Günde 2k izlenmeye kaç dolar gelir ?

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Adsense hesabımda veri yok, youtube'da toplam kazanç analizi yok bekliyoruz işte gelmesini bugün 2k izlendi videolar bu izlenmenin geliri ne olur sizce ? :d

arkadaşalr ortlama 100-150 izlenime 1 tık gelir

100 desek , 20 tık eder tbm 0,08 olsa =1,6 $ yapar

Cevap: Re: Günde 2k izlenmeye kaç dolar gelir ?

tbm yüksekse ve güncel içerikse 15 20 dolar bile getiriyo

2k görüntüye 15-20 dolar mükün değil.to 3 olsa 60 tık olur oda tbm 20 olsa tabi buda bir mucize olur 12 dolar olur.normalde olacağı ama 2k gösterime 30 tık tbm 6 dan 180cent eder. sen de 2 dolar

nasıl yani görüntülenmeye para veriyor diye biliyordum ben :)

Re: Cevap: Re: Günde 2k izlenmeye kaç dolar gelir ?

2k görüntüye 15-20 dolar mükün değil.to 3 olsa 60 tık olur oda tbm 20 olsa tabi buda bir mucize olur 12 dolar olur.normalde olacağı ama 2k gösterime 30 tık tbm 6 dan 180cent eder. sen de 2 dolar

birader tbm nin 0,50 0,60 1 dolar oldugunu düşün 2 k izlenmeyle 30 - 40 dolar bile alırsın al sana örnek. Tbm 0,44 özgün bi haber videosundan geldi kazanç. O günlük

http://j1305.hizliresim.com/19/8/mv3h9.jpg

arkadaşlar 2k nedir fazla diyorsunuz sanki benim bir tek videom 220k oldu hemde yabancı içerik reklamlar falan gözüküyor bu mayısın 15 de o zaman ben herhalde paranın gözüne vurdum mu nedir (:

arkadaşlar 2k nedir fazla diyorsunuz sanki benim bir tek videom 220k oldu hemde yabancı içerik reklamlar falan gözüküyor bu mayısın 15 de o zaman ben herhalde paranın gözüne vurdum mu nedir (:

220k izlenme aldığınız videoyu youtube harici yerlerde ne kadar paylaşıyorsunuz,yoksa güncel mi video seciyorsunuz

220k izlenme aldığınız videoyu youtube harici yerlerde ne kadar paylaşıyorsunuz,yoksa güncel mi video seciyorsunuz

hocam ben facebook eş dost var ben o yüzden face bulaşmıyorum twitter fazla bilmiyorum ama o kadar video attım içlerinde o tuttu güncel olması önemli ilk senin olman önemli

3 günde 25 bin gösterim alan videom var-27 nisandabaşladım,ama veri falan kazançlar hepsi 0 sıfır gösteriyor;ne zaman yansıyacak bilen varmı?

3 günde 25 bin gösterim alan videom var-27 nisandabaşladım,ama veri falan kazançlar hepsi 0 sıfır gösteriyor;ne zaman yansıyacak bilen varmı?

hocam biraz forumu okuyun bu işe nisan başladıysan nisan 27 ve nisan 30 kazançlarını 15 mayısta yani haftaya çarşamba günü göreceksin veriler kazançlar hepsi o zaman açıklanacak.25bin gösterim diyorsun ama nisan 27-30 arası kaç gösterim yaptıysan o kadar para kazanırsın 25 bin gösterim galiba yani yani 25 gösteri mayısın kazancına giriyor mayısın kazancınıda haziran 15 görebilirsin arkadaşım bak ayrıca muslera hocamızda konu ile ilgili açıklamalar yapmış lütfen okuyun
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...abinda-hic-bir-veri-goremeyenler-okuyun.html;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri