Günlük 1-3k arası PAYPAL BOZUM YAPTIRILICAKTIR.

• Kullanıcı Tek1GetiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

Tek1GetiR

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Paypal to Webmoney konusu vardı, O devam etmektedir. Ancak Paypal hergün nakit geldigi için PAYPAL BOZUMU YAPTIRICAM.

Günlük Bozum : 1-3k tl arası olacaktır.
Süre : Hergün , nakit olabildigince.
Kendine Güvenen Arkadaşlar İletişime Geçerlerse Sevinirim.

Mail : [email protected]

Bu işi 2-3 arkadaş ile yapmayı planlıyorum . tek bir babayiğit kalkabilirse bu işin altından buyursun gelsin.

[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] bir aralar sen yapıyordun bu işi hala devam ediyor isen ulaşabilir misin.

"PAYPAL SINIRLANDIRMA KOYAN" diyenler için gelen ödeme kanıtı.

http://prntscr.com/8l6kmv

Son düzenleme:
PayPal sınırlandırma koyar sık sık para dönen PayPal hesabına

Sana ödemeler nasil geliyor? Yani ne kadar zamandir ve gunluk tutarlar nasil?

Ben yapabilirim ama kim yaparsa yapsin paypal bir sure sonra bloke koyacaktir hesaba , yarin gorusup halletmemis olursan konusabiliriz...
7
Bu arada odemeler nasil geliyor? (Direkt 1000 falan mi kucuk tutarlar mi?)

Biraz detay verirmisin bana?

PayPal sınırlandırma koyar sık sık para dönen PayPal hesabına

Sana ödemeler nasil geliyor? Yani ne kadar zamandir ve gunluk tutarlar nasil?

Ben yapabilirim ama kim yaparsa yapsin paypal bir sure sonra bloke koyacaktir hesaba , yarin gorusup halletmemis olursan konusabiliriz...
7
Bu arada odemeler nasil geliyor? (Direkt 1000 falan mi kucuk tutarlar mi?)

Biraz detay verirmisin bana?

buyrun burda belirttim herşeyi bana bu sekilde geliyor

http://prntscr.com/8l6kmv

gelmede sorun yok ancak bozdurma da sıkıntı cıkabilir hem alıcı hemde bozduran arkadas acısından paypal kart ile de saglıklı bir şekilde nakite çevirebilirsiniz

bu paypal kart ile hergün karta cekebilir miyim ? , belirli bir limiti felan varmı bu kartın bilgilendirirseniz sevinirim.
skype den gorusebiliriz eğer boyle birşey var ise .

---------- Spam Engelliyici 28.09.2015 00:12 ---------- Önceki Mesaj 27.09.2015 23:32 ----------

+güncell , paypal kart ile günde ne kadar çekim yapabiliyorum . hergün hesaba para gecermi , geçerken ne kadar komisyon alıyor bu kart. paypal kartı olan arkadaslar var bilgilendirirmi gerekli konuları okudum ancak 300tl felan diyor . birisiyle konustum yurtdısında 2500€ dedi aklıma takıldı . sitelerindede gerekli bilgiyi bulamadım. Yardım bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Vergilendirmeye de dikkat edin. Olabildiğince hesaplara dağıtın. Başınız ağrımasın.

seni skypeda kişi olarak ekleyince paypal bozum hizmetleri yazıyor paypal bozdurmak için insan arıyosun ilginç bir durum hocam ?

seni skypeda kişi olarak ekleyince paypal bozum hizmetleri yazıyor paypal bozdurmak için insan arıyosun ilginç bir durum hocam ?

bir zamanlar bende paypal bozuyordum , ama şuanda bir firma ile çalıştıgımdan dolayı benim nakitim yetmiyor ve birkaç arkadaş ile çalışma kararı aldım.

Dolandırıcılara dikkat et dostum, özellikle paypal ve banka hesap bilgilerini pm ile al yada ver. Skype a güvenme. Pm ile teğit alsanda skype ta karşındakinin kim olduğundan emin olamıyorsun.
Daha önce paypal bozumu yapan birini benim adımı kullanarak dolandırdılar bu forumda...

Güzel insan, 3 gun sonra ilk talebin hesabına geçecek ve artık her gün anlık bozum yapıyor gibi hesabına para gelmeye devam edecek.

Sen niye direkt hesabına çekmiyorsun onu merak ettim bak şimdi :)

Güzel insan, 3 gun sonra ilk talebin hesabına geçecek ve artık her gün anlık bozum yapıyor gibi hesabına para gelmeye devam edecek.

Sen niye direkt hesabına çekmiyorsun onu merak ettim bak şimdi :)

firma ile çalışıyorum ve bana denilen bu mecbur uymam gerekiyor yoksa bende biliyorum yapılan işlemleri :D

Dolandırıcılara dikkat et dostum, özellikle paypal ve banka hesap bilgilerini pm ile al yada ver. Skype a güvenme. Pm ile teğit alsanda skype ta karşındakinin kim olduğundan emin olamıyorsun.
Daha önce paypal bozumu yapan birini benim adımı kullanarak dolandırdılar bu forumda...

aynen hocam böyle durumlar oluyor o yuzden ilk once ücreti talep ediyorum sonrasında işlemi yapıyorum ancak hala saglam birisi karşıma cıkmıs degil
[MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] belki bir ümit birşeyler yapabilir . en son dediginde paypalı sınırlandırılmıştı.

ama benimkinde sorun olmaz cunku satıcı koruması : uygun secenegi ile hesaba ücret geliyor.

paypal kart'a çekeceğin para 24 saat sonunda kartına tamamlanır günlük 300 lira limiti var ve yıllıkta 2bin lira limiti var hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri