalsın diğerlerin hepsini sil ;)

[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] kategori lazımmı kardeşim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri