Site adresi : İmzamdaki site ( 1. Site )
Site için istenen fiyat : 500 TL
Sitenin günlük getirisi: 1.5 TL
Sitenin açılış tarihi : 2015- Haziran
Kategorisi : Facebook Beğendirme Sitesi
Günlük - Aylık Hit : Ciddi alıcılara teamviewer ile gösterilir
Domainin yaşı : 6 ay
Pagerank değeri:0
Hosting dahil midir : evet
Banlı olduğu sponsor : facebook(tüm beğeni siteleri banlıdır facede)
Banlı olduğu arama motoru : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Özel yazılım bize ait.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, hemen detaylara geçmek istiyorum.
Sitemin diğer beğeni siteleri gibi facebook'dan banı vardır, siteye gelen hitin tamamı organikdir. Facebook beğeni hilesi kelimesinde 3. sıradadır. Satış nedenim ise çok daha güzel bir domain buldum onun üstünden devam edeceğim. Normalde bu kadar ucuza bırakmazdım. Ama acilen o domaini kapmam gerek.
Google reklamlarına başvuru yapmadım, linktl ile geliri vardır. Access_token kodu almak için linktl üzerinden refferer cektiriyorum. Günlük ortalama 1k hiti ve +350 token almak için linke tıklayan bulunmakta.
Alıcı kişiler, vip satarak da gelir sağlayabilirler. Detaylar ve sormak istedikleriniz için pm atınız. İyi çalışmalar.
Site için istenen fiyat : 500 TL
Sitenin günlük getirisi: 1.5 TL
Sitenin açılış tarihi : 2015- Haziran
Kategorisi : Facebook Beğendirme Sitesi
Günlük - Aylık Hit : Ciddi alıcılara teamviewer ile gösterilir
Domainin yaşı : 6 ay
Pagerank değeri:0
Hosting dahil midir : evet
Banlı olduğu sponsor : facebook(tüm beğeni siteleri banlıdır facede)
Banlı olduğu arama motoru : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Özel yazılım bize ait.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır, hemen detaylara geçmek istiyorum.
Sitemin diğer beğeni siteleri gibi facebook'dan banı vardır, siteye gelen hitin tamamı organikdir. Facebook beğeni hilesi kelimesinde 3. sıradadır. Satış nedenim ise çok daha güzel bir domain buldum onun üstünden devam edeceğim. Normalde bu kadar ucuza bırakmazdım. Ama acilen o domaini kapmam gerek.
Google reklamlarına başvuru yapmadım, linktl ile geliri vardır. Access_token kodu almak için linktl üzerinden refferer cektiriyorum. Günlük ortalama 1k hiti ve +350 token almak için linke tıklayan bulunmakta.
Alıcı kişiler, vip satarak da gelir sağlayabilirler. Detaylar ve sormak istedikleriniz için pm atınız. İyi çalışmalar.
Son düzenleme: