Adsense hesabımda veri yok, youtube'da toplam kazanç analizi yok bekliyoruz işte gelmesini bugün 2k izlendi videolar bu izlenmenin geliri ne olur sizce ? :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tbm yüksekse ve güncel içerikse 15 20 dolar bile getiriyo
2k görüntüye 15-20 dolar mükün değil.to 3 olsa 60 tık olur oda tbm 20 olsa tabi buda bir mucize olur 12 dolar olur.normalde olacağı ama 2k gösterime 30 tık tbm 6 dan 180cent eder. sen de 2 dolar
arkadaşlar 2k nedir fazla diyorsunuz sanki benim bir tek videom 220k oldu hemde yabancı içerik reklamlar falan gözüküyor bu mayısın 15 de o zaman ben herhalde paranın gözüne vurdum mu nedir![]()
220k izlenme aldığınız videoyu youtube harici yerlerde ne kadar paylaşıyorsunuz,yoksa güncel mi video seciyorsunuz
3 günde 25 bin gösterim alan videom var-27 nisandabaşladım,ama veri falan kazançlar hepsi 0 sıfır gösteriyor;ne zaman yansıyacak bilen varmı?
hocam ben facebook eş dost var ben o yüzden face bulaşmıyorum twitter fazla bilmiyorum ama o kadar video attım içlerinde o tuttu güncel olması önemli ilk senin olman önemli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.