Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu siyaset diye gocunanlar siyaset yapmaya başlamış, yarası olan gocunur. İnterneti kesmek bir işe yaramaz, eğer varsa bir ayaklanma gider atarsın içeri hem temizlenmiş olurlar fenamı.
Bu taş bana geldi sanırımSen bir kere siyasetin ne olduğunu bilmiyorsun ki şuradan anlaşılıyor. Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu ülkenin her bir karşı her bir toprağı bir bütündür. Bu ülkenin doğusu batısı kuzeyi güneyi yoktur hepsi bir bütündür. Hepsi Vatan toprağıdır, İnsanları tanıyın, bölgeyi tanıyın demenin neresi siyaset? Şunu da ekleyip çıkayım Bilgi edinmenin çeşitli yolları ve dereceleri vardır. Okuyarak, görerek, gezerek, hissederek.
Yazının bir kısmı size itafen, siyaset kısmı siyaset yapanlara, konu siyası kapansın diyenlere.
Tamam o halde bana olan kısmına kısa bir yorum yazayım, günlerdir internet kesintisi yok orada. Dünden beri kısmen zaman zaman gsm operatorleri de dahil olmak üzere internet kesintileri mevcut. Devlete güven ne yapacağını çok iyi bilir Allah'ın izniyle.![]()
Nedeni basit.
Sosyal medyada örgütlenip kargaşa çıkartmasınlar diye.
Bunu herkes biliyor.
( Yazar burda siyaset yapmamış durum tespiti yapmıştır)
Doğrudur, iki gündür bu olay olduğu için günlerdir demek tam dil ifadesiyle doğru olmayabilir ama yanlış değil. Benim için sorun yok, param geç gelsede olurda orada yüzbinlerce memur, çalışan, işletme, banka, okul. Özellikle askeriye işlemleri, eczane vs vs tüm bunlar kul hakkıdır. Bazıları belkide binlerce lira zarar edecek.
Burada vds kapanınca bir iki saat millet zararımda zararım diye bağırıyor.
Bizim görüştüğümüz resmi kurumda çalışan arkadaşlarda sıkıntı yoktu, dün sadece eczane sisteminde sıkıntı vardı ki doğu ve güneydoğu da pek sıkıntı olmuyor. Küpürleri kesiliyor ilaçların reçete veya reçete numarası ile birlikte saklanıyor. Şahıs sonra gidip parasını ödüyor esnaf/vatandaş ilişkisi sağlam oralardaHatta dün Ankara Kızılayda resmi bir kurumdan alamadığım resmi evrakları Van'da bulunan arkadaşım resmi kurumdan alıp bana fax ile gönderdi
![]()
Çok şey yazacakmış mışlarda ban yemek istemiyorlar mış mış ne yazacaksınız çok merak ediyorum? Ama siz genede yazmayın ban yemeyin. Konuya gelince günlerdir orada internet kesintisi yok yanlış cümle olmuş. Dünden beri internet kesintisi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde gsm şebekeleri de dahil sıkıntılı olduğu doğru. Bunun sebebi ise göz altına alınan malum şahsın yandaşlarının kışkırtmaları ile sosyal ağlarda örgütlenmemeleri adına zaman zaman internet hatlarında kısıtlamalar söz konusu. Doğu ve Güneydoğuda yaşamadan, oraları, oralardaki insanları görmeden, tanımadan internet ve tv'lerde duyduğunuz salak saçma yalan yanlış bilgilerle iki cümleyi bir araya getirmeye çalışmayın, kalbinizi kırdırtmayın kimseye.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.