Günde Kaç saat çalışıyorsunuz?

spoiler...

Valla iş güç okul derken haftada oturur 10 kanal yapar gezerim valla kasmaya gerek yok :D he kassam neler cıkarda işte

günlük 2 saat çalışıyorum diyenlere aklım ermiyor. nasıl yapıyosunuz abi. ben uyku haricinde bilgisayar başındayım saati yok günüm burda geçiyo. eve koltuk aldm 3 ay oldu daha üstüne oturmak nasip olmadı sandalyeden inip. yatmadan yatmaya odaya gidiyom sadece :)

ben sürekli söylüyorum;şuan benim hedefim günde 2 saat civarında çalışabilmek.8-10 tane vds oldu elimde,server var,botlar var...günde ortalama 1 saat çalışıyorum.kaç gündür hastayım,o kadarda çalışmıyorum şuan hatta :) 15 gün önce aldıgım vdslerde giriş yapmadıklarım var hala.ben sürekli dizi izliyorum,oyun oynuyorum,sürekli dışarı çıkıp geziyorum.işim gücümde yok,vaktim fazlasıyla var yani ama çalışamıyorum bi türlü.günde 13-15 saat çalışan arkadaşlara öyle bi hayret ediyorum ki :eek: tamam,benimkide normal degil ama hepimiz günde 8 saate filan ayarlayabilsek,ortaya bulsak bence süper olur.

ben sürekli söylüyorum;şuan benim hedefim günde 2 saat civarında çalışabilmek.8-10 tane vds oldu elimde,server var,botlar var...günde ortalama 1 saat çalışıyorum.kaç gündür hastayım,o kadarda çalışmıyorum şuan hatta :) 15 gün önce aldıgım vdslerde giriş yapmadıklarım var hala.ben sürekli dizi izliyorum,oyun oynuyorum,sürekli dışarı çıkıp geziyorum.işim gücümde yok,vaktim fazlasıyla var yani ama çalışamıyorum bi türlü.günde 13-15 saat çalışan arkadaşlara öyle bi hayret ediyorum ki :eek: tamam,benimkide normal degil ama hepimiz günde 8 saate filan ayarlayabilsek,ortaya bulsak bence süper olur.

fatih hocam kısaca şöyle özetleyim. bi yerde bi ip gördünüz ipin ucunu az bişey çektiniz. baktınız bişeyler geliyor. merak ettiniz az daha çektiniz daha çok şey gelmeye başladı. bu sefer ipin ucuna ulasmaya çalışıyosunuz, çektikce çekiyosunuz ipi takip ediyosunuz. sistem ve döngü tamamen bundan ibaret aslında :)

Pc ye ayrılan saat önemli değilde, günlük en az 2 saat spor yapabilsek ondan iyisi yok.
Birde flag topluluk yüzünden yt mesai saatleri dahada uzadı diyebilirim.

fatih hocam kısaca şöyle özetleyim. bi yerde bi ip gördünüz ipin ucunu az bişey çektiniz. baktınız bişeyler geliyor. merak ettiniz az daha çektiniz daha çok şey gelmeye başladı. bu sefer ipin ucuna ulasmaya çalışıyosunuz, çektikce çekiyosunuz ipi takip ediyosunuz. sistem ve döngü tamamen bundan ibaret aslında :)

işte ben onu yapamıyorum :D üstelik çalışma sürem arttıkca kazancımda artıyor,defalarca kez test ettim bunu yani.mesela askerlik için para gerekiyordu,normalde günde 30-40dk çalışarak (rakamlar sadece örnektir,gerçek kazancım degil yani kendimi banlamamı istemeyin diye belirteyim dedim :p ) aylık 2000tl kazanıyorum diyelim.o ara çalışma süremi 2 katına yani 70-80dkye çıkardım ve kazancım 1500tlden 5000tlye çıktı.ortalama kazancımıda tahmin ediyorum çalışma süreme göre ama sadece gerek oldugunda çalışıyorum :D bu sanırım yaptıgım işi,iş olarak görmemekten kaynaklanan bi sorun.bunu hobi olarak yapınca,sadece gerektigi zaman,gerektigi kadar çalışıyorum.iş olarak görebilsem çok süper olucak ama olmuyor işte bi türlü :) almam gereken bişey varsa,onu alıcak parayı+birazda fazlasını kazanıp bırakıyorum.gerisi gelmiyor...

15-18 saat gidiyor benim. Arada 1 hafta falan youtube açmıyorum o benim 2-3 ay götürüyor. Arkadaşlara tek tavsiyem ne yapıyorsanız evlenmeden yapın, evlenince bir süreden sonra para da çözüm değil direk bitiyorsunuz :) Misafir geliyor gelme diyemiyorsun, misafir çağırıyor her seferinde olmaz diyemiyorsun. Ne gezmesi bitiyor ne tozması. Bir yere gidince tablet elimde devamlı birşeylere bakmakta olmuyor. Hayat iyice zorlaşıyor yani.

Ben en çok 3 yıl önce stüdyo bir daireye çıkmadığım için pişmanım. Özgün de çalışırdım ozaman belki..
Aradan geçti 3 yıl anca yeni ofis kurabiliyorum. Kurun bir ekip çalışın yoksa tek kişi ancak bir yere kadar gidebiliyor

6-7 saat 4 gündür düzenli çalışıyoz bklm ..finaller gelmeden yaza güzel bişeyler ayarlayalım :)

Ytde kanal yapmak botlar sayesinde pek vakit almiyorda neyi nasil yapacagini arastirmak baya vakit aliyor. Gunde 8 saat falan belki sadece 2 saatinde kanallarla ugrasiyorumdur.

bende Fatih abi gibiyim zamanımın cogunu pc basında geçiriyorum ama dizi filan izliyorum :D bugun 30 kanal açtım maşallah :D 10 tanesini bota ekledim 20 tanesini bekleticem o şekilde gidicem kanal kapanmasın diye . kaç saat çalıştıgımı bende bilmyrm valla. suanda da video yüklüyorum .

Ben 2-3 saat çalışınca sıkılıyorum, 15-20 saat çalışanlara helal olsun.İtiraf edin beyler, ailelerin sürekli "komşunun çocuğuna bak" dedikleri sizsiniz değil mi? :D

işte ben onu yapamıyorum :D üstelik çalışma sürem arttıkca kazancımda artıyor,defalarca kez test ettim bunu yani.mesela askerlik için para gerekiyordu,normalde günde 30-40dk çalışarak (rakamlar sadece örnektir,gerçek kazancım degil yani kendimi banlamamı istemeyin diye belirteyim dedim :p ) aylık 2000tl kazanıyorum diyelim.o ara çalışma süremi 2 katına yani 70-80dkye çıkardım ve kazancım 1500tlden 5000tlye çıktı.ortalama kazancımıda tahmin ediyorum çalışma süreme göre ama sadece gerek oldugunda çalışıyorum :D bu sanırım yaptıgım işi,iş olarak görmemekten kaynaklanan bi sorun.bunu hobi olarak yapınca,sadece gerektigi zaman,gerektigi kadar çalışıyorum.iş olarak görebilsem çok süper olucak ama olmuyor işte bi türlü :) almam gereken bişey varsa,onu alıcak parayı+birazda fazlasını kazanıp bırakıyorum.gerisi gelmiyor...

fatih hocaaaaaa, musluklar akarken kovaları doldur :) sonra sular kesilirse teyemmüm yapmaya toprak bile bulamayız :)

5-6 saat ve emeklerımın karsılıgını fazlasıyla alıyorum sükür burda bana göre kaç saat degil calişma sekli onemli :)

Gun oluyor 10 saat hafta oluyor 0 saat, istekle alakali.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri