Güney Doğuda olan internet kesintisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maestaso

Kayıtlı Üye
Günlerdir para gelecek bir yakınımdan ama internet yüzünden paramı gönderemediler. Kimsenin haberi yok heralde doğuda neler döndüğünden. Resident Evil Güneydogu oldu bildiğin.

Çok şey yazarım ama gene banlanmak istemiyorum :)

dun nette haberi vardı. sorun varmıs.

sırf siyaset amaçlı açılmıs konu kapansın lütfen.

Çok şey yazacakmış mışlarda ban yemek istemiyorlar mış mış ne yazacaksınız çok merak ediyorum? Ama siz genede yazmayın ban yemeyin. Konuya gelince günlerdir orada internet kesintisi yok yanlış cümle olmuş. Dünden beri internet kesintisi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde gsm şebekeleri de dahil sıkıntılı olduğu doğru. Bunun sebebi ise göz altına alınan malum şahsın yandaşlarının kışkırtmaları ile sosyal ağlarda örgütlenmemeleri adına zaman zaman internet hatlarında kısıtlamalar söz konusu. Doğu ve Güneydoğuda yaşamadan, oraları, oralardaki insanları görmeden, tanımadan internet ve tv'lerde duyduğunuz salak saçma yalan yanlış bilgilerle iki cümleyi bir araya getirmeye çalışmayın, kalbinizi kırdırtmayın kimseye.

Son düzenleme:
Konu siyaset diye gocunanlar siyaset yapmaya başlamış, yarası olan gocunur. İnterneti kesmek bir işe yaramaz, eğer varsa bir ayaklanma gider atarsın içeri hem temizlenmiş olurlar fenamı.

Konu siyaset diye gocunanlar siyaset yapmaya başlamış, yarası olan gocunur. İnterneti kesmek bir işe yaramaz, eğer varsa bir ayaklanma gider atarsın içeri hem temizlenmiş olurlar fenamı.

Bu taş bana geldi sanırım :) Sen bir kere siyasetin ne olduğunu bilmiyorsun ki şuradan anlaşılıyor. Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu ülkenin her bir karşı her bir toprağı bir bütündür. Bu ülkenin doğusu batısı kuzeyi güneyi yoktur hepsi bir bütündür. Hepsi Vatan toprağıdır, İnsanları tanıyın, bölgeyi tanıyın demenin neresi siyaset? Şunu da ekleyip çıkayım Bilgi edinmenin çeşitli yolları ve dereceleri vardır. Okuyarak, görerek, gezerek, hissederek.

Bu taş bana geldi sanırım :) Sen bir kere siyasetin ne olduğunu bilmiyorsun ki şuradan anlaşılıyor. Bu ülke Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu ülkenin her bir karşı her bir toprağı bir bütündür. Bu ülkenin doğusu batısı kuzeyi güneyi yoktur hepsi bir bütündür. Hepsi Vatan toprağıdır, İnsanları tanıyın, bölgeyi tanıyın demenin neresi siyaset? Şunu da ekleyip çıkayım Bilgi edinmenin çeşitli yolları ve dereceleri vardır. Okuyarak, görerek, gezerek, hissederek.

Yazının bir kısmı size itafen, siyaset kısmı siyaset yapanlara, konu siyası kapansın diyenlere.

Nedeni basit.
Sosyal medyada örgütlenip kargaşa çıkartmasınlar diye.

Bunu herkes biliyor.
( Yazar burda siyaset yapmamış durum tespiti yapmıştır)

Yazının bir kısmı size itafen, siyaset kısmı siyaset yapanlara, konu siyası kapansın diyenlere.

Tamam o halde bana olan kısmına kısa bir yorum yazayım, günlerdir internet kesintisi yok orada demek çok yanlış çünkü öyle bir şey yok, çünkü sürekli hemen hemen her gün iletişim halinde olduğum insanlar var o bölgede.. Dünden beri kısmen zaman zaman gsm operatorleri de dahil olmak üzere internet kesintileri mevcut. Devlete güven ne yapacağını çok iyi bilir Allah'ın izniyle. :)

Tamam o halde bana olan kısmına kısa bir yorum yazayım, günlerdir internet kesintisi yok orada. Dünden beri kısmen zaman zaman gsm operatorleri de dahil olmak üzere internet kesintileri mevcut. Devlete güven ne yapacağını çok iyi bilir Allah'ın izniyle. :)

Doğrudur, iki gündür bu olay olduğu için günlerdir demek tam dil ifadesiyle doğru olmayabilir ama yanlış değil. Benim için sorun yok, param geç gelsede olurda orada yüzbinlerce memur, çalışan, işletme, banka, okul. Özellikle askeriye işlemleri, eczane vs vs tüm bunlar kul hakkıdır. Bazıları belkide binlerce lira zarar edecek.

Burada vds kapanınca bir iki saat millet zararımda zararım diye bağırıyor.

Şu an sadece TürkTelekomun gsm servisinde internet var

Doğrudur, iki gündür bu olay olduğu için günlerdir demek tam dil ifadesiyle doğru olmayabilir ama yanlış değil. Benim için sorun yok, param geç gelsede olurda orada yüzbinlerce memur, çalışan, işletme, banka, okul. Özellikle askeriye işlemleri, eczane vs vs tüm bunlar kul hakkıdır. Bazıları belkide binlerce lira zarar edecek.

Burada vds kapanınca bir iki saat millet zararımda zararım diye bağırıyor.

Bizim görüştüğümüz resmi kurumda çalışan arkadaşlarda sıkıntı yoktu, dün sadece eczane sisteminde sıkıntı vardı ki doğu ve güneydoğu da pek sıkıntı olmuyor. Küpürleri kesiliyor ilaçların reçete veya reçete numarası ile birlikte saklanıyor. Şahıs sonra gidip parasını ödüyor esnaf/vatandaş ilişkisi sağlam oralarda :) Hatta dün Ankara Kızılayda resmi bir kurumdan alamadığım resmi evrakları Van'da bulunan arkadaşım resmi kurumdan alıp bana fax ile gönderdi :)

Bizim görüştüğümüz resmi kurumda çalışan arkadaşlarda sıkıntı yoktu, dün sadece eczane sisteminde sıkıntı vardı ki doğu ve güneydoğu da pek sıkıntı olmuyor. Küpürleri kesiliyor ilaçların reçete veya reçete numarası ile birlikte saklanıyor. Şahıs sonra gidip parasını ödüyor esnaf/vatandaş ilişkisi sağlam oralarda :) Hatta dün Ankara Kızılayda resmi bir kurumdan alamadığım resmi evrakları Van'da bulunan arkadaşım resmi kurumdan alıp bana fax ile gönderdi :)

Eniştem, Ablam Antep'de doktor olarak çalışıyorlar baya sıkıntılıydı onlar içinde. Bakalım bu durumu savunmak, yada kızmak içinde erken neler olacak görelim. Hadi Şırnak vs tamamda Antep ne alaka anlamadım. Antep de pkk yokki, daeş varsa vardır. Benim gezdiğim tarafıyla birçok batı şehrinden daha modern Antep. Kürtleri de gayet cana yakındır, ayrılıkçı değildir.

Çok şey yazacakmış mışlarda ban yemek istemiyorlar mış mış ne yazacaksınız çok merak ediyorum? Ama siz genede yazmayın ban yemeyin. Konuya gelince günlerdir orada internet kesintisi yok yanlış cümle olmuş. Dünden beri internet kesintisi doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde gsm şebekeleri de dahil sıkıntılı olduğu doğru. Bunun sebebi ise göz altına alınan malum şahsın yandaşlarının kışkırtmaları ile sosyal ağlarda örgütlenmemeleri adına zaman zaman internet hatlarında kısıtlamalar söz konusu. Doğu ve Güneydoğuda yaşamadan, oraları, oralardaki insanları görmeden, tanımadan internet ve tv'lerde duyduğunuz salak saçma yalan yanlış bilgilerle iki cümleyi bir araya getirmeye çalışmayın, kalbinizi kırdırtmayın kimseye.

Bak işte hemen atlamış ne diyeceğimizi bilmeden. Haberim var hepsinden sen rahat ol. 26 Ekimde başladığını biliyorum bu olayların. Kimsenin para çekemediğinden, hastanelere kadar sıkıntı çıktığını da biliyorum.
Doğu da olduğu için ve birilerini rahatsız eder diye çok duyulmadığını ve duyrulmak istemediğini de biliyorum. Gelipte burada beni tartışmanın içine sokma. Alıntı yapmadan da hakkımda atıp tutma. Hadi kaybol şimdi.

türkcell müşteri hizmetlerini aradığımda IVI Sesli tanıma sistemi internet kesintisi için bazı bölgelerde alt yapı geliştiriliyor bişr kaç saat sonra tekrar deneyin diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri