>Günlük +100 tl gelirli adsense kanal temiz

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Kanal Adi :
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Videolar Ekleme Tarihi :5 mayıs
izlenim Sayisi : 36k
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 150 tl civari
Kanal Satis Fiyati : 3750 tl (Pazarlık sünnettir)

Açıklama : Kanalı adsense 3 gün önce bağladım . Alan kişi isterse kanalı partnerede bağlayabilir .

Hocam yanlis anlamazsaniz bisey sorucam.neden cogu kisi izlenimi patladiktan sonra satiyor kanali.ne guzel kazanc gelmeye baslamis.neden o parayi ve daha fazlasini almak istemezler ki.sizin icin degilde genel olarak merk ediyorum.guzel gelirli kanalimi neden satayim ki :) hayirli satislar hocam.

Hocam yanlis anlamazsaniz bisey sorucam.neden cogu kisi izlenimi patladiktan sonra satiyor kanali.ne guzel kazanc gelmeye baslamis.neden o parayi ve daha fazlasini almak istemezler ki.sizin icin degilde genel olarak merk ediyorum.guzel gelirli kanalimi neden satayim ki :) hayirli satislar hocam.
+1 hocam cevap gelirse muhteşem olur :)

+1 hocam cevap gelirse muhteşem olur :)

Benim de dün keşfettiğim bir kanalım var geçen sene açılmış bir kanal günlük 150 lira getirisi var birkaç gün sonra satışa çıkaracam bende . Şahsen benim satmamın nedeni forumda kanalı satın alacak kişiler belki bir partner bulup sokabilir ben 3 yıldır yt işindeyim hiç partner çalışmadım . Kısacası kanalı satmamdaki amaç adsense güvensizliği . satış yapan arkadaşa da hayırlı satışlar diliyorum

Benim de dün keşfettiğim bir kanalım var geçen sene açılmış bir kanal günlük 150 lira getirisi var birkaç gün sonra satışa çıkaracam bende . Şahsen benim satmamın nedeni forumda kanalı satın alacak kişiler belki bir partner bulup sokabilir ben 3 yıldır yt işindeyim hiç partner çalışmadım . Kısacası kanalı satmamdaki amaç adsense güvensizliği . satış yapan arkadaşa da hayırlı satışlar diliyorum

Geçen seneden beri sağlam durduysa bağla adsense hiçbişey olmaz hocam :)

Geçen seneden beri sağlam durduysa bağla adsense hiçbişey olmaz hocam :)

Dün bir adsense açtım hocam . şuan 1 kanal tek bağlı başka da bağlamayı düşünmüyorum . Ama bizim sorunumuz kanallarla değil ki hocam adsense ile . Adsense banlanınca da kanallar uçuyor yazık olur :) 2 video yüklü hiç aç gözlülük yapıp başka video atmayacağım kalsın böyle :)

Dün bir adsense açtım hocam . şuan 1 kanal tek bağlı başka da bağlamayı düşünmüyorum . Ama bizim sorunumuz kanallarla değil ki hocam adsense ile . Adsense banlanınca da kanallar uçuyor yazık olur :) 2 video yüklü hiç aç gözlülük yapıp başka video atmayacağım kalsın böyle :)

Zaten yeni sistem bu :D Spam yapacaksan 10 Adsense 10 Video :D

Bende de 2 adsense var birinde 3 kanal baglı (toplam 20 video) , diğerinde 1 kanal baglı 5 video :D 2.si degıl ama 1.si tam bir BOMBA :D kazandırdıgı gunluk 15 - 20 TL civarı ama alacakmıyım düşüncesi ömrümü yiyo :D

Zaten yeni sistem bu :D Spam yapacaksan 10 Adsense 10 Video :D

Bende de 2 adsense var birinde 3 kanal baglı (toplam 20 video) , diğerinde 1 kanal baglı 5 video :D 2.si degıl ama 1.si tam bir BOMBA :D kazandırdıgı gunluk 15 - 20 TL civarı ama alacakmıyım düşüncesi ömrümü yiyo :D

işte kanal satın alan kişilerin çoğu elinde güzel partner var hocam . Ben bu işi bıraksam da partner işine bulaşmam hiç anlamam . O yüzden bizim gibi garibanlar satıyor taş gibi kanalları :D

edit arkadaşın satış konusunu kirtlettiğimiz için kusura bakmaz insallah :)

hocam şuan üniversitedeyim , evden çıkacam yeni eve geçicem kira vercem ev 1-2 alınacak eşya var , biraz nakit lazım o yüzden satıyorum, umarım merakınız gitmiştir :)
hayırlı satışlar güzel kanal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri