Günde Kaç Video Atıyorsunuz?

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar yt'ye günde kaç video atıyorsunuz ve attığınız gün toplam kaç izlenme alıyorsunuz?

ben 300-400 atıyodum bi ara baktım hep ertesi gün kapanıyor 1 kanal açıp 30-100 arası video atıyorum bidaha o kanala yükleme yapmıyorum.

kaç izlenme alıyorsunuz attığınız gün?

net bir cevap yok hocam kategoriye göre değişir ben komedi atıyodum ertesi gün 20k + izleme görüyordum ama az para kazandırıyordu.

Kavga atıyordum oda çok izleniyordu gelgelelim topluluktan ucuyordu kanal

Unlem olayindan beri hic atmiyorum :)
Sadece bugun sinirlendim butun hakkimi attim yaklasik 1,5k falan

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük atılan video sayısı 0
Her hafta 1 kanal açıp, gelir getirisi yüksek olduğunu düşündüğüm kanalar açıp, içerisine aynı gün 400 ile 500 video atıp daha sonra telif ve ünlemlilerle beraber genelde bu sayı net olarak 300 düşüyor. Artık o kanala hiçbir yükleme yapmıyorum. Ve adsensemle ilişkilendiriyorum.
Telif gelirse 2. telife kadar bekleyip, kanalın yedeğini alıp sonra kanalın gmail dahi herşeyiyle uçuruyorum.
Yedeklediğim kanalla devam ediyorum.

Günlük 5 Video Ortalama 500 İzlenim Felan...

2 aydır hiç atmıyorum ve mutluyum :)

Arkadaşlar işi bileceksiniz ama yapmayacaksınız:) bize ünlem falan işlemiyor herşeyin bir açığı yolu var bunu aslında herkez biliyorsa kimse çıkıpta ünlem çözüm diye yazmaz videoları part olarak atısıyon mesela 300 video sabah atarım min. 250 tanesi $ yazar gerisini salla zaten aksama oturur paraları sayarım

Arkadaşlar işi bileceksiniz ama yapmayacaksınız:) bize ünlem falan işlemiyor herşeyin bir açığı yolu var bunu aslında herkez biliyorsa kimse çıkıpta ünlem çözüm diye yazmaz videoları part olarak atısıyon mesela 300 video sabah atarım min. 250 tanesi $ yazar gerisini salla zaten aksama oturur paraları sayarım

Helal Olsun Walla Usta 300 video attıgın kanalı heralde yeni açıyorsun ondan 50 si ünleme düşüyor dimi ?

bide genel kategorin ne sorabilirmiyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri