Günde kaç saatinizi ayırıyorsunuz?

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
en az 5 saatinizi ayırın ve sabredin 6 ay içinde kaznamaya başlıyackasınız

Günde en az 10 saat ayırıyorum, hiç video atmıyorum :)

Not Ortalaman 4 üzerinden 3.28 ve istanbulda devlet üniversitesi okuyorsun.Baya şanslısın burs konusunda.Ama kyk'dan bana kredi çıkacak gibi geliyor :S

Hocam Şans yerine mücadale ettin mi diye sorsan neler anlatırım neler :(
Van da liseyi derece ile bitrmek kolay olmasa gerek o karlı yollara rağmen... şimdide yazları inşaatta çalışıyorum harçlığımı kendim çıkarıyor millete uyma gibi bir zorunluluk hissetmiyorum belki kişisel olarak güçlü hissedyorum o yönden şanlıyım dır ama bizde kolay gelmedik bu noktalara ;)

Üniversiteyi de Eğitm mekanı olarak görüyorum ortam, laga luga değil yani ;)
burs konusunda Devlet Üniversitesi vakıf Farketmiyor biraz da aile üzerine brşey olmaması gerek bide eğitim gören kardeşiniz felan benim saptamam o yönde yani aylık eve gelen para bölü kişi sayısı + İnşallah burs çıkar

Hocam Şans yerine mücadale ettin mi diye sorsan neler anlatırım neler :(
Van da liseyi derece ile bitrmek kolay olmasa gerek o karlı yollara rağmen... şimdide yazları inşaatta çalışıyorum harçlığımı kendim çıkarıyor millete uyma gibi bir zorunluluk hissetmiyorum belki kişisel olarak güçlü hissedyorum o yönden şanlıyım dır ama bizde kolay gelmedik bu noktalara ;)

Üniversiteyi de Eğitm mekanı olarak görüyorum ortam, laga luga değil yani ;)
burs konusunda Devlet Üniversitesi vakıf Farketmiyor biraz da aile üzerine brşey olmaması gerek bide eğitim gören kardeşiniz felan benim saptamam o yönde yani aylık eve gelen para bölü kişi sayısı + İnşallah burs çıkar

Aynı durumda sayılırız.Ben senin kadar başarılı bir öğrenci olamasamda yazın günde 12 saat ramazan dahil çalışıyorum.Bu işte pes etmediysem bir sebebi de yazı düşündüğüm içindir.Bu işten Aylık 1000 tl gelirse haziran/temmuz/ağustos aylarında evde çalışırım. :) Burs konusu da 10 tane vakıfa başvurdum. 1 özel uğraşıyoruz bakalım.Bir de devlet bursu kyk artık nerden ne gelirse 3 koldan kovalıyoruz :D

Konuyu da kirlettik bu arada kusura bakmasın arkadaş :)

uyanmamdan uyuya kalana kadar geçen sürede

Günde bazen 1 bazen 2 kanal açıyorum.
Kafama göre içine 200-1K-1.5K tek seferde video atıp geçiyorum.
VDS kaç dk da indirip atarsa o kadar zamanımı alıyor.

Edit : yazım hataları.

Bu ara hiç bakmıyorum sadece hesaba girip ne kadar gelmiş ona bakıyorum.

Ondan önce ise sabah uyanıp kahvaltı sonrası başlıyordu mesai gece 3-4 e kadar. Şimdi günde 2 saat ortalama ile yeni kanal açıp video yüklemeye başlayacağım. 1 saat yada 2 saat düzenli olarak 4-5 kanala video atıcam.

en fazla 2 saat 5 -6 video çok şükür kazancımcım iyi süper olmasada

dostum sen günde 10 video atarak ne kazanıyorsun çok merak ettim acıkcası

3 ay önceye kadar günde 4 saat ayırıyodum artık 1 saat yetiyor

tam istediğim gibi.. maşallah :)

Bende sistemi kurup, kategorisine göre kanalları kurduktan sonra; senin gibi yapaağım inşaallah.

Babama yük olmayayım diye; antep te özel ünv. e geldim Bilgisayar Mühendisliği okumaya.Berbat bir yer.Eğitimi hocaları uzaklığı toplam 3 bina oluşu vb. vb. ama şuda var antepte bedavaya okuyorum 8 bin tlye.

Onun için, istediğim 3 tane vakıf var.Bu 3 vakıfa geçmem için, para topluyorum. her ay düzenli en az 1.000 tl ayarlamam gerekiyor. 300 devletten kyk geri ödemeli = 1.300

Bir yandan; ADSENSE &
BİR YANDAN ; YGS LYS
Bir diğer yandan : Ağır bir İngilizce :(

Vizeleri atlatayım.. 1 Hafta içinde Youtube'a başlayacağım inşaallah.

Hakkımızda hayırlı olsun..

ilk baslarda uyumadığım zamanlarda yt ile ilgileniyordum ama baktım psikolojim bozulmaya asosyal biri olmaya basladım bu sürecte sadece kopya-spam icerikle felan uğrasıyordum. ama günlük 2-3 dolardan fazla kazanamıyordum ama son 2-3 aydır sadece hafta sonları özgün 20-30 video yapıyorum ve yüklüyorum. bu sekilde gelirimi günlük 40-50 tlye cıkardım.
arada bir facede baska sitelerden gördüğüm ilgi cekici videolar varsa ilk önce ytden kontrol ediyorum ki biri yüklemiş mi yüklememiş mi dşye eğer daha yüklenmemişse veyahut 2-3 kişi yüklemişse yüklüyorum. hafta ici bu sekilde de 1-2 saatimi ayırıyorum
arkadaslar dediğim gibi fazla yüklenmeyin yoksa kafa asırı yükleniyor ve aldığınız paradan da tat alamıyorsunuz.

arkadaşlar günde 5 saat en az 6 ay dedim bir çok pm gelmiş şöle açıklayım günde 5 saatinizi bu işe ayarırısanız -kafa yorarsanız-araştırma yaparsanız 6 ayda bu işin her noktasını öğrenirsiniz ve çoktan kazanmaya başlarasınız

1-4 arası değişiyor bazen hiç çok şükür çorba parası çıkıyor :)

hiç ayırmıyorum. 2-3 ayda 1 kez attığım videolar patlıyor. ara ara da atıyorum 3-4 video lanet olun neden bu kadar mükemmelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri