Günde 10.000$ ödeme alsam banlanır mıyım?

W
  • Kullanıcı WSBGDH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

WSBGDH

Guest
Arkadaşlar şimdi şöyle düşünün.

1 adsense hesabı.
1000 youtube kanalı.

Her kanal günde 10$ bırakıyor.

1000x10$ = 10.000$ yapar günlük.

Bu şekilde banlanır mıyım?

Merhaba;

AdSense Yayıncı site Google AdSense Program Politikasını ihlal etmediği sürece mevcut ay sonu bakiyesi ne kadarsa mevcut ödemeyi alır. Örnek olarak yeni açılan bir kanal 150$ bir ödeme alıyorsa her ay birden bire 13 bin dolar gibi bir ücret alması dikkat çeker ve incelenir ve bir ihlal söz konusu değilse ödeme yapılır ki, vermiş olduğunuz miktarın daha fazlasını kazanan yayıncılar var.

Kolay Gelsin....

500den fazla kanal bağlayamazsın.

1 Adsense 1000 Youtube kanalı bağlayamazsın.
Eğer her şey doğal ve yasalsa niye alamayasın ki ?

1-Youtubeye 499+ana hesap olmak üzere maximum 500 hesap eklenir.
2-Günlük 10 dolar kazanan kanal öyle hemen yapılacak bir şey değildir.Çok zor
3-Bu işi yapma şansınızı %0 legal yollarlar (en azından 4-5 sene içerisinde)

Hayal kurmak güzeldir banlanmazsınız. Günde 10.000$ Ayda 300.000$ :)

1.000.000 Youtube kanalı. Her kanal günde 1 dolar bıraksa
1.000.000 x 1 = 1.000.000 usd günlük. Benim hesap daha güzel oldu bence.

İki gün spamcı derler sonra beyfendi derler.

1 adsenseye 500 den fazla kanal bağlanmaz evet;bir kanaldan günde 10 $ alacak seviyeye gelmek çokda kolay değil.

hayir banlanmazsin :) bu taktiyi cok kullananlar var bende yakinda baslayacam Cok Kanal Cok Para

Ben taktik geliştirmedim hocam yeni yeni öğreniyorum fakat Arama Motorları Optimizasyonu (SEO) konusunda bilgili olduğum için birçok kişiye göre kavramam daha kolay ve çabuk oldu diyebilirim.

Bilmediğim çok şey var fakat tırnaklarımla kazıya kazıya Cenab-ı Hak'ın izniyle bu mereti de çözeceğime inanıyorum.

Merhaba;

AdSense Yayıncı site Google AdSense Program Politikasını ihlal etmediği sürece mevcut ay sonu bakiyesi ne kadarsa mevcut ödemeyi alır. Örnek olarak yeni açılan bir kanal 150$ bir ödeme alıyorsa her ay birden bire 13 bin dolar gibi bir ücret alması dikkat çeker ve incelenir ve bir ihlal söz konusu değilse ödeme yapılır ki, vermiş olduğunuz miktarın daha fazlasını kazanan yayıncılar var.

Kolay Gelsin....

Abi şimdi şöyle. Geçende söyledim tek kanal 5$ diye.

Anladığım kadarıyla günde 1000 kanala içerik basmak yerine günde 50 kanala içerik basarak gideceğim.

1. gün : ilk 50 kanala video
2. gün : ilk 50 + 2inci 50
3. gün : ilk 50 + 2inci 50 + 3üncü 50
4. gün : ilk 50 + 2inci 50 + 3üncü 50 + 4üncü elli

Bu şekilde yaparsak kazanç artış grafiğimiz düzgün olur ve ban riski düşer galiba.

500den fazla kanal bağlayamazsın.

1 Adsense 1000 Youtube kanalı bağlayamazsın.
Eğer her şey doğal ve yasalsa niye alamayasın ki ?

1-Youtubeye 499+ana hesap olmak üzere maximum 500 hesap eklenir.
2-Günlük 10 dolar kazanan kanal öyle hemen yapılacak bir şey değildir.Çok zor
3-Bu işi yapma şansınızı %0 legal yollarlar (en azından 4-5 sene içerisinde)

1 adsenseye 500 den fazla kanal bağlanmaz evet;bir kanaldan günde 10 $ alacak seviyeye gelmek çokda kolay değil.

1 adet Adsense hesabım olduğunu da nereden çıkardınız? :)

Ben, babam, teyzem, kuzenim dahil şuan 4 tane var zaten. Biraz daha büyütmeyi plânlıyorum hesap konusunu.

Ekstra olarak günde 5$ bırakan kanalım zaten var. İşi yavaş yavaş çözdüğümü bildirmek isterim.

Hayal kurmak güzeldir banlanmazsınız. Günde 10.000$ Ayda 300.000$ :)

Hayal kurmuyorum hocam merak etmeyin, beni tanımıyorsunuz.

bence hayal diyil hocam..arkadasin soylediyi mantikli 1000.kanalin varsa her ay 1000.video yuklesen tum kanallarina her kanalda 50$ kazansan aylik olarak gune olmasada aya 10.000$ daha cokunuda kazanmak mumkun...

Ayda 10.000$ tamam da günde 10.000$ doların neresinde mantık tek kisiyle olucak işmi 1000 yazarken kolay geliyor sanırım size spama girdiniz zaman görürüm açtınız konuları :rolleyes:

1 adet Adsense hesabım olduğunu da nereden çıkardınız? :)

Ben, babam, teyzem, kuzenim dahil şuan 4 tane var zaten. Biraz daha büyütmeyi plânlıyorum hesap konusunu.

Ekstra olarak günde 5$ bırakan kanalım zaten var. İşi yavaş yavaş çözdüğümü bildirmek isterim.

Hayal kurmuyorum hocam merak etmeyin, beni tanımıyorsunuz.

Yolun açık olsun kardeşim Allah yardımcın olsun o zaman.

Ayda 10.000$ tamam da günde 10.000$ doların neresinde mantık tek kisiyle olucak işmi 1000 yazarken kolay geliyor sanırım size spama girdiniz zaman görürüm açtınız konuları :rolleyes:

ben 300 kanalla calisiyorum bir aya 1000 video yukluyorum spama falanda girmedim..1000 kanalla daha denemedim ama mumkun olmayacaq sey deyil

YouTube algoritması SPAM'ı anlayabilecek kadar üstün düzeyde değildir ve neredeyse bu imkansızdır diyebilirim.

1000 yazarken kolay geliyor evet, bunu sisteme dökebilmek önemli.

hayaller hayaller ne güzelsin mutlu hayaller bende bugünkü kaznacımla porch alıcam isteyen varsa hediye göndereyim evine bi porch :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri