Günde En Az 30 TL Kazanmak İster misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CnobR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
yazarkeyfi.com
Arkadaşlar telegram üzerinden uğraşmadan para kazanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. :) Bende dün gördüm bir arkadaş paylaşmıştı. Bu günlerde güzel bir ek gelir olabilir diye düşünmekteyim. Minimum 21-22 TL olunca parayı çekebiliyorsunuz. Arkadaş videoda güzelce anlatmış. İyi kazançlar şimdiden herkese.

Not: Benimle hiç bir alakası yoktur. Ben sunucuda çalıştırıyorum daha vermli olduğunu düşünmekteyim bu şekilde. Bir diğer şekilde yapılabilecek olan ise evde kullanılmayan bir telefon varsa ona Telegram'ı ve otomatik tıklama uygulamasını yükleyerek kullanmak olabilir diye düşünüyorum.

Katılım linki: (Referanslı olan referansız olan var mı bilmiyorum.)
https://t.me/freelite_coin_bot?start=r05999346230

Nasıl kullanılır?

https://www.youtube.com/watch?v=3MH_7Fqrx4A&feature=youtu.be

Son düzenleme:
Dağıtanın kazancı nedir ? Musluk sitelerinde reklamlar oluyor Telegramda durum nedir bilen var mı ?

Bende biraz bakındım ama anlam veremedim. Yatarken 5 tane tarayıcı farklı ipden hesaptan açıp makroya bırakırım. Eğer anlatıldığı gibiyse deli para döner ama mantıklı gelmiyor

Veriliyor gibi ayrı bir grupları var teslim edilen ve bekleyenleri paylaşıyorlar benim işte 17 TL civarı birikti çekince veya çekebilince haber edeceğim. 1-2 saate 21TL olur herhalde olunca isteyeceğim bakayım nasıl bir adım izlenecek. Sizlerle paylaşırım. Para alanlar var diye biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Son olarak onların kazancı nedir bende bilmiyorum.

Gerçektn böyle bir kazanç varmı alan deneyen oldumu?

arkadaşlar bu tür sistemleri biliyorum actınız an sürekli başında durmanız kacırmadan yapmanız lazım verdiği paraya değmez baya bir işsiz olmanız şart he ben yaparım oyun oynamıyorum yapcakta birşeyim yok dien arkadaşlar için 1e1 ama

Veriliyor gibi ayrı bir grupları var teslim edilen ve bekleyenleri paylaşıyorlar benim işte 17 TL civarı birikti çekince veya çekebilince haber edeceğim. 1-2 saate 21TL olur herhalde olunca isteyeceğim bakayım nasıl bir adım izlenecek. Sizlerle paylaşırım. Para alanlar var diye biliyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Son olarak onların kazancı nedir bende bilmiyorum.

Takipteyim hadi bakalım.

arkadaşlar bu tür sistemleri biliyorum actınız an sürekli başında durmanız kacırmadan yapmanız lazım verdiği paraya değmez baya bir işsiz olmanız şart he ben yaparım oyun oynamıyorum yapcakta birşeyim yok dien arkadaşlar için 1e1 ama

Hocam auto clicker ile otomatik oluyor şuan 4 hesapla kasıyorum. Hepsi ayrı tabii.

abone olmak şart diyor :D

Geldik işin sonuna kadar :D vermeyecek olsalar bile en azından başladığımız işi bitirelim. :D Bende sordum bu videoyu çeken arkadaşa, Türkçe olan video, karları nedir dedim bot olarak sizi tanımlıyor falan dedi tam anlamadım,anlayamadım. Hem fikir alışverişi yapmış olduk desenize :) Erken keşfettik en azından.

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:34 ----------

Ben ilk giriş yaptığımda diğer gruptan yapılan ödemeleri görünce olabilir dedim. Denemekten zarar gelmiyor sonuçta :)Erken paylaşmamalıydım. Paylaşma sebebim ödemeleri görmemdi. Kusuruma bakmayın tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri