Günlük 1.5-2 Tl bırakan Site Satılıktır.

Satis Baltalamak için söylemiyorum sektör olarak komple adsense den ban yerken sizin siteniz nasıl oluyorda ban yemiyor anlamadım + bu hite o fiyat fazla değil mi ?

kac para ve linki atar misiniz

pm atıldı hocam

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

Satis Baltalamak için söylemiyorum sektör olarak komple adsense den ban yerken sizin siteniz nasıl oluyorda ban yemiyor anlamadım + bu hite o fiyat fazla değil mi ?

Satis Baltalamak için söylemiyorum demişsiniz altından girip üstünden çıkmışsınız tebrikler hocam :)
(adsenseyle bi işimiz yok bizim adcash kullanıyoruz.)

site 24 günlük 1 k hit gayet iyi.

herkez donuyor diyor fakat istatistikler ortada :)

hocam istatistikler güzel olabilir ama sürekli kullanıcı kazanma çok zor olur.Düşünsenize 20 dk uğraşıp zar zor 1. oluyorsunuz doyamadan donuyor :D
Bu yüzden buna bir çözüm bulursanız sitenizi sürekli kullanan sadık oyuncular artacaktır.Yoksa diğer türü benim gibi 1-2 donmadan sonra agarz ye girerler :D

hocam istatistikler güzel olabilir ama sürekli kullanıcı kazanma çok zor olur.Düşünsenize 20 dk uğraşıp zar zor 1. oluyorsunuz doyamadan donuyor :D
Bu yüzden buna bir çözüm bulursanız sitenizi sürekli kullanan sadık oyuncular artacaktır.Yoksa diğer türü benim gibi 1-2 donmadan sonra agarz ye girerler :D

yarısı yabancı uyruklu zaten benim hedefim zaten yabancı ülkeyle :) teşekkürler yorumun için beğenmiyen çıkabilir yapıcak bişi olanla ölene çare yok.
(Donmalardan kurtulmak için java programını bilgisayarınıza yükleyiniz.)

Son düzenleme:
hocam daha 2-3 hafta önce açıcam diyordunuz şimdi açmışssınız ve 1k hit şimdilik gayet iyi geliştirilebilir bir site hitide hiç eksik olmaz diye düşünüyorum

hocam daha 2-3 hafta önce açıcam diyordunuz şimdi açmışssınız ve 1k hit şimdilik gayet iyi geliştirilebilir bir site hitide hiç eksik olmaz diye düşünüyorum

teşekkürler öyle zaten hocam ismi duyuldukça gelicek user böyle taşliyarak bi yere varamıyacaklarını anlamadılar halen bu ytparadaki bazı üyeler.

teşekkürler öyle zaten hocam ismi duyuldukça gelicek user böyle taşliyarak bi yere varamıyacaklarını anlamadılar halen bu ytparadaki bazı üyeler.

daha bir ton arkadaşım var agar io nedir bilmeyen eminim çok kişi vardır ama yavaş yavaş tanınıyor ve bir kere girdimmi bayağı vakit harcanıyor sitede yani o 1k hit varsa o hiç düşmez artar bile çünkü kimse sürekli bir site değiştirmek istemez koyar chrome'a yukarı ekler tek tıkla girer bu site ilerler gibime geliyor nakitim olsaydı direk alırdım

daha bir ton arkadaşım var agar io nedir bilmeyen eminim çok kişi vardır ama yavaş yavaş tanınıyor ve bir kere girdimmi bayağı vakit harcanıyor sitede yani o 1k hit varsa o hiç düşmez artar bile çünkü kimse sürekli bir site değiştirmek istemez koyar chrome'a yukarı ekler tek tıkla girer bu site ilerler gibime geliyor nakitim olsaydı direk alırdım

tekrardan teşekkür ederim düşüncelerine katılıyorum ben normalde satmamda işte
(iddiaabayisi.com benim elimde ona 4-5 kişi maç paylaşımı yapıcaz eğer bunu satarsam satmassamda girecem yani sıkıntı yok bi site satılmassada ben paramı yolumu bulurum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri