Günde Kaç saat çalışıyorsunuz?

12 saat felan heralde benimde ama sadece yt değil (siteler vs...) Ama yatağa yattığımda bile işleri düşünüyorum, fikirler felan yatakta feci geliyor aklıma o yüzden 14'e çıkaralım :D
hocam aynen uyumama engel oluyor bu durum bazen çok canımı sıkıyor...

her sabah saat ortalama 06:00 gibi uyanıp akşam saat 22:00 a kadar kanal çeker render yapar ve video yüklerim tüm bunları yaparken sosyal mecralarda takılarak günümü geçiririm.

kazancım: 0$ (yazıyla "sıfır Dolar") :D
para kazan açmıyorsun hocam herhalde zevkine taklıyorsun render falan :D

normal işim yüzünden haftaiçi anca saat 8den 11e kadar bakabiliyorum, ama 3 saat içinde vds te ve kendi bilgisayarımda render olacak videoları vs düzenliyorum, ben pc başında olmasam bile gün içinde bilgisayar çalışıyor, akşam 11 gibi yatarkende upload edilcekleri hazırlıyorum sabah upload edilmiş oluyor.. haftasonlarıda genelde öğlen 12 gibi başlayıp akşam 19a kadar takılıyorum.. :)

belli saat dilimleriyle günde toplam 7-8 saat. düzen herşeydir

Eğer download etmişsem 3 saatte 2 kanal falan yapıyorum. Zaten amacım günde 1-2 tane kanal, ama gelirli sağlam. Bazen boş günüm oluyor 6-7 saat falan da ayırıyorum.

Ancak almak istediklerim olduğu için sömestr'da günde en az 12 saat çalışırım. Sonra 2-3 saat. Sörf yapacağım zamanı yt'de uğraşıyorum.

Sen susta finallere çalış kardeş :p

çalışma olarak haftada 1 saat :D oda takip ettiğim site güncel video atarsa atmazsa oda yok :) gerisi adsense ve kanal takibi sıtandart şeyler.

Manuel çok uzun sürüyor bu işler ama sağlam olduğunu düşünüyorum, madem emek veriyorum az olsun temiz olsun kapanma olmasın diyorum. Saatler sürekli değişiyor, malum hayat koşuşturması.. Ama gece fikirlerin beyne hücum etmesi olayı bende de var, işte o biraz yorucu oluyor, çünkü uykuyu alamadığın zaman ertesi gün zombi gibi oluyor insan; beyin kapasitesi %30lara filan düşüyor, gözler kan çanağı, kas ağrıları vs vs.. :D

8-18:00 işteyken toplamda en fazla 2-3 saat zaman ayırabiliyorum

akşam eve git, yemek, falan derken saat 10'dan 2-3'e kadar

yetiyo mu dersen. yetmiyo. bir çok şey yarım kalıyor :)

12- 24 çalışıyorum ben insan haklarına aykırı bi çalışma sistemi :( sendika falan mı kursak YUT-SEN :D

video indir,yükle derken 3 saat buluyor.

1 saat bilemedin 2 saat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri