Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük 2 saat çalışıyorum diyenlere aklım ermiyor. nasıl yapıyosunuz abi. ben uyku haricinde bilgisayar başındayım saati yok günüm burda geçiyo. eve koltuk aldm 3 ay oldu daha üstüne oturmak nasip olmadı sandalyeden inip. yatmadan yatmaya odaya gidiyom sadece![]()
ben sürekli söylüyorum;şuan benim hedefim günde 2 saat civarında çalışabilmek.8-10 tane vds oldu elimde,server var,botlar var...günde ortalama 1 saat çalışıyorum.kaç gündür hastayım,o kadarda çalışmıyorum şuan hatta15 gün önce aldıgım vdslerde giriş yapmadıklarım var hala.ben sürekli dizi izliyorum,oyun oynuyorum,sürekli dışarı çıkıp geziyorum.işim gücümde yok,vaktim fazlasıyla var yani ama çalışamıyorum bi türlü.günde 13-15 saat çalışan arkadaşlara öyle bi hayret ediyorum ki
tamam,benimkide normal degil ama hepimiz günde 8 saate filan ayarlayabilsek,ortaya bulsak bence süper olur.
fatih hocam kısaca şöyle özetleyim. bi yerde bi ip gördünüz ipin ucunu az bişey çektiniz. baktınız bişeyler geliyor. merak ettiniz az daha çektiniz daha çok şey gelmeye başladı. bu sefer ipin ucuna ulasmaya çalışıyosunuz, çektikce çekiyosunuz ipi takip ediyosunuz. sistem ve döngü tamamen bundan ibaret aslında![]()
23 saat
işte ben onu yapamıyorumüstelik çalışma sürem arttıkca kazancımda artıyor,defalarca kez test ettim bunu yani.mesela askerlik için para gerekiyordu,normalde günde 30-40dk çalışarak (rakamlar sadece örnektir,gerçek kazancım degil yani kendimi banlamamı istemeyin diye belirteyim dedim
) aylık 2000tl kazanıyorum diyelim.o ara çalışma süremi 2 katına yani 70-80dkye çıkardım ve kazancım 1500tlden 5000tlye çıktı.ortalama kazancımıda tahmin ediyorum çalışma süreme göre ama sadece gerek oldugunda çalışıyorum
bu sanırım yaptıgım işi,iş olarak görmemekten kaynaklanan bi sorun.bunu hobi olarak yapınca,sadece gerektigi zaman,gerektigi kadar çalışıyorum.iş olarak görebilsem çok süper olucak ama olmuyor işte bi türlü
almam gereken bişey varsa,onu alıcak parayı+birazda fazlasını kazanıp bırakıyorum.gerisi gelmiyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.