Günde kaç saatinizi ayırıyorsunuz?

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube'a günde kaç saat ayırıyorsunuz? kaç video atıyorsunuz?

Ben yaklaşık 4 saatte 10-20 video atıyorum yeterli oluyorbenim için.

günlük 1 saat aktif olarak youtube, onun dışı genel

3 kanal, 1 tanesi spam, 1 tanesi para kazanması devre dışı, diğeri aktif
Günlük kazanç 2tl :)

günlük 1 saat aktif olarak youtube, onun dışı genel

3 kanal, 1 tanesi spam, 1 tanesi para kazanması devre dışı, diğeri aktif
Günlük kazanç 2tl :)

1 saatte 2 tl den 8 saat normal bir iş gibi yoğunluk verseniz 16 tl den aylık 480tl yapar .)

Hafta içi 3-4 saat üniversiteden vakit kaldıkca. Hafta sonu 5-6 saat oluyor.

hazır bir eski kanal artı eski bir kanala o tarzda 300 vdeo attım yazın. günlük 10.000 izlenim ve 450 tık ortalama günlük 20 tl gibi bir şey :) şimdi vakit ayırmamaya başladım ama dizi sektörüne ş koydum derslerm rayına otursun telif vermeyen 3-5 dizi atacam zaten hafta bir en az günlük 50b olsa başımdan yeter :) Size tavsiyem her gün tıklanabilecek vdeolar yükleyin bu ay hiç çalışmadım neredeyse ama ortalama 500 tl alacam 300 de burs ALLAH bereket versin

En azıdnan harçlığınızı çıkartabiliyorsanız. Universite hyatınızda rahat rahat harcarsınız ben okurken bu kadar bilseydim çok iyi olurdu :)

Devlet üniversitesinde okusam dedikleriniz olurdu ama özel üniversitedeyim :) okulun taksidine gidiyor para harclık olarakda 100-200 birşey kalıyor :)

3 ay önceye kadar günde 4 saat ayırıyodum artık 1 saat yetiyor

hazır bir eski kanal artı eski bir kanala o tarzda 300 vdeo attım yazın. günlük 10.000 izlenim ve 450 tık ortalama günlük 20 tl gibi bir şey :) şimdi vakit ayırmamaya başladım ama dizi sektörüne ş koydum derslerm rayına otursun telif vermeyen 3-5 dizi atacam zaten hafta bir en az günlük 50b olsa başımdan yeter :) Size tavsiyem her gün tıklanabilecek vdeolar yükleyin bu ay hiç çalışmadım neredeyse ama ortalama 500 tl alacam 300 de burs ALLAH bereket versin

Günde 2-3 saat ayırıyorum ben.Hocam burs devletten mi vakıf mı :) Bi kaç burs başvurusu yaptıkta sonuc cıkmadı ya :)

1 saatte 2 tl den 8 saat normal bir iş gibi yoğunluk verseniz 16 tl den aylık 480tl yapar .)

enteresan bir bağlam olmuş :) bunu 3-5 kanal yapsak, 8 saat uğraşsak diye hesaplasak daha cezbedici olur yahu. öldürmüşsün resmen :) 5 kanalda 10tl. 8 saatde 80 tl. aylık 2400tl.

Hayalde mi Kurmiyah :)

evi yeni taşıdık net bağlanmadı henüz 1 haftadır günde 1 saat arkadaştan girip 20 video atiyorum 1 kanala gunluk gelir 3-7$ arası tek kanal degil 7 kanalım var 1 tanesiyle ilgileniyorum

enteresan bir bağlam olmuş :) bunu 3-5 kanal yapsak, 8 saat uğraşsak diye hesaplasak daha cezbedici olur yahu. öldürmüşsün resmen :) 5 kanalda 10tl. 8 saatde 80 tl. aylık 2400tl.

Hayalde mi Kurmiyah :)

Bunlar kolay gerçekleşebilecek şeyler hayal istiyorsanız bakın :)

5 kanal açın hepsinin kategorisi farklı olsun birer video atı hepside youtube anasayfada çıksın tamamdır :)

Günde 2-3 saat ayırıyorum ben.Hocam burs devletten mi vakıf mı :) Bi kaç burs başvurusu yaptıkta sonuc cıkmadı ya :)

Kyk bursu 280 tl bende geçen sene başvurdum puanım iyi ve İstanbul Üniversitesi olduğu için burs vermek istiyorlar ama bir burs aldın mı vermiyor kimse artık.Not ortalamam da iyi 3.28 başvuru yaptım bu senede ama "ı ı" diyor herkes.
Ben de Google Amca sağ olsun dedim :D

HAFTALIK 5 saati geçmiyor şimdilik.

Kyk bursu 280 tl bende geçen sene başvurdum puanım iyi ve İstanbul Üniversitesi olduğu için burs vermek istiyorlar ama bir burs aldın mı vermiyor kimse artık.Not ortalamam da iyi 3.28 başvuru yaptım bu senede ama "ı ı" diyor herkes.
Ben de Google Amca sağ olsun dedim :D

Not Ortalaman 4 üzerinden 3.28 ve istanbulda devlet üniversitesi okuyorsun.Baya şanslısın burs konusunda.Ama kyk'dan bana kredi çıkacak gibi geliyor :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri