Günde Kaç Video Atıyorsunuz?

Heralde ben bu yolun daha ilk adımındayım millet 300 video nedir ya ? Partner bot muhabbetlerinde hiç bilgim yok araştırayım diyorum bilgi kirliliği çok fazla Yok mu akıl hocası olacak kimse :)

bende yazarım günlk 50 k video atıyom Ünlem çıktktan sonra milletin icraatlar lafa vurmuş anca

kanal açıp video atmadığım süre yok. tamamen vds nin internet hızına bağlı videoları indirdiğim gibi upload ediyorum. youtube to youtube yapmadığım için ünlem sorunum olmuyor.

kanal açıp video atmadığım süre yok. tamamen vds nin internet hızına bağlı videoları indirdiğim gibi upload ediyorum. youtube to youtube yapmadığım için ünlem sorunum olmuyor.

o kadar vıdeo kaynagını nerden buluyorsun yt to yt yapmıyorsan kı

ünlem sorununu nasıl aşıyorsunuz ünlem düşmüyormu hocam

---------- Mesaj saat 12:40:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:50 civarında gönderildi. ----------

hocam şu youtube to youtube olayını biraz acabilirmisin acaba nasıl yani ünlemden nasıl kurtuluyorsunuz.

hocam şu youtube to youtube olayını biraz acabilirmisin acaba nasıl yani ünlemden nasıl kurtuluyorsunuz.

çok basit, youtube da olan içeriği yükleme ve eğer yüklediğin içerikte bir tane bile "dünya engeli" çıkarsa o kanalı unut ne yüklersen ünlem olur.

ünlem sorununu nasıl aşıyorsunuz ünlem düşmüyormu hocam

---------- Mesaj saat 12:40:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:38:50 civarında gönderildi. ----------

hocam degişiyo kanala katogoriye göre dün attıgım 100 videonun hepsi ünleme düştü yaklaşık 800 den 100 saglam zor cıkıo

hocam degişiyo kanala katogoriye göre dün attıgım 100 videonun hepsi ünleme düştü yaklaşık 800 den 100 saglam zor cıkıo

hmm evet hocam dogrudur bende 500 video yükledim 100 tane ünlem geldi digerleri geçti . degişiyor kategoriye çektigin kanala göre .

ben ilk başlarda günde 200-300 video yüklüyordum seçerek, şimdi ise özgün çalışmaya başladım günlük 10 video oluşturuyorum ve onları yüklüyorum kanalıma bu şekilde devam edeceğim uzun bir süre

Bende bu işte 1. ayımı doldurdum günlük şimdilik 5-15 tl arası getirisi var
Günde 5-15 arası video atıyorum ve çok seçmece yapmaya çalışıyorum
haftasonları izlenim ve tık iyi ama hafta içi çok düşük

adsensenin birinde 5-6 kanal var yıllanmış kanallar onlara artık yükleme yapmıyorum ,
her ay getirisi oluyor

adsensenin birinde 2 kaliteli kanal var onlara günde bir kaliteli video atıyorum
onunda her ay getirisi oluyor

adsensenin birinde günlük min. 100 max. 350 video atıyorum onunda her ay getirisi oluyor diyecektim ama ünlem sorunu , önümüzdeki ayı karanlık gösteriyor

devamı bende kalsın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri